Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet ben bugün
sabah
küçük poğaçaların çeyreğini ve çeyrek simit yemek zorunda kaldım
arada kayısı ve meyveli süt
öğlen
patlıcan kebab ama kfteleri çok minikti ve içinde hiçbirşey yoktu akmak harç gibi
toplamda 4 köfte bile de
çeyrek lavaş yedim
arada kayısı
3 çay kaşığı revani ve 8 tane fıstı3-4 tane fındık
akşamda
15-20 arası küçüklü büyüklü yaprak sarma iki dilim tam çavdar ekmeği
1 kepçe çorba
ve 2 kase yoğurt

kızımı uyutmam lazım görüşürüz

evet canım kimse yok. Okuyup onaylarlar.
Benim kızımında uykusu geldi ağlıyor, uyutayım.
Görüşürüz.

şimdi bireyseelde birinci olan arkadaşın neler yaptığına biraz baktım yanlış anlamazsanız o grupta acayip disiplin var yedikleri içtikleri yaptıkları spotlar herşey sürekli kontrol altında bizde bu hafta böyle bişey yapsak başkan mesela akşamları toptan o gün yediklerimizi ve yaptığımız spora yazsak ertesi sabahta bu yazdıklarımıza bakarak eksik yönlerimizi birbirimize anlatsak nasıl olur diyorum en azından sorumluluk ve baskı etkili bir yöntem

sana tamamen katılıyorum
bu hafta katılım çok düşüktü

bu hafta katı kurallar koyalım.
1. herkes akşam yediklerini detaylarına kadar yazacak.
2. spor yazılacak, herkes vaktine göre az 40 dakika por yapacak, yürüyüş, mekik, cd sporu vs.
3. bu hafta kesinlikle saat 16.dan sonra tatlı, börek çörek yok. 16ya kadar da yok da yani çok canınız çekerse bir sütlü tatlı yiyebilirsiniz.
4. en az 2 litre su içilecek.
5. o gün kim neyi fazla kaçırdıysa atıyorum karbon hidrat bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlasın

6. hadi bu hafta birinci olalım.

bu kuralların hepsini kabul ediyorum ve 6. maddenin bu hafta olması için herşeyi yapalım diyorum

arkadaşlar kendimi kısaca tanıtayım:
mardinde öğretmenlik yapıyorum,5 yıllık evliyim ve 22 aylık bir oğlum var.inatçı bir kişiliğim vardır ve istediğimi ne yapar eder elde ederim...
doğumu girdiğimde 100 kiloydum.93 kiloyla ayrıldım.diyet ve sporla 70 e kadar düşmüştüm.bu kış 80 kiloya çıkmışım.kk yı keşfettim ve sizleri..10 gündür takip ediyor ve takıma girmeyi bekliyordum.bu arada 2 kilo vermişim.78 kiloyum şimdi.plates yapıyorum

kızlar bu akam arkadaa davetliydim..veeeeeeee tabakta yaş pasta ,kurabiye,mercimek köftesi ve tatlı vardı.ama ben artık 13.takım üyesi olarak TABAĞIMA DOKUNMADIM!1 lokma dahi yemedimmmsüprizzzzz2 bardak şekersiz çay içtim.

akşam salata ve yoğurt yedimm..şimdi 1 meyveyi hakettim..
bu hafta umarım size şans getiririm..umarım 1 .oluruz

merhab kizlar ben bugün doktora gitmstim ne yazikki kortizona basliyocagim benim icin kötü haber bu tekrar basa dönüyorum sanki moralim bozuldu u kilolari kortizon yüzünde almistim zaten neyse bakalim sonum ne olur ama diyeti biarkamka yok atbiki ama vucüdum sisecek yine

MERHABA KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZDEN OZUR DILERIM BUGUN GELEMEDIM BURAYA CUNKI HASTANEDEYIM 2 GUNDUR TUP BEBEK TEDAVISINE START VERDIK IKI GUNDUR KAN ALDIR ULTRASONA GIR HASTANEYE GIT IGNE VURUL BAYA YOGUN GECTI NETE BILE GIREMEDIM KIZLAR BU YUZDEN DOLAYI COK UZULEREK ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALICAM SIZI BEKLETIPTE SIZI ZOR DURUMA SOKMAK ISTEMEM BENIM YUZUMDEN SONUNCU OLMANIZI ISTEMEM:1no2: INSALLAH DIYEMICEM AMA EGER NEGATIF SONUCU ALIRSAM GERI GELICEM UMARIM ALIRSINIZ BENI ARANIZA SIZLERI COK SEVIYORUM KIZLAR BANA EN KOTU ANLARIMDA MORAL VERDINIZ ALLAH HEPINIDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN :teselli::a015::a015::a015:KK70:UALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN KIZLAR:çok üzgünüm::enbuyukkk:

arkadaşlar kendimi kısaca tanıtayım:
mardinde öğretmenlik yapıyorum,5 yıllık evliyim ve 22 aylık bir oğlum var.inatçı bir kişiliğim vardır ve istediğimi ne yapar eder elde ederim...
doğumu girdiğimde 100 kiloydum.93 kiloyla ayrıldım.diyet ve sporla 70 e kadar düşmüştüm.bu kış 80 kiloya çıkmışım.kk yı keşfettim ve sizleri..10 gündür takip ediyor ve takıma girmeyi bekliyordum.bu arada 2 kilo vermişim.78 kiloyum şimdi.plates yapıyorum

aramıza tekrardan hoşgeldin canım. Başlangıç kilonu 78 kaydediyorum.

kızlar bu akam arkadaa davetliydim..veeeeeeee tabakta yaş pasta ,kurabiye,mercimek köftesi ve tatlı vardı.ama ben artık 13.takım üyesi olarak TABAĞIMA DOKUNMADIM!1 lokma dahi yemedimmmsüprizzzzz2 bardak şekersiz çay içtim.

akşam salata ve yoğurt yedimm..şimdi 1 meyveyi hakettim..
bu hafta umarım size şans getiririm..umarım 1 .oluruz

Harikasın. Hep dereceli takımdık zaten sonra bir aşağılara düştük motivasyonumuz bozuldu. Şans getireceğine eminim, inşallah 1. oluruz.

merhab kizlar ben bugün doktora gitmstim ne yazikki kortizona basliyocagim benim icin kötü haber bu tekrar basa dönüyorum sanki moralim bozuldu u kilolari kortizon yüzünde almistim zaten neyse bakalim sonum ne olur ama diyeti biarkamka yok atbiki ama vucüdum sisecek yine

canını sıkma canım, bunu da atlatırsın inşallah. İstersen kontenjanın kalsın izinli yazalım seni bir süre.

MERHABA KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZDEN OZUR DILERIM BUGUN GELEMEDIM BURAYA CUNKI HASTANEDEYIM 2 GUNDUR TUP BEBEK TEDAVISINE START VERDIK IKI GUNDUR KAN ALDIR ULTRASONA GIR HASTANEYE GIT IGNE VURUL BAYA YOGUN GECTI NETE BILE GIREMEDIM KIZLAR BU YUZDEN DOLAYI COK UZULEREK ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALICAM SIZI BEKLETIPTE SIZI ZOR DURUMA SOKMAK ISTEMEM BENIM YUZUMDEN SONUNCU OLMANIZI ISTEMEM:1no2: INSALLAH DIYEMICEM AMA EGER NEGATIF SONUCU ALIRSAM GERI GELICEM UMARIM ALIRSINIZ BENI ARANIZA SIZLERI COK SEVIYORUM KIZLAR BANA EN KOTU ANLARIMDA MORAL VERDINIZ ALLAH HEPINIDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN :teselli::a015::a015::a015:KK70:UALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN KIZLAR:çok üzgünüm::enbuyukkk:

canım inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Dualarımız seninle.
seni izinli yazalım, sonuç 10 gün içinde belli olur sanırım sen bize haber ver, duruma göre hareket ederiz. Umarım dönmek zorunda kalmazsın:ecrin_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar bende kendimi tanıtayım

28 yaşındayım 8 yıllık ewliyim iki yane cocugum var
hayatım boyunca hep kiloluydum
ilk evlendigim zamanlar 75 dim ama pasif yaşam
peş peşe hamilelilker ben şu an ki kiloma kadar getirdi

diyet yapabilen bir insan deyildim ama kk ile tanışmamdan beri 10 şubat 2009
yaklasık 6kilo 900 grm vardim eskisinden çok daha mutlu ve enerjik bir insan oldum
tek sorunum hareketsizlik spor yapma istegi sıfır bende
ve son oalrak iyi bir paylaşımcı ve sıkı bir takipçiyim dir
inşallah başarırız

aynı zamanda 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor dayım çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var paylaşımlar güzel ordada ... dün sabah tartıldım ve beni 108.4 olarak kaydede bilirsininiz

günaydın çitol aramıza hoşgeldin

kaymaklim inşallah istediğin sonucu alırsın bebikin olurr ve allah analı babalı büyütür inşallahh

günaydın herkesee..
sabah kahvaltımı yazayım:
1 dilim kepek ekmegi,yağzız kızarmış yumurta,4 zeytin.11 gibi alışverişe çıkacağız.öğlen yemeğini dışarda yiyeceğim.ama dikkat edeceğim söz.
akam dönünce görüşürüz.
bu arada kızlar yaza çok az kaldı.bu gün güneş pırıl pırıl parlıyordelikafadulden

günaydınlar herkese,
citol çok güzel kilo vermişsin bundan sonra da devam eder umarım.
Sporu ben de çok sevmem ama 1,5 ay yapınca sonuçlarını gördüm şimdi de çok istemesem de yapmaya çalışıyorum. Ben nivea body sporu yapıyorum (spor bölümünden indirmiştim), karşılıklı olunca zevkli oluyor, beni izliyorlar gibi geliyor ve zorunluluk hissediyorum. Tavsiye ederim. Plates vs. var.
108.4 olarak kaydettim.
94. etap bitti. 95. etaptayız.

Patbori burada hava kötü, karanlık. Aman dikkat et dışarıda insan çok kaçırıyor.

Patbori ve citol kuralları okudunuz sanırım.
94. etap geçen haftanın listesiydi, siz yoktunuz. 95. etapta inşallah yer alacaksınız. İlk hafta kurallar gereği deneme haftanız, bu hafta bol paylaşım, cumaya da vaktinde (en geç 12:00) kilo bildirimi ile listeye gireceksiniz.

Sağlıklı kilo vermeler.

X