Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o çok güzel sütte yapar ben melikede bi pompa almıştım elektirikli çok pratik bişey ozaman çokta pahalı değildi kesinlikle tavsiye ediyorum eğer evin yakınsa git gel ama değilse o pompadan al derim
bu arada söylediğin tarif keşke yapabilsem ama çok tembelim bu konuda ya o metebolizmayıda hızlandırıyor yanılmıyorsam

evet bende de var madele elektrikli, o olmasa ne yapardım bilemiyorum. Yok yakın değil en az 1 saat sürüyor, karşı yakaya geçiyorum.
Üşenecek bir şey yokki canım kabuk bile soymadan suya atıyorsun hepsini :dance:

Günaydın arkadaşlar, benim kilom aynı 61 almaktan iyidir diye düşündüm (61/61/0/%0) Melis yine de hesap yaptım sen yorulma diyeyerimseniben
Dosbacım ben sana yemek yerken nelere dikkat etmen gerektiğini yazayım. Bi uygla istersen inan bana kilo verirsin. Bugün boş bir vaktimde yazarım. Canını sıkma :teselli:

evet benimde bahsettiğim o idi İstanbula hiç gelmedim ve tahmin edebiliyorum çok zor büyükşehirde yaşamak çocuk bakmak heleki bebekken allah yardımcın olsun

tamam canım not aldım.
Nelere dikkat etmemiz gerektiğini yaz canım ben de merak etttim. Belki bildiğimiz şeylerdir ama yine de duymak iyi geliyor.

evet benimde bahsettiğim o idi İstanbula hiç gelmedim ve tahmin edebiliyorum çok zor büyükşehirde yaşamak çocuk bakmak heleki bebekken allah yardımcın olsun

evet gerçekten öyle, kızıma çabul kavuşmak için arabayla gidip geliyorum en az 1 saat,
vasıtayla daha da uzun. Ne yapalım alıştım, 14 yıldır aynı yolu gidip geliyorum :)

günaydın kızlar.umarım herkes iyidir dicem ama kilo verilmediği için üzülenler var.sıkmayın canınızı dicem ama bende aynı sıkıntıları yaşıyorum zaman zaman.bu hafta 58.8 olmuşum az veriyorum ama bu bile benim için harika.ayda 2 kilo versem onada razıyım inanın ama bu azimle dahada yoluna girecek diye düşünüyorum.yakında nasip olursa sporada başlıcam ve suyu dahada çoğaltıcam o zaman daha güzel olur sanırım.şimdilik 1 lt kadar içiyorum suyu, yeşil çay ve 5in1 i ihmal etmemeye çalışıyorum.umarım daha da iyi olacak.kilo veremediğim zaman kızıyordum kendime o kadar dikkat ettim neden veremedim hatta almışım diye anladım ki dikkat ettiğiminde altında yemem gerekiyormuş.sidanurun taktiğini uygulamaya başladım yumruk kadar yiyorum ve kalkıyorum.neyse tekrar görüşürüz.

iyi canım 400 gr. vermişsin.
bu beşibiryerde çayı hazır satılıyor mu? (varsa nerde, hiç görmedim), yoksa kendin mi hazırlıyorsun.

Sidanur ve löliz kaldı.
Sidanur gelir birazdan okuldan. Kaymaklım bu hafta kayıptı.
Löliz kuralları yazmıştım umarım okumuşsundur, bu hafta ilk haftan ve ilk resmi kilo bildiriminde bulunman lazım.

Melisçim takıma gelip güzel dileklerde bulunup doğum günümü kutlaşımsın çok teşekkür ediyorum bitanem..

13. takım **94.etap**

ad1 (59.2 / 58.8 / 0.4 / 0.68%)
definya
nereus (65.6 / 66.6 / -1.0 / -1.52%)
sidanur (68.6
kaymaklım (70.2
melis08 (63.1 / 63.0 / 0.1 / 0.16%)
nestai
karamanli (77.3 / 77.0 / 0.3 / 0.39%)
dosba (71.8 / 71.3 / 0.5 / 0.70%)
aspettami (61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.0%)
melzeyit (82.2 / 80.7 / 1.5 / 1.82%)
löliz

13. TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
iyi canım 400 gr. vermişsin.
bu beşibiryerde çayı hazır satılıyor mu? (varsa nerde, hiç görmedim), yoksa kendin mi hazırlıyorsun.

canım hazır satılmıyor bildiğim kadarıyla.aktardan ayrı ayrı alınıyor.funda,kekik,biberiye,yeşil çay ve mate çayı alıyorsun.sıcak suya hepsinden 1 tutam katıyorsun.aç karnına 1 bardak sabah akşam 2 bardak alıyorsun.beni rahatlatıyor ne bileyim belkide bana öyle geliyordur ama kullanmaya devam edicem sürekli.zayıflatmasa bile sağlık açısından faydası çok.ama işe yaradığını düşünüyorum özellikle düzenli kullanmada.

tamam adcım ben de yapmayı düşünüyorum, emzirirken kullanılır mı acaba, belki mate zararlı olabilir.

kalistecim doğum günün kutlu olsun a.s.

yaavv ad iyiki yazdın ben bu bişi bir arada çayıda yanlış yapıyorum sabahları ılık bir şekildemi içilcek yoksa soğukmu canım

melisim ben listemi bir hesaplayıp geleyim diğer pcye geçiyorumda senle bir karar alalım herkesin işi olduğu gibi bizimde olabiliyor görevliyiz diye burada bekleme mecburiyetinde bırakılamayız bugün bizdede geçen hafta aramıza katılan arkadaşımız gelmedi bir kez daha olursa kesinlikle diskalifiye... bir saat kararlaştıralım erkenden bitirelim canım şu işi... ben 12.00 diyorum uygun değilse sende söyle...

bizde de bildirmeyenler bu hafta çok, ben de şaşırdım.
Tamam 12 bana uygun, herkese bildirelim öyle yapalım.
Benim listem hazır, bu saatten sonra gelen olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…