- 31 Ağustos 2014
- 59
- 7
- 13
- Konu Sahibi katarina176
-
Peki sizce roket mi yoksa öne bu öne mı çünkü roketin de çok metini duydum ama doluyor diyorlar diyorlar ve ben öne bu oneye çok sempati duyuyorum teşekkürlergüzel bence, fırçası tarak gibi. kirpikleri güzel ayırıyor, yapıştırmıyor. kullandım ben baya.
şimdi rocket volum express kullanıyorum. one by one'a çok benziyor fırçası. bundan da memnunum.
Benim kirpiklerim baya gür yani daha mı güzel olur teşekkürlerEğer kısa ve ince kirpikleriniz varsa bu ürün size göre uzun süre kullandım. Sarı belli olmayan tüy gibi kirpiklerimi oldukça belirgin ve hacimli hale getiriyordu.
Özür dilerim döküyor kirpikleri diyecektim tablet yazığımı değiştitriyorPeki sizce roket mi yoksa öne bu öne mı çünkü roketin de çok metini duydum ama doluyor diyorlar diyorlar ve ben öne bu oneye çok sempati duyuyorum teşekkürler
hacimide iyi mi bu arada daha çok hacim istiyorumEğer kısa ve ince kirpikleriniz varsa bu ürün size göre uzun süre kullandım. Sarı belli olmayan tüy gibi kirpiklerimi oldukça belirgin ve hacimli hale getiriyordu.
Arkadaşım kullanmıştı çok çabuk bittiğini söyledi bende vazgeçtim ama fırçasını çok beğenmiş ve diğer maskarasında kullanıyor yinede tekrar bakabiliriz teşekkürlergolden rose cat walk öneririm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?