Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu hafta paylaşımlarımız da çok düştü
hadi silkelenelim ve kendimize gelelim arkadaşlar
ben bu hafta diyet şeklimi değiştirmekle başlayacağım işe... demekki bi yerde hata yapıyorum
herkes uyguladığı diyeti yazarsa hatalarımızı bulabiliriz belkiCADIARZU

patbori aramıza hoş geldin 8.olduysak çokta kötü durumda değiliz arkadaşlar bende bu hafta yeni bir şey deneyim istiyorum ama ne bilmiyorum
ve bu akşam galiba biraz kaçırdım 2 kase yoğurt
1 kepçe çorba
15-20 arası sarma
2 dilim ekmek üf üf şu ekmeği bir kesebilsem

arkadaşlar bu saatlerde kimse olmuyor galiba gerçi şunu farkettim benim girdiiğim saatlerde kimse olmuyor aman hafta sonu diikat edelim bu hafta hırs yapıp birinci olsak fenamı olur

kızlar kızımın doktor kontrolü vardı, ona gittim ö. sonra, ancak geldim yemek hemen bir bakayım dedim. Geçmişi okuyorum.

bugün dışarısı o kadar güzel ki anlatamam.resmen bahar havası var.bulutlar arada güneşin önünü kesiyor, ama yinede o yüzüme mis gibi yalancı bahar kokularını vuran,içimi ferahlatan meltem rüzgarını engelleyemiyor.havayı böyle gördükçe biran önce kış tamamen bitsin istiyorum.baharı, yazı sabırsızlıkla bekliyorum.şuan herşey yolunda çok şükür bir sıkıntım yok.ama içim daralıyor.çocuk küçük olunca kış ayında dışarı pek çıkamıyorsunuz yada ben çıkamadım öyle söyliyim.ama nasip olursa bu yaz yavrum yürüyor olacak.rahatça parka,denize gidebileceğiz.aslında şuanda da yürüyebiliyor ama malesef cesareti yok.buda tamamen bizim suçumuz.yürüsün diye heves ettim,bir iki yürüme denemesinde çocuk düşünce cesareti kırıldı.şimdi ki aklım olsa,asla böyle birşey yapmazdım.şimdilik elinden tutarak gezdiryoruz.aslında o bizi gezdiriyor,dedim ya yürüyebiliyor ama korkudan elimizi bırakmıyor.birde kilolardan kurtulursam deymeyin keyfime.asıl o zaman dahada rahatlamış olacam çünkü kendime olan güvenimi dahada çok kazanıcam.oramı buramı kapatma savaşına girmicem.başarıcam diyorum başarıcam.aayyhh iyi geldi valla yazdım rahatladım.benim kuzu uyandı şimdi onunla ilgilenicem.valla ev işlerini salladım gitti.işimi yapıyorum ama eskisi gibi bunaltmıyorum kendimi.mutfağım,banyom kapımın önü temiz olsun gerisi hava civa.artık yavrum var ve kendimi bu konuda sıkıntıya sokup çocumuda bunaltamam valla.ben ne kadar sıkılırsam onada o kadar yansıtıcam diye korkuyorum.mutlu bebek olarak dünyaya geldi,öyle devam ediyor,öylede devam etsin istiyorum.çenem düştü.hepinizi öpüyorum.yerimseniben

adcım burada da hava bir garipti, sabah kötü yağmurlu, öğlen güzel, ö.sonra bulutlu idi. İstanbulun havasına güven olmaz zaten. Ben de seninle aynıyım, yaz gelsin kızım yürüsün derdindeyim, inşallah yürür. İşler bir şekilde yürür sen bebeğinle keyfine bak.

Arkadaşlar merhaba gündüz bir tek fırsat buldum ama site hizmet dışıydı ancak bildirim yapıyorum bu hafta ben bir yıldır göremediğim bir kilodayım59,4 olmuşum

lölizcim çok geç kaldın, kurallarını okumuştun en geç 13te bildirimleri bitiriyoruz, ama bugün gelirsiniz diye 14e kadar bekledim. Bu hafta deneme haftandı, paylaşımın iyiydi kilo bildirebilirdin ama böyle oldu işte. Hatta bizi ilk sıralara taşıyabilirdin. İlk bildirimini yapmadığın için listede yer alamadın. Ama paylaşıma devam edersen ve haftaya kilo bildiriminde bulunursan tamamdır bu iş. Bu arada tebrikler kaçtan düşmüştün 59.4e?

hala boş yer varmı kızlarr takımınızda a.s.

1 kişilik kalmıştı, citol gel sen de. Hoşgeldin.

hepinize merhaba kıslarr...uzun zamandır beklediğim oldu..artık sizlerle takım arkadaşıyımdelikafadulden
sizlerin sayesinde umarım dombilik olmaktan kurtulacağım..takımdaki sıcak ilişki çok güzel.herkes birbirine destek oluyor..yaşasın 13.takıııııımmm.gitsin fazla kilolaaaaaarrrr...

sen de hoşgeldin patbori. Umarım hepimiz kurtulacağız.

Şimdi arkadaşlar size bir sonraki mesajımda kuralları kopyalayacağım. Lütfen dikkatli okuyun ve uyun. Kilo bildirimleri Kalliste ile aldığımız kararla cuma günleri saat 12:00 da sona eriyor. Bu saatten sonra bildirim yapmayınız lütfen. 2 hafta üstüste pylaşım ve bildirim yapmayan diskalifiye olur.
Kendinizi ve kısaca kilo hikayenizi anlatabilirseniz yararlı olur.

kızlar kurallarımızı arıyordum geçmişte, geçmişe bir dalmışım sormayın, kimler gelmiş kimler geçmiş.
Bunlar bizim takım kurallarımız yeniden gözden geçirip hatırlayalım ve unutmuşuz kuralları ben bile uygulayalım. Hergün ne yediğimizi yazmakla başlayalım oldu mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html

Son düzenleme:
arkadaşlar motivasyonumuzu kaybetmeyelim, yeni üyeler taze kanlar demek.
Hadi bu hafta birinciliğe oynayalım.
Herkes akşam yediği herşeyi ve yaptığı sporu yazsın dürüstçe. Yorumlarımızı yapalım.
Kim nerede yanlış yapıyor görelim.

şimdi bireyseelde birinci olan arkadaşın neler yaptığına biraz baktım yanlış anlamazsanız o grupta acayip disiplin var yedikleri içtikleri yaptıkları spotlar herşey sürekli kontrol altında bizde bu hafta böyle bişey yapsak başkan mesela akşamları toptan o gün yediklerimizi ve yaptığımız spora yazsak ertesi sabahta bu yazdıklarımıza bakarak eksik yönlerimizi birbirimize anlatsak nasıl olur diyorum en azından sorumluluk ve baskı etkili bir yöntem

ben ne yedim yazayım da korkun.
sabah: 1 dilim ekmek bal peynir reçel
öğlen tavuklu mantarlı yemek biraz pilav
akşam şehriye çorbası bamya
arada azıcık mozaik pasta :KK43:

ömelzeyitcim aynı anda aynı şeyleri yazmışız, gönüller bir olsun.
ben de senin gibi düşünüyorum ama her hafta bir fire veriyoruz, yeni üyeler alışma süreleri falan.
Ama artık uygulayalım.

Son düzenleme:
Bu hafta katı kurallar koyalım:

1. Herkes gün içinde yediklerini her akşam detaylarına kadar yazacak.
2. Gün içinde yapılan spor yazılacak. herkes vaktine göre az 40 dakika spor yapacak, yürüyüş, mekik, cd sporu vs.
3. Bu hafta kesinlikle saat 16'dan sonra tatlı, börek çörek yok. 16'ya kadar da yok da yani çok canınız çekerse bir sütlü tatlı yiyebilirsiniz.
4. Akşam 19'dan sonra bir şey yemek yok (çok geç yatıyorsanız yatmadan 3-4 saat öncesine esnetebilirsiniz), 21.30'da 2 kuru kayısı 1 bardak süt son ara öğün olabilir (püsküütün önerisi).
5. En az 2 litre su içilecek.
6. O gün kim neyi fazla kaçırdıysa (atıyorum karbonhidrat) bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlayacak.

6. Bu hafta birinci olunacak.
7. İyi sonuç alacağımıza inanıyorum, alırsak bunlara devam edilecek.

Son düzenleme:
uygunmudur?
eklemek istediğiniz ya da değiştirmek istediğiniz şey varsa konuşalım.
Çok katı yazdım, bu kadar da değil tabi. Demokratik bir takımız.

evet kesinlikle ve bir baskı unsuru kuralım mesela mesela hergün en az 40 dakika sporumuz olsun ve o gün kim neyi fazla kaçırdıysa atıyorum karbon hidrat bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlasın

evet kesinlikle ve bir baskı unsuru kuralım mesela mesela hergün en az 40 dakika sporumuz olsun ve o gün kim neyi fazla kaçırdıysa atıyorum karbon hidrat bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlasın

ekledim canım.
başka önerisi olan da yazsın, yarın son karar listesini yayınlayıp uygulamaya geçirelim.

X