dosbacım iltifatların için teşekkürler ama malesef bu gün o kadar iradeli olamadım.a.s.
kızlar bir de pirinçten mümkün oülduğunca uzak duralım.müthiş kilo yapıyor.çok seviyorsak haftada 1 gün pirinç lapası diyeti yapabiliriz.hem ödemleri atarız hem de pirinçle aramızı açmamış oluruz.:1hug:
iyi akşamlar kızlar kim var yok bilmiyorum ama biraz moralim bozuk
sabah 5 te kayınvalidem geliyor ve ben gerginim pek aram iyi değil bu hafta benden çok fazla hayır beklemeyin arkadaşlar kural koyma konusunda tavsiyede bulundum ama evde spor yapamayacam ama yedikleime dikkat ederim ve hafta içi gündüz oldukça sık girerim ama evde akşamları nasıl yaparım bilemiyorum en azından yediklerimi yazacam ama evde spor yapamayacam ama artık kayınvalidem evdeyken bende işe yürüyerek gider gelirim giderken 25 dakika gelirken bilmiyorum ama gergin bi döneme giriyorum
istersek verebiliriz irade işi tabii ki
ama benim ki çok yavaş ilerliyor
bende yaza bomba gibi girmek istiyorum
bu gün vitrin gezdim ayyy yeni sezon açılmış
tam yazlıklar çıkmadan 60 olmak istiyorum
canım inş. kolay geçer
sıkma canını...
bizim için stres baş düşman her şeyin başı ve kiloların başı da diyebiliriz
açık havada yürümek en iyisi akşam yolu uzatarak gel eve kaydirigubbakcemile2
ah be güzelim herşey bana bakıyor işten çıkıp çocuğu alayım diye koştur koştur varsa kestirme oraları arıyorum bakma sen aslında beyin olarak o kadar yorgunum ki
aliba bu ay bende h...life başlayacam başka türlü bu ayı atlatamam bide kayınvalidem 1 ay kalısa perişanları oynarım bırak vermeyi üzerine sinirden 10 kilo kötükedihüsoalırım çok kötü bir gelinim galiba
ah ah o yazlıklar çıktığında bırak atmışı 70e razıyım ben be ya üfüf hiçbişey planladığım gibi olmayacak ya
patbori buralarda mısın ?
senin nasıl geçiyor