Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım burdayım.bırakıp çıkamıyorum:)
şimdi yeşil çayımı aldım elime hüpletiyorum.sabaha kadar çalışsın metabolizmmam.aslında ben yediklerimde çok ölçülü ve dikkatliyim ama çok yavaş kilo veriyorum.kullandığım anti depresanın etki olabilirmişsenağlama
arkadaşlarım benim irademe hayran:)

ya yok mu şu ilaçlar bizi alt üst ediyor
ben de ilaçların kurbanıyım :çok üzgünüm:
ama sağlık olsun inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşursun
bende çok yavaş veriyorum , yeşil çayı bende hiç bırakmıyorum

arkadaşlar yazıyı gönerdeikten sonra sayfayı kapatmazsam diğier yazılanları okuyamıyorum
kayınvalidem bana yakın bi ilin ilçesinde ama çanakkaleden geliyor görümcemden aman hiç sormayım işin işinde iş varda burda anlatamam uzun mesele

canım belki biliyorsundur ama yine de söyleyim sayfayı yenilemek için sık sık f5 tuşuna bas böyle yaparsan yazdıklarımıza daha çabuk ulaşırsın

Allah kolay kurtarsın ne diyeyim zor işler

evet canım burdayım.bırakıp çıkamıyorum:)
şimdi yeşil çayımı aldım elime hüpletiyorum.sabaha kadar çalışsın metabolizmmam.aslında ben yediklerimde çok ölçülü ve dikkatliyim ama çok yavaş kilo veriyorum.kullandığım anti depresanın etki olabilirmişsenağlama
arkadaşlarım benim irademe hayran:)

ben yeşil çay içemmiyorum içince o gün acayip başağrısı çekiyorum
ve bazı anti
depresanlar zayıflatıyor bazılarıda acayip kilo aldırıyor allah yardımcın olsun bu gidişle benimde başlamam an meselesidelikafadulden çıldırma noktam nerdeyse taşmak üzere ve sesim tamamen i
çime akıyor

arkadaşlar yazıyı gönerdeikten sonra sayfayı kapatmazsam diğier yazılanları okuyamıyorum
kayınvalidem bana yakın bi ilin ilçesinde ama çanakkaleden geliyor görümcemden aman hiç sormayım işin işinde iş varda burda anlatamam uzun mesele

canım sayfanın yukarısında yenile tuşu var.yeşil iki ok varbirbirine bakan.ona basarsan sayfa yenilenir.

aman yawww neler çekiyoz şu kayınvalidelerden.yine de kendini düşün ve üzülmemeye çalışÇok üzgünüm çoook

ben yeşil çay içemmiyorum içince o gün acayip başağrısı çekiyorum
ve bazı anti
depresanlar zayıflatıyor bazılarıda acayip kilo aldırıyor allah yardımcın olsun bu gidişle benimde başlamam an meselesidelikafadulden çıldırma noktam nerdeyse taşmak üzere ve sesim tamamen i
çime akıyor

ya bata karşıdım ilaç falan ama artık kendimi geçtim eşimi ve bebeğimi çok kırıyor ve yıpratıyordum.eyse atınca bi tane kafayı buluyorumdelikafadulden

yeşil çay neden başını ağrıtır ki acep?belki tadını sevmiyosundur ondan olabilir...

ya bata karşıdım ilaç falan ama artık kendimi geçtim eşimi ve bebeğimi çok kırıyor ve yıpratıyordum.eyse atınca bi tane kafayı buluyorumdelikafadulden

yeşil çay neden başını ağrıtır ki acep?belki tadını sevmiyosundur ondan olabilir...

bazı bitkisel çaylar bünyeye göre değişiyor
bazı kişilerde de adaçayı baş ağrısı yapıyor bu sebepten dolayı sürekli içmek yerine bazen ara vermek gerekiyor

ya yok mu şu ilaçlar bizi alt üst ediyor
ben de ilaçların kurbanıyım :çok üzgünüm:
ama sağlık olsun inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşursun
bende çok yavaş veriyorum , yeşil çayı bende hiç bırakmıyorum

dosbacım yine senin kilon iyi be güzelim..boyun kaçki acep?

vallahi bilmiyorum zaten tuhaf bünyem var sinameki bagırsak çalıştırır bende kabızlık yapar elma tok tuutar ben elmayesem acıkırım 1 aydır içimde kuru kayısı ağacı büyüttüm kabızlık enüst seviyede ishal olurum geçsin diye yapmadığım kalmaz 4-5 gün kabız gezerim başka daha aklıma gelmeyen bir sürü şey
bu arada hayat gerçekten çok acımasız bazen tek bir odada yada bir dağ köyünde hayattan habersiz ineklerimle koyunlarımla keçilerimle tek başıma yaşasam isterdim ama ben o treni doğduğum gün kaçırdım

canım 1.65 boyum senin kaç?
ya ama ben anne değilim daha yani şu kiloları vereyim hamilelik düşünüyorum inş.
yani bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum

anladım güzelim .annelik düşünüyorsan evet önce kilo vermek iyi fikir.yoksa sonra daha beter oluyor.ben 80 le hamile kalıp 100 le doğuma girmiştimkafamçokkarıştı

benim boyumda 170 .evet boyuna göre azıcık fazlaymışsın.umarım veririz şu pıtır pıtır yağları:jeyyar:
hepicinize eyü geceler yattım ben de...:eek:

anladım güzelim .annelik düşünüyorsan evet önce kilo vermek iyi fikir.yoksa sonra daha beter oluyor.ben 80 le hamile kalıp 100 le doğuma girmiştimkafamçokkarıştı

benim boyumda 170 .evet boyuna göre azıcık fazlaymışsın.umarım veririz şu pıtır pıtır yağları:jeyyar:
hepicinize eyü geceler yattım ben de...:eek:

iyi geceler canım
benim acelem bu yüzden bahara istiyorum artık
evliliğim bu yaz 2 yıl olacak artık eve bi şenlik lazım :emir_bebek:

canını sıkma canım, bunu da atlatırsın inşallah. İstersen kontenjanın kalsın izinli yazalım seni bir süre.

yok canim pzt baslayacagim bakalim bi eger kilo almaya baslarsam o zaman sana bildiririm o zaman izinli yazarsin tam vermeye baslamisken tekrar baslyacak olmam canimi skt istah aciyor ama bu sefer yememeye calisacgim birde sislik yapiyor bakalim canim ya

Arkadaşlar az önce geçmiş bildirimleri okudum öncelikle özür dilerim geç kilo bildirdiğim için sanırım herkesi zor durumda bıraktım.Üstelik iyi kilo vermiştim çünkü hastaydım.Ben formatör rehber öğretmenim cuma günleri hem ilçede hemde rehberlik araştırma merkezinde toplantılarımız oluyor ve uzun sürüyor.Ben cuma günü toplantıdan bildirim için kaçtım bir ara ama büyük şanssızlık site geçici olarak hizmet dışıydı.Her cuma benzer sıkıntılar yaşamamak için bildirimimi perşembe gecesi yapsam olur mu? Çünkü her cuma sabahın köründe (malum istanbul trafiği) yola çıkıp bütün gün toplantıda olacağım zor durumda bıraktığım tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum.

canım inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Dualarımız seninle.
seni izinli yazalım, sonuç 10 gün içinde belli olur sanırım sen bize haber ver, duruma göre hareket ederiz. Umarım dönmek zorunda kalmazsın:ecrin_bebek::emir_bebek:

cnm benim ya inanki cok mutlu ettin beni zaten bu aralar cok sulugoz oldum aglattin beni :a015: tamam canim dedigin gibi olsun ben size haber veririm benim uzun protokol olucak yani nisanin basinda kesin sonucu alicaz bakalim hayirlisi olsun bizim icin insallahh a.s. hepinizi cok seviyorum rabbim hepinizin gonlunuze gore versin insallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk::1hug:

günaydıınnnn bayanlarr ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum tartıldımm ve 66.1 kiloyumm inşallah cumaya kadar 1 kilom gider yaa bunun için çabalıyorum kaçamak sıfıra incekk ve meyve bile çok yemicem

günaydıınnnn bayanlarr ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum tartıldımm ve 66.1 kiloyumm inşallah cumaya kadar 1 kilom gider yaa bunun için çabalıyorum kaçamak sıfıra incekk ve meyve bile çok yemicem

günaydın canımmm
haftaya nasıl başlarsan öyle gidiyor
kaçamak yapmamak çok önemli bi kere yaptım mı motivasyon bozuluyor
bende güne çok iyi başladım
baharın etkisi var sanırım :icecream:

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben biraz yorgunum okadar bu haftayi insallah az hasarla atlatirim cünkü kortizona basliyorum yarin insallah kilo almam ya
kahvalti
3 bardak cay ictim
biraz beyaz peynir
4 dilim ekmek (biraz cok oldu ama)
zeytin
domates salatalik
ögeln zaten öglen oldu
aksama normalde bamya yemegi yapacagim yersem bir tabak ondan belki yemem cünkü ise gidecegim meyve yerim
2 litre su
spor yapamam herhalde daha ev isi yapacgim

merhaba kızlar,
bu gün dayanamadım tartıldım.600 gr gitmiş.çok sevindim.kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek 4-5 dilim yagsız kızarmış sucuk
beyaz peynir 4 zeytin ve 1 çk bal
ara 1 elma ve 1 çb süt

şimdilik iyi gidiyor.sucuklar hariç:eek:

karamanlıcım bence öğün atlama.çünkü metabolizman yavaşlar.bamya yemeğinden küçük bir porsiyon yiyebilirsin.bamya bol lifli olduğu için hem metabolizmayı hızlandırır hem de seni çok uzun süre tok tutar.kaydirigubbakcemile5

X