Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah:Yağda(zeytinyağı) yumurta, 1 dilim ekmek.
öğle: tavuk sote, salata.
akşam: sebzeli pilav, 1 bardak ayran.
birkaç saat sonra meyve yerim.
gün içinde 2 fincan nescafe içtim. Çaya ve kahveye asla şeker koymam.

elimde kalori listesi yok cnm ama artık herşeyin kalorisini biliyorum bilmediklerimi netten bakıyorum .. süt içemez oldum ya .. ama yogurt tüketiyorum her ögünde ... birde evimde ne varsa ona göre besleniyorum karambole yani
belli kalıplara girmeyi sevmiyorum cnm ne isterse elimin altında ne varsa yani

melzeyit tahmini aşşagıdaki gibi ama hangi meyveyi yedigini bilemem.. sütün yagurdun yaglısı yarım yaglısı arasında fark var biliyosun ben kabaca 1015 buldum

SABAH:1DİLİM tam tahıl ekmek 50
4 kaşık meyve salatası 50
az peynir 30
1 haşlanmış yumurta 70
3-4 zeytin 50 ( 1 tane zeytin 12 kalori)
1-2fındık
1 çay kaşığı reçel 25
1" adet cezerye 90
1 Bardak süt 120
15 adet falan patetes kızartması 200
1küçük dilim pizza ama gerçekten küçük:) 200
1tatlı kaşığı maraş dondurma
yoğurt içine 4 kaşık konfleks 130

ya çok teşekkür ederim bu arada biraz sağa sola baktım pirincinde çok faydalı olmadığını gördüm bundan sonra yemeklerimde sadece bulgur pilavı olacak

pirinç konusunda fazla bilgim yok ama prinç varsa sofrada ekemk olmayacak onu biliyorum .. birde çinlilerr aslında fazla pirinç tüketen bir toplumm mincikler be kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar arkadaşlar
bende yediklerimi yazayım
sabah (geç kalktım)
1 kaşarlı simit ve şekersiz çay

öğlen
küçük bir porsiyon kavurma
salata
yoğurt

akşam
çok üzgünüm regl dönemim ve yaklaşık 2 aydır hiç içmiyordum
1 kola
1 eti browni
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

bu arada açık havada 1 saatten fazla yürüdüm

iyi akamlar arkadaşlar.bu gün dışardaydım uğrayamadım.meliscim kuralları okudum..ayrıca söylediğin gibi dışarda insan fazla kaçırıyor.
sabah 1 dilim kepek ekmeği yağsız kızarmış yumurta zeytin
ara 1 elma ve neskafe
öğle kebap yedim:eek: salata ve 4 kaşık bulgur pilavıyla..ekmek yok
2 dilim çikolata kaçırdım
akşam 1 küçük kase tarhana ve ton balıklı salata

çok mu kaçırmışım yawww
yarın sporu biraz uzun tutarım.

dosbacım iltifatların için teşekkürler ama malesef bu gün o kadar iradeli olamadım.a.s.
kızlar bir de pirinçten mümkün oülduğunca uzak duralım.müthiş kilo yapıyor.çok seviyorsak haftada 1 gün pirinç lapası diyeti yapabiliriz.hem ödemleri atarız hem de pirinçle aramızı açmamış oluruz.:1hug:

dosbacım iltifatların için teşekkürler ama malesef bu gün o kadar iradeli olamadım.a.s.
kızlar bir de pirinçten mümkün oülduğunca uzak duralım.müthiş kilo yapıyor.çok seviyorsak haftada 1 gün pirinç lapası diyeti yapabiliriz.hem ödemleri atarız hem de pirinçle aramızı açmamış oluruz.:1hug:

ben 2 haftadır hiç pirinç pilavı yemiyorum
aslında bulgur pilavını da 1 kere yedim
evet pilavdan ve soslu makarnadan uzak durmak gerekiyor

yaz tatiline kadar 63 olmak istiyorum..ama çok uzak geliyor sanki!bu kiloyu en son 6 yıl önc görmüştüm:KK43: tatilde annemler ,kayınvalidemler çok şaırsınlar...ah bir de görümcem varkaydirigubbakcemile tam bir kilo düşmanı!-kilo versen,zayıflasan!ıyyyyyy şok olsun! ağzı açık kalsın istiyorum:jeyyar:

iyi akşamlar kızlar kim var yok bilmiyorum ama biraz moralim bozuk
sabah 5 te kayınvalidem geliyor ve ben gerginim pek aram iyi değil bu hafta benden çok fazla hayır beklemeyin arkadaşlar kural koyma konusunda tavsiyede bulundum ama evde spor yapamayacam ama yedikleime dikkat ederim ve hafta içi gündüz oldukça sık girerim ama evde akşamları nasıl yaparım bilemiyorum en azından yediklerimi yazacam ama evde spor yapamayacam ama artık kayınvalidem evdeyken bende işe yürüyerek gider gelirim giderken 25 dakika gelirken bilmiyorum ama gergin bi döneme giriyorum

istersek verebiliriz irade işi tabii ki
ama benim ki çok yavaş ilerliyor
bende yaza bomba gibi girmek istiyorum
bu gün vitrin gezdim ayyy yeni sezon açılmış
tam yazlıklar çıkmadan 60 olmak istiyorum

iyi akşamlar kızlar kim var yok bilmiyorum ama biraz moralim bozuk
sabah 5 te kayınvalidem geliyor ve ben gerginim pek aram iyi değil bu hafta benden çok fazla hayır beklemeyin arkadaşlar kural koyma konusunda tavsiyede bulundum ama evde spor yapamayacam ama yedikleime dikkat ederim ve hafta içi gündüz oldukça sık girerim ama evde akşamları nasıl yaparım bilemiyorum en azından yediklerimi yazacam ama evde spor yapamayacam ama artık kayınvalidem evdeyken bende işe yürüyerek gider gelirim giderken 25 dakika gelirken bilmiyorum ama gergin bi döneme giriyorum

canım inş. kolay geçer
sıkma canını...
bizim için stres baş düşman her şeyin başı ve kiloların başı da diyebiliriz
açık havada yürümek en iyisi akşam yolu uzatarak gel eve kaydirigubbakcemile2

istersek verebiliriz irade işi tabii ki
ama benim ki çok yavaş ilerliyor
bende yaza bomba gibi girmek istiyorum
bu gün vitrin gezdim ayyy yeni sezon açılmış
tam yazlıklar çıkmadan 60 olmak istiyorum

ah ah o yazlıklar çıktığında bırak atmışı 70e razıyım ben be ya üfüf hiçbişey planladığım gibi olmayacak ya

canım inş. kolay geçer
sıkma canını...
bizim için stres baş düşman her şeyin başı ve kiloların başı da diyebiliriz
açık havada yürümek en iyisi akşam yolu uzatarak gel eve kaydirigubbakcemile2

ah be güzelim herşey bana bakıyor işten çıkıp çocuğu alayım diye koştur koştur varsa kestirme oraları arıyorum bakma sen aslında beyin olarak o kadar yorgunum ki
aliba bu ay bende h...life başlayacam başka türlü bu ayı atlatamam bide kayınvalidem 1 ay kalısa perişanları oynarım bırak vermeyi üzerine sinirden 10 kilo kötükedihüsoalırım çok kötü bir gelinim galiba

ah be güzelim herşey bana bakıyor işten çıkıp çocuğu alayım diye koştur koştur varsa kestirme oraları arıyorum bakma sen aslında beyin olarak o kadar yorgunum ki
aliba bu ay bende h...life başlayacam başka türlü bu ayı atlatamam bide kayınvalidem 1 ay kalısa perişanları oynarım bırak vermeyi üzerine sinirden 10 kilo kötükedihüsoalırım çok kötü bir gelinim galiba

ama 1 ay da çok uzun bi süre
hem sen çalışıosun
nerden gelecek kayınvaliden?

ah ah o yazlıklar çıktığında bırak atmışı 70e razıyım ben be ya üfüf hiçbişey planladığım gibi olmayacak ya

ah u kayınvalideler yok muuuuuu..ama canım sen üzülme diyet yapmasanda stresten verirsin kilolarısırnaşık şey
hem kendini yyıpratma.gerilirsen daha kötü geçiyo.sömestirde geldi benimkide.ben gerildiğim için ortam da gerilmişti.allahtan uzağız da pek sık gelemiyo...ama sen yine de dikkat et güzelim.pasta börek ekmek :a015:

patbori buralarda mısın ?
senin nasıl geçiyor

evet canım burdayım.bırakıp çıkamıyorum:)
şimdi yeşil çayımı aldım elime hüpletiyorum.sabaha kadar çalışsın metabolizmmam.aslında ben yediklerimde çok ölçülü ve dikkatliyim ama çok yavaş kilo veriyorum.kullandığım anti depresanın etki olabilirmişsenağlama
arkadaşlarım benim irademe hayran:)

arkadaşlar yazıyı gönerdeikten sonra sayfayı kapatmazsam diğier yazılanları okuyamıyorum
kayınvalidem bana yakın bi ilin ilçesinde ama çanakkaleden geliyor görümcemden aman hiç sormayım işin işinde iş varda burda anlatamam uzun mesele

X