şimdi bireyseelde birinci olan arkadaşın neler yaptığına biraz baktım yanlış anlamazsanız o grupta acayip disiplin var yedikleri içtikleri yaptıkları spotlar herşey sürekli kontrol altında bizde bu hafta böyle bişey yapsak başkan mesela akşamları toptan o gün yediklerimizi ve yaptığımız spora yazsak ertesi sabahta bu yazdıklarımıza bakarak eksik yönlerimizi birbirimize anlatsak nasıl olur diyorum en azından sorumluluk ve baskı etkili bir yöntem
bu hafta katı kurallar koyalım.
1. herkes akşam yediklerini detaylarına kadar yazacak.
2. spor yazılacak, herkes vaktine göre az 40 dakika por yapacak, yürüyüş, mekik, cd sporu vs.
3. bu hafta kesinlikle saat 16.dan sonra tatlı, börek çörek yok. 16ya kadar da yok da yani çok canınız çekerse bir sütlü tatlı yiyebilirsiniz.
4. en az 2 litre su içilecek.
5. o gün kim neyi fazla kaçırdıysa atıyorum karbon hidrat bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlasın
6. hadi bu hafta birinci olalım.
arkadaşlar kendimi kısaca tanıtayım:
mardinde öğretmenlik yapıyorum,5 yıllık evliyim ve 22 aylık bir oğlum var.inatçı bir kişiliğim vardır ve istediğimi ne yapar eder elde ederim...
doğumu girdiğimde 100 kiloydum.93 kiloyla ayrıldım.diyet ve sporla 70 e kadar düşmüştüm.bu kış 80 kiloya çıkmışım.kk yı keşfettim ve sizleri..10 gündür takip ediyor ve takıma girmeyi bekliyordum.bu arada 2 kilo vermişim.78 kiloyum şimdi.plates yapıyorum
kızlar bu akam arkadaa davetliydim..veeeeeeee tabakta yaş pasta ,kurabiye,mercimek köftesi ve tatlı vardı.ama ben artık 13.takım üyesi olarak TABAĞIMA DOKUNMADIM!1 lokma dahi yemedimmmsüprizzzzz2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam salata ve yoğurt yedimm..şimdi 1 meyveyi hakettim..
bu hafta umarım size şans getiririm..umarım 1 .oluruz
merhab kizlar ben bugün doktora gitmstim ne yazikki kortizona basliyocagim benim icin kötü haber bu tekrar basa dönüyorum sanki moralim bozuldu u kilolari kortizon yüzünde almistim zaten neyse bakalim sonum ne olur ama diyeti biarkamka yok atbiki ama vucüdum sisecek yine
MERHABA KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZDEN OZUR DILERIM BUGUN GELEMEDIM BURAYA CUNKI HASTANEDEYIM 2 GUNDUR TUP BEBEK TEDAVISINE START VERDIK IKI GUNDUR KAN ALDIR ULTRASONA GIR HASTANEYE GIT IGNE VURUL BAYA YOGUN GECTI NETE BILE GIREMEDIM KIZLAR BU YUZDEN DOLAYI COK UZULEREK ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALICAM SIZI BEKLETIPTE SIZI ZOR DURUMA SOKMAK ISTEMEM BENIM YUZUMDEN SONUNCU OLMANIZI ISTEMEM:1no2: INSALLAH DIYEMICEM AMA EGER NEGATIF SONUCU ALIRSAM GERI GELICEM UMARIM ALIRSINIZ BENI ARANIZA SIZLERI COK SEVIYORUM KIZLAR BANA EN KOTU ANLARIMDA MORAL VERDINIZ ALLAH HEPINIDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN :teselli::a015::a015::a015UALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN KIZLAR:çok üzgünüm::enbuyukkk: