13 liraya aldım. Maybiline One By One maskara yorumu.

Maybiline Öne By One kullanan???

• önenirim

OY: 3 100,0%
  • önermem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

katarina176

Basket <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
59
7
13
Uzun zamandır çok beğeniyorum Maybiline One By One maskarayı ve sonunda almaya kara vermiştim ama maalesef daha önce denemek için aldığım ve hüsrana uğradığım rimeller var bu sefer öyle olmasın istedim Forumdada bir sürü şey okudum yorumlar nasıl? memnun mu kullanan? ama bunula ilgili hiçbir şey bulamayınca endişeye düştüm acaba almasam mı? Kullanan var mı? Lütfen yardımcı olun karar veremiyorum

güzel bence, fırçası tarak gibi. kirpikleri güzel ayırıyor, yapıştırmıyor. kullandım ben baya.
şimdi rocket volum express kullanıyorum. one by one'a çok benziyor fırçası. bundan da memnunum.

Eğer kısa ve ince kirpikleriniz varsa bu ürün size göre uzun süre kullandım. Sarı belli olmayan tüy gibi kirpiklerimi oldukça belirgin ve hacimli hale getiriyordu.

güzel bence, fırçası tarak gibi. kirpikleri güzel ayırıyor, yapıştırmıyor. kullandım ben baya.
şimdi rocket volum express kullanıyorum. one by one'a çok benziyor fırçası. bundan da memnunum.
Peki sizce roket mi yoksa öne bu öne mı çünkü roketin de çok metini duydum ama doluyor diyorlar diyorlar ve ben öne bu oneye çok sempati duyuyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…