Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. takım **94.etap**

ad1 (59.2 / 58.8 / 0.4 / 0.68%)
definya diskalifiye
nereus (65.6 / 66.6 / -1.0 / -1.52%)
sidanur (68.6 / 68.6 / 0.0 / 0.0%)
kaymaklım (70.2 / 70.2 / 0.0 / 0.0%)
melis08 (63.1 / 63.0 / 0.1 / 0.16%)
nestai diskalifiye
karamanli (77.3 / 77.0 / 0.3 / 0.39%)
dosba (71.8 / 71.3 / 0.5 / 0.70%)
aspettami (61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.0%)
melzeyit (82.2 / 80.7 / 1.5 / 1.82%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (619 / 617.2 / 1.8 / 0.29%)

5. Takım **

umuts76 ( 77.0 / 76.0 / 1.0 / 1.30 )
honeybaby( 59.4 / 59.6 / -0.2 / -0.34% )
reyhanxx54 ( 76.9 / 76.5 / 0.4 / 0.52% )
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / 0.9 / 1.20 % )
cedric ( 109.0 / 107.6 / 1.4 / 1.28% )
mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )
şaşkınperi ( 68.4 / 68.0 / 0.4 / 0.58% )geçici süre ile ayrıldı geri dönecek
buseyrem ( 103.7 / 102.8 / 0.9 / 0.87% )
emel42 ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )
BENNUU ( 71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.00%)
kalliste22 ( 74.5 / 74.4 / 0.1 / 0.13% )

5. Takım toplam kilo ( 878.3 / 871.6 / 6.7 / 0.76% )

melisim seninkini alayım bende az sonra gelirim

arkadaşlar tüh ya galiba bu hafta 7.liktende aşağı gibi görünüyoruz sağlık olsun hadi bu hafta bitti gelecek hafta elimizden gelenin üstünde bir çabayla yapabileceğimize inanıyorum herkese bolşanslar bol sporlar ve bol sular (7*3=21 lt su) ve bol yeşillikli bol sebzeli az yağlı az karbonhidratlı bir hafta diliyorum ammmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

bugün dışarısı o kadar güzel ki anlatamam.resmen bahar havası var.bulutlar arada güneşin önünü kesiyor, ama yinede o yüzüme mis gibi yalancı bahar kokularını vuran,içimi ferahlatan meltem rüzgarını engelleyemiyor.havayı böyle gördükçe biran önce kış tamamen bitsin istiyorum.baharı, yazı sabırsızlıkla bekliyorum.şuan herşey yolunda çok şükür bir sıkıntım yok.ama içim daralıyor.çocuk küçük olunca kış ayında dışarı pek çıkamıyorsunuz yada ben çıkamadım öyle söyliyim.ama nasip olursa bu yaz yavrum yürüyor olacak.rahatça parka,denize gidebileceğiz.aslında şuanda da yürüyebiliyor ama malesef cesareti yok.buda tamamen bizim suçumuz.yürüsün diye heves ettim,bir iki yürüme denemesinde çocuk düşünce cesareti kırıldı.şimdi ki aklım olsa,asla böyle birşey yapmazdım.şimdilik elinden tutarak gezdiryoruz.aslında o bizi gezdiriyor,dedim ya yürüyebiliyor ama korkudan elimizi bırakmıyor.birde kilolardan kurtulursam deymeyin keyfime.asıl o zaman dahada rahatlamış olacam çünkü kendime olan güvenimi dahada çok kazanıcam.oramı buramı kapatma savaşına girmicem.başarıcam diyorum başarıcam.aayyhh iyi geldi valla yazdım rahatladım.benim kuzu uyandı şimdi onunla ilgilenicem.valla ev işlerini salladım gitti.işimi yapıyorum ama eskisi gibi bunaltmıyorum kendimi.mutfağım,banyom kapımın önü temiz olsun gerisi hava civa.artık yavrum var ve kendimi bu konuda sıkıntıya sokup çocumuda bunaltamam valla.ben ne kadar sıkılırsam onada o kadar yansıtıcam diye korkuyorum.mutlu bebek olarak dünyaya geldi,öyle devam ediyor,öylede devam etsin istiyorum.çenem düştü.hepinizi öpüyorum.yerimseniben

melis kardeş takımada uğrayayım dedim.bende az önce yazdığım yazıyı aca yanlış yeremi yazdım dedim ama doğru yere yazmışım.

bugün dışarısı o kadar güzel ki anlatamam.resmen bahar havası var.bulutlar arada güneşin önünü kesiyor, ama yinede o yüzüme mis gibi yalancı bahar kokularını vuran,içimi ferahlatan meltem rüzgarını engelleyemiyor.havayı böyle gördükçe biran önce kış tamamen bitsin istiyorum.baharı, yazı sabırsızlıkla bekliyorum.şuan herşey yolunda çok şükür bir sıkıntım yok.ama içim daralıyor.çocuk küçük olunca kış ayında dışarı pek çıkamıyorsunuz yada ben çıkamadım öyle söyliyim.ama nasip olursa bu yaz yavrum yürüyor olacak.rahatça parka,denize gidebileceğiz.aslında şuanda da yürüyebiliyor ama malesef cesareti yok.buda tamamen bizim suçumuz.yürüsün diye heves ettim,bir iki yürüme denemesinde çocuk düşünce cesareti kırıldı.şimdi ki aklım olsa,asla böyle birşey yapmazdım.şimdilik elinden tutarak gezdiryoruz.aslında o bizi gezdiriyor,dedim ya yürüyebiliyor ama korkudan elimizi bırakmıyor.birde kilolardan kurtulursam deymeyin keyfime.asıl o zaman dahada rahatlamış olacam çünkü kendime olan güvenimi dahada çok kazanıcam.oramı buramı kapatma savaşına girmicem.başarıcam diyorum başarıcam.aayyhh iyi geldi valla yazdım rahatladım.benim kuzu uyandı şimdi onunla ilgilenicem.valla ev işlerini salladım gitti.işimi yapıyorum ama eskisi gibi bunaltmıyorum kendimi.mutfağım,banyom kapımın önü temiz olsun gerisi hava civa.artık yavrum var ve kendimi bu konuda sıkıntıya sokup çocumuda bunaltamam valla.ben ne kadar sıkılırsam onada o kadar yansıtıcam diye korkuyorum.mutlu bebek olarak dünyaya geldi,öyle devam ediyor,öylede devam etsin istiyorum.çenem düştü.hepinizi öpüyorum.yerimseniben

adcım yürümeye başlayıncada hiç sorma ordan oraya ordan oraya heryere koştur işte ozaman zayıflarken spor yapmana bile gerek kalmayacak sendeki problem bendede var oramı buramı çekiştir kapat dar gelen şeylerinin güzelliği karşısında sürekli aynı şeyleri giyin işe git birde sivil çalışıyorum ki hergün hergün aynı şeyleri giyinmeye utanıyorum ama olsun az kaldı toplamda yaklaşık 19 kilo olsun olsun az kaldı hehe:sm_cool: BENİM HALEN UMUDUM VAR

aspettami teşekkürler bu şekilde bişeyler yapmayı deneyeyim barii benneyaptımki

kalistecim doğum günün kutlu olsun a.s.

yaavv ad iyiki yazdın ben bu bişi bir arada çayıda yanlış yapıyorum sabahları ılık bir şekildemi içilcek yoksa soğukmu canım
valla hayatım ben ılık içiyorum,soğuk içtiğimde oluyor tabi.içte nasıl içersen iç açıkçası hergün en az 2,en fazla 5 bardak aç karnına içiyorsun umarım etkili olur.
tamam adcım ben de yapmayı düşünüyorum, emzirirken kullanılır mı acaba, belki mate zararlı olabilir.
inan hiçbir fikrim yok,bir bilene sormak lazım ama en azından aktarlarda bilir diye düşünüyorum.ama sende netten bir araştırırsın.en azından kafan rahat olr bu konuda.
adcım yürümeye başlayıncada hiç sorma ordan oraya ordan oraya heryere koştur işte ozaman zayıflarken spor yapmana bile gerek kalmayacak sendeki problem bendede var oramı buramı çekiştir kapat dar gelen şeylerinin güzelliği karşısında sürekli aynı şeyleri giyin işe git birde sivil çalışıyorum ki hergün hergün aynı şeyleri giyinmeye utanıyorum ama olsun az kaldı toplamda yaklaşık 19 kilo olsun olsun az kaldı hehe:sm_cool: BENİM HALEN UMUDUM VAR

valla işe yarasında melzeyit koşuşturmya bile razıyım inan.baktım kilo veriyorum hiç oturmam herhalde.inşallah bu yaz o sıkıcı kıyafetlerden kurtulacağız.:teytey:

Son düzenleme:
aspettami teşekkürler bu şekilde bişeyler yapmayı deneyeyim barii benneyaptımki

rica ederim canım. Anlamadığın bişey olursa bana sorabilirsin, kitabı var bende. Bu diyeti yaptığımda hergün yarım kilo veriyordum. Bir öğünde yarım kalıp kek yediğim halde ertesi gün yine yarım kilo vermiştim.

hepinize merhaba kıslarr...uzun zamandır beklediğim oldu..artık sizlerle takım arkadaşıyımdelikafadulden
sizlerin sayesinde umarım dombilik olmaktan kurtulacağım..takımdaki sıcak ilişki çok güzel.herkes birbirine destek oluyor..yaşasın 13.takıııııımmm.gitsin fazla kilolaaaaaarrrr...

Arkadaşlar merhaba gündüz bir tek fırsat buldum ama site hizmet dışıydı ancak bildirim yapıyorum bu hafta ben bir yıldır göremediğim bir kilodayım59,4 olmuşum

arkadaşlar bu güzel destekleriniz için teşekkür ederim
aspettami ilgin için çok teşekkür okudum deneyeceğim umarım faydası olur ve bu diyet benim yediklerimden çok daha fazla ama bazen metabolizmayı şaşırtmak lazım
bu arada beşi bi yerdenin sallama çayı çıkmış geçen aktarda gördüm şuan tam hatırlamıyorum ama fiyatı da uygundu içeceklere duyurulur
ben daha önce içtim ama 3 ay düzenli içmek lazımmış
sanırım bu konu da sebat edemedim

hepinize merhaba kıslarr...uzun zamandır beklediğim oldu..artık sizlerle takım arkadaşıyımdelikafadulden
sizlerin sayesinde umarım dombilik olmaktan kurtulacağım..takımdaki sıcak ilişki çok güzel.herkes birbirine destek oluyor..yaşasın 13.takıııııımmm.gitsin fazla kilolaaaaaarrrr...

aramıza hoşgeldin a.s.

X