• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 haftalikta cinsiyet belli olurmu

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kizlar bir sorum olacak 12+4 günlük gebeyim haftaya doktora gdecem ikili tarama testi ve kan için , 13+2 olmuş oluyorum sizce gttgimde cinsiyet belli olurmu ilk gebeligim çok merak ediyorum heyecanlym. Aranzda varmı böyle erken ogreneblms ilan

Benim 13+3 bugun gittim ikili test icin , doktor ultrasonda bi tahminim var ama haftaya geldiginde tekrar bakip soylicem dedi ben de ustelemedim . Bi tahmini olabilir doktorun.

Benim 13+3 bugun gittim ikili test icin , doktor ultrasonda bi tahminim var ama haftaya geldiginde tekrar bakip soylicem dedi ben de ustelemedim . Bi tahmini olabilir doktorun.
Mesela ekşi yemekmi tatlı yeme istegniz mi var uyku hali baş ağrısı kasıka ağrısı v.s? Ya da şöyle soyleyym günlük nasıl beslenyorsunuz

Mesela ekşi yemekmi tatlı yeme istegniz mi var uyku hali baş ağrısı kasıka ağrısı v.s? Ya da şöyle soyleyym günlük nasıl beslenyorsunuz
Eksi yeme isteğim daha cok var benim
ki eskiden tatli bagimlisiydim. Çok şükür iyi gidiyor benim . Sadece baş agrim oluyor o da home office calistigim pc basinda zaman gecirdigim icin , arada da karnima hafif kramplar giriyor. Genelde disardan ev
yemekleri söylüyorum ya da esimle evde ev yemekkleri hazirliyoruz.

Eksi yeme isteğim daha cok var benim
ki eskiden tatli bagimlisiydim. Çok şükür iyi gidiyor benim . Sadece baş agrim oluyor o da home office calistigim pc basinda zaman gecirdigim icin , arada da karnima hafif kramplar giriyor. Genelde disardan ev
yemekleri söylüyorum ya da esimle evde ev yemekkleri hazirliyoruz.
Ne guzel .

Back
X