- 3 Şubat 2020
- 231
- 144
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım emın degılım ama coraspirin’in kanama yaptıgını duymustum neden kullanıyosun kan sulandırcı??pıhtılasman varmı??coraspın’i kesmekte ıyı gelebılır sadece oksapar kullansan..ama tabi doktoruna sor mutlakaTüp bebek pgt yöntemiyle hamile kaldım. Oksapar 4000 ve coraspin kullanıyorum. Bu hafta doktor kontrolunde doktorum kesede cok yogun kanama alanlarinin oldugunu soyledi. Istirahat ve progestan igne verdi. Ama yine de cok endiseliyim. Boyle bir durum yaşayan var mı?
Pihtilasma problemim var daha once de kalbleri durdugu icin 3 kurtaj gecirdim. 11, 7 ve 6.haftalarinda o sebeple verdiler. Aslinda benim de aklima onlar geliyor ama cesaret edemiyorum. Boyle bir durum yasayip yine de gebeligi devam eden var mi acabacanım emın degılım ama coraspirin’in kanama yaptıgını duymustum neden kullanıyosun kan sulandırcı??pıhtılasman varmı??coraspın’i kesmekte ıyı gelebılır sadece oksapar kullansan..ama tabi doktoruna sor mutlaka
pekı daha oncekı gebelıklerınde kullanmısmıydın kan sulandırıcı??oksapar degıl ama corasprin kanama yapıyormus sanırım mutlaka doktorunla görüş oyle keseceksen kes..Pihtilasma problemim var daha once de kalbleri durdugu icin 3 kurtaj gecirdim. 11, 7 ve 6.haftalarinda o sebeple verdiler. Aslinda benim de aklima onlar geliyor ama cesaret edemiyorum. Boyle bir durum yasayip yine de gebeligi devam eden var mi acaba
Bu gidişimde mutlaka soracağim insallah sağsa tabii. Daha onceki ilk gebeligimde haberimiz yoktu kalp atisi alindi sonradan yavaslayip durdu. 2. Ve 3.lerde kalp atisi hiç olmadigi icin onlarda da kullanmak nasip olmadi. Hatta 3.de embriyoyu genetik teste yolladim kromozom bozuklugu cikti.pekı daha oncekı gebelıklerınde kullanmısmıydın kan sulandırıcı??oksapar degıl ama corasprin kanama yapıyormus sanırım mutlaka doktorunla görüş oyle keseceksen kes..
Kesinlikle coraspirin yapıyor kanamayı 4 hafta 3 günlük hamileydim gebeligimi yeni öğrenmiştim ne pihtilasmam nede daha önce düşüğümvardı oksapar ve coraspirin artı progestan verdi iki gün sonra kontrole gittiğimde başta ıyi olan gebeligimin hatta ikizgebeligimin bir tanesini bU kan sulandirici yuzunden kaybettim 7 haftalik hamile olan arkadasimda kanama yasamisti simdi 9 haftalik hamileyim sukur bebegimin biri saglikli diğerini kaybettim malesefPihtilasma problemim var daha once de kalbleri durdugu icin 3 kurtaj gecirdim. 11, 7 ve 6.haftalarinda o sebeple verdiler. Aslinda benim de aklima onlar geliyor ama cesaret edemiyorum. Boyle bir durum yasayip yine de gebeligi devam eden var mi acaba
Bende tüp bebek gebesiyim 10 haftalık haftada iki defa proluton iğne vurulduğum halde bugün kanama geçirdim yarın sabah randevu aldım doktora gidicez bakalımTüp bebek pgt yöntemiyle hamile kaldım. Oksapar 4000 ve coraspin kullanıyorum. Bu hafta doktor kontrolunde doktorum kesede cok yogun kanama alanlarinin oldugunu soyledi. Istirahat ve progestan igne verdi. Ama yine de cok endiseliyim. Boyle bir durum yaşayan var mı?
Doktorum kesmedi, bebegin yeterli beslenememesinden endiselendigini soyledi. Ama olabilir diyo coraspin soruma.Kesinlikle coraspirin yapıyor kanamayı 4 hafta 3 günlük hamileydim gebeligimi yeni öğrenmiştim ne pihtilasmam nede daha önce düşüğümvardı oksapar ve coraspirin artı progestan verdi iki gün sonra kontrole gittiğimde başta ıyi olan gebeligimin hatta ikizgebeligimin bir tanesini bU kan sulandirici yuzunden kaybettim 7 haftalik hamile olan arkadasimda kanama yasamisti simdi 9 haftalik hamileyim sukur bebegimin biri saglikli diğerini kaybettim malesef
İnşallah bir sikinti yoktur bebisinizde, Allah'im saglikli huzurlu gebelikler nasip etsinBende tüp bebek gebesiyim 10 haftalık haftada iki defa proluton iğne vurulduğum halde bugün kanama geçirdim yarın sabah randevu aldım doktora gidicez bakalım
Amin teşekkür ederim. Rabbim hiç bi anneyi karnında veya doğum yaptıktan sonra evladıyla sinamasin. Bütün anneler sağlıklı acısız sıkıntısız doğum yapsın. Hicbir bebek hasta olmasın insAllahDoktorum kesmedi, bebegin yeterli beslenememesinden endiselendigini soyledi. Ama olabilir diyo coraspin soruma.
Buyuk geçmis olsun size insallah bundan sonrasi icin saglikli ve huzurlu bir gebelik gecirirsiniz.
Cok şükür iyiyiz ama cok korktum hala endişe içindeyim rabbim tüm anneleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun tüpbebek gerçekten zor uzun bi süreç rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah Aminİnşallah bir sikinti yoktur bebisinizde, Allah'im saglikli huzurlu gebelikler nasip etsin
İnşallah Allah sağlıklı huzurlu hamilelik ve zamanında sağlıklı doğum nasip etsin. Endişe hepimizde var her sey iyi deseler bile varCok şükür iyiyiz ama cok korktum hala endişe içindeyim rabbim tüm anneleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun tüpbebek gerçekten zor uzun bi süreç rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah Amin
kalp atışı duran gebeliğiniz kac haftalıktı belirti verdimiBu gidişimde mutlaka soracağim insallah sağsa tabii. Daha onceki ilk gebeligimde haberimiz yoktu kalp atisi alindi sonradan yavaslayip durdu. 2. Ve 3.lerde kalp atisi hiç olmadigi icin onlarda da kullanmak nasip olmadi. Hatta 3.de embriyoyu genetik teste yolladim kromozom bozuklugu cikti.
Yani ilk defa pgt sayesinde gebeligim 13.haftayi gordu ve kan sulandirici kullandim
9.haftada gittigimde normalden daha yavas atiyor dedi doktorum 2 hafta sonra 11.haftada gittigimizde kalbi durmus dedikalp atışı duran gebeliğiniz kac haftalıktı belirti verdimi
Merhaba benimde kalp atisi olmayan 4 gebeligim oldu. Bana da doktorum pgt ile beraber intralipid serum ve lenfosit asisi onerdi. Esimle bende genetik bir sorun yok. Benim annemle babam kuzen ama cok sukur genetik bi sıkıntı olmadi. Sizde ya da esinizde genetik bir sorun var mi?Bu gidişimde mutlaka soracağim insallah sağsa tabii. Daha onceki ilk gebeligimde haberimiz yoktu kalp atisi alindi sonradan yavaslayip durdu. 2. Ve 3.lerde kalp atisi hiç olmadigi icin onlarda da kullanmak nasip olmadi. Hatta 3.de embriyoyu genetik teste yolladim kromozom bozuklugu cikti.
Yani ilk defa pgt sayesinde gebeligim 13.haftayi gordu ve kan sulandirici kullandim
Herhangi bir genetik sikinti yoktu ikimizde de. Ama iyi ki pgt yaptirmisim 5 tane 5.gun embriyosundan 1 tane saglikli embriyo ciktiMerhaba benimde kalp atisi olmayan 4 gebeligim oldu. Bana da doktorum pgt ile beraber intralipid serum ve lenfosit asisi onerdi. Esimle bende genetik bir sorun yok. Benim annemle babam kuzen ama cok sukur genetik bi sıkıntı olmadi. Sizde ya da esinizde genetik bir sorun var mi?