Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar melzeyit ile akşam konuştuğumuz kurallar tamam mı? Eklemek istediğiniz ya da itiraz ettiğiniz bir şey varsa gün içinde yazın. Akşama uygulamaya koyalım, kendimizi sıkmazsak sonuca çok zor yaklaşıyoruz. Yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşmaya çalışalım. Bikiniler, mini etekler ya da zayıf ve çıtır bedenlere göre çok şık kıyafetler hayal edin :)

meliscim anladım saol
kuralalr neydi ..kaçırdım ben tekrasrdan bi kopyalarmısın
bu ara bu ranın en agır topu benim sanırım Çok üzgünüm çoook

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz umarım bu hafta el birliği ile bu gruptan bir birincilik ve bireyselde bir birinci çıkaracağız birde melisciğim bence katılım oranlarınada bakalım katılma oranı mazeretsiz olarak düşük olanlara ilk hafta ihtar ikinci hafta gerekli cezayı verelim ne dersin

bide akşam herkes litesini saat kaçta versin bide kafama takılan bizim grup yöneticimiz kim ben melis sen olarak algıladım doğru değilmi

inşallah canım.
canım zaten 2 hafta üstüste paylaşımda ve kilo bildiriminde bulunmyanlar diskalifiye oluyor. Bu hafta 2 kişi oldu bu sebepten.
Bu hafta bildirimde ve paylaşımda bulunmayanlar kaymaklım ve sidanurdu. Onlar çok eski üyeler, kuralları biliyorlar. Kaymaklım mazeretini bildirdi.
Ama Sidanuru anlamadım, habersiz bırakmazdı, en çok paylaşımda bulunandı, umarım sorun yoktur.
Löliz de yeni üye, aslında ilk hafta kilo bildiriminde bulunmadığı için takıma girememesi gerrkiyor ama geçen hafta paylaşımı iyi yeniliğine veriyorum, bu hafta telafi edeceğine inanıyorum.
Evet kaptan ben, yardımcı Sidanur.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bu azmin her daim olsun takımın uğur getirsin takıma uğur olursun inş.

Son düzenleme:

canım herşey istediğin gibi olur inş.
bebişini kucağına aldıktan sonra eminim istediğin kiloya kavuşursun
zamanın oldukça bizi yalnız bırakma inş. hamile iken buraya yazar mutlu anlarını da paylaşırız

arkadaşlar bende bu arada haftasonu dedim ve geç kalktım kahvaltım sadece 1 kaşarlı simit
uzun zamandır simitten uzak duruyordum ama ankara simitini de çok özlemiştim akşama diyet listemi ve sporumu yazarım
bu arada ben yarın herbalife a başlıyorum bugün ürünlerim elime geçti
sonuçları sizinle tabii ki paylaşacağım

canım keşke acdle etmeseydin umarım senin için iyi olur sen den ricam sana bu ürünleri satan değil ama bu ürünle ilgisi olmayan biyerde kilonu yağını kasını her hafta ölçtür bakalım yağmı kay bediyorsun arkadaş 15 günde 3 kilo ver ama yinede sen dikkatli ol bide sana nekadara mal oldu söylersen sevinirim:enbuyukkk:

bana ürünlerimi ablam aldı (hediye :roflol:)bu halime çok üzüldü ve sanırım 220 filan tutuyo ama ben ek alarak omega3 de istedim ve 65tl de ona verdi sanırım
omega3 isteğe bağlı
toplam 5 ürün var 1 ay kullanılacak
benim 12 kilo fazlam var
bu ay ne verirsem
önümüzdeki ay sadece koruma programını kullanacağım
eğer düşünüyorsan tam fiyatını öğrenebilirim
diğer kapsüllere göre daha sağlıklı geliyor
sonuçları burdan bildiririm

nereus tartıldın mı canım? Şismiymiş kilomuymuş? merak ettim.

melisim yazmayı unuttum bu sabah tartıldım 66.3 kiloyum şiş değilmişim yani en beşi bir arada çay içiyordum ondanmı acaba daha önce şişkinlikmi yapıyor yaa eğer bu hafta kilom yerine oturmassa artık sağlığımdan şüphe etmeye başlicam

canım troidlerine baktırdın mı?
bende çok yavaş veriyorum hatta bi kaçamak yapınca hiç veremiyorum
bende bi test yaptırmayı düşünüyorum

beşi bir arada çayının bazı organlara zararı olduğunu söylüyorlar. Devamlı içmek doğru mu ki bunu. Eğr içinde sinameki varsa içmemenizi tavsiye ederim, çünkü bağırsak tembelliği yapıyor. Kendimden biliyorum.

kuzu bu ay sen bi kullan sonra bende başlayayım diyorum

arkadaşlar bugün ilk ben yazayım bari

SABAH:1DİLİM tam tahıl ekmek
4 kaşık meyve salatası
az peynir
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
1-2fındık
1 çay kaşığı reçel
1" adet cezerye
1 Bardak süt
ÖĞLE:
1 ADET ELMA
saat 16.30 gibi dışarıdaydım o yüzden15 adet falan patetes kızartması
1küçük dilim pizza ama gerçekten küçük:)
1tatlı kaşığı maraş dondurma
saat18.30 gibi
bir kase yoğurt içine 4 kaşık konfleks
1biraz sonra 1 elma yerim akşam kızımı yatıırıncada 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar topikte fazla bir paylaşım yok neden acaba ben bugun yediklerimi yazayım

2 dilim kepek ekmek 2 yemek kaşıgı lor peyniri bir tutuam maydanoz 3 tane sivri biber......150
cips.............................................. .................................................. .........................................300
bir dolma bir dilim k.ekmek biraz yogurt............................................ .....................................150
bir portakal.......................................... .................................................. ....................................50
bir havuç............................................. .................................................. .....................................40
cococops mini bar............................................... .................................................. ....................80
bir dilim k. ekmek bir domates........................................... .................................................. .......60
yarım simit. küçük bir tabak yeşil fasulye........................................... ..........................................250

1080 kalori ... ya ben elimi hafifmi tutuyorum ne sanki bukadarcık kalori ile ben ayakta duramam gibime geliyo

25 dakakika yürüyüş
twistr 50 kere

selam kardeşlerim epidir gelmeyorum gene takıma melis kızacak ama kıyamazki bana nasılsınız umraım iyisinizdir

mehalim hoş geldin gerçekten citol bu ara paylaşımda bir problem var
çok güzel bi liste hazırlama şekli
galiba karbonhidrat biraz fazla
süt ürünlerinde biraz eksiklik var eğersütü biraz arttırırsan daha rahatlarsın diye düşünüyorum

mesela benmde salata ve sebze konusunda sıkıntım var birde benim listeme bakıp bir hesaplama yaparmısın yada elindeki kalori listesini bi<imlede paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…