citol ve patbori aşağıdaki mesajda kurallarımız var, göz atarsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz umarım bu hafta el birliği ile bu gruptan bir birincilik ve bireyselde bir birinci çıkaracağız birde melisciğim bence katılım oranlarınada bakalım katılma oranı mazeretsiz olarak düşük olanlara ilk hafta ihtar ikinci hafta gerekli cezayı verelim ne dersin
kızlar bu akam arkadaa davetliydim..veeeeeeee tabakta yaş pasta ,kurabiye,mercimek köftesi ve tatlı vardı.ama ben artık 13.takım üyesi olarak TABAĞIMA DOKUNMADIM!1 lokma dahi yemedimmmsüprizzzzz2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam salata ve yoğurt yedimm..şimdi 1 meyveyi hakettim..
bu hafta umarım size şans getiririm..umarım 1 .oluruz
MERHABA KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZDEN OZUR DILERIM BUGUN GELEMEDIM BURAYA CUNKI HASTANEDEYIM 2 GUNDUR TUP BEBEK TEDAVISINE START VERDIK IKI GUNDUR KAN ALDIR ULTRASONA GIR HASTANEYE GIT IGNE VURUL BAYA YOGUN GECTI NETE BILE GIREMEDIM KIZLAR BU YUZDEN DOLAYI COK UZULEREK ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALICAM SIZI BEKLETIPTE SIZI ZOR DURUMA SOKMAK ISTEMEM BENIM YUZUMDEN SONUNCU OLMANIZI ISTEMEM:1no2: INSALLAH DIYEMICEM AMA EGER NEGATIF SONUCU ALIRSAM GERI GELICEM UMARIM ALIRSINIZ BENI ARANIZA SIZLERI COK SEVIYORUM KIZLAR BANA EN KOTU ANLARIMDA MORAL VERDINIZ ALLAH HEPINIDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN :teselli::a015::a015::a015UALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN KIZLAR:çok üzgünüm::enbuyukkk:
arkadaşlar bende bu arada haftasonu dedim ve geç kalktım kahvaltım sadece 1 kaşarlı simit
uzun zamandır simitten uzak duruyordum ama ankara simitini de çok özlemiştim akşama diyet listemi ve sporumu yazarım
bu arada ben yarın herbalife a başlıyorum bugün ürünlerim elime geçti
sonuçları sizinle tabii ki paylaşacağım
canım keşke acdle etmeseydin umarım senin için iyi olur sen den ricam sana bu ürünleri satan değil ama bu ürünle ilgisi olmayan biyerde kilonu yağını kasını her hafta ölçtür bakalım yağmı kay bediyorsun arkadaş 15 günde 3 kilo ver ama yinede sen dikkatli ol bide sana nekadara mal oldu söylersen sevinirim:enbuyukkk:
nereus tartıldın mı canım? Şismiymiş kilomuymuş? merak ettim.
melisim yazmayı unuttum bu sabah tartıldım 66.3 kiloyum şiş değilmişim yani en beşi bir arada çay içiyordum ondanmı acaba daha önce şişkinlikmi yapıyor yaa eğer bu hafta kilom yerine oturmassa artık sağlığımdan şüphe etmeye başlicam
bana ürünlerimi ablam aldı (hediye :roflol:)bu halime çok üzüldü ve sanırım 220 filan tutuyo ama ben ek alarak omega3 de istedim ve 65tl de ona verdi sanırım
omega3 isteğe bağlı
toplam 5 ürün var 1 ay kullanılacak
benim 12 kilo fazlam var
bu ay ne verirsem
önümüzdeki ay sadece koruma programını kullanacağım
eğer düşünüyorsan tam fiyatını öğrenebilirim
diğer kapsüllere göre daha sağlıklı geliyor
sonuçları burdan bildiririm