Çok net görünüyor erkek. Hayırlı olsunMerhabalar 12+5 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyeti söyledi ama bana biraz erken gibi geliyor. Görsellerden tahmin edebilcek var mı acaba. Doktorum bakarken sürekli göbek kordonu bacak arasında dedigi icin emin olamadım. Doktorumun demesine göre oglum olcakEki Görüntüle 3528053
Canım banada bakar mısınızKafa yapısı bana kız gibi geldi ama doktor daha iyi bilir tabi ayrıca yine de erken bence tam net öğrenmek için 16 haftalıkken bir daha görünün doktora
Canım benimkinede bakar mısınÇok net görünüyor erkek. Hayırlı olsun
Bana da yorum yapar mısınızÇok net görünüyor erkek. Hayırlı olsun
Merhaba 11+2 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet yorumlayabilir misiniz rica etsem?
Eki Görüntüle 3531617
Eki Görüntüle 3531618
Çok net görünüyor erkek. Hayırlı olsun
Sizinki de erkek gibi görünüyor. Allah gönlünüze göre versinBana da yorum yapar mısınız
Emin olamadım bunda kız gibi ama gönlünüzce olsun inşallahCanım benimkinede bakar mısın
Buda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba?Sizinki de erkek gibi görünüyor. Allah gönlünüze göre versin
Öbür ultrason fotoğrafında daha netti bunda emin olamadım. Doktor bir tahminde bulundu mu acabaBuda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba?
Doktor hiç tahminde bulunmadı bir sonraki sefer dedi ve 15.haftada çağırdı tekrar ama dün Fetal dna yaptırdım zaten onda en geç 10 günde cinsiyeti çıkacakÖbür ultrason fotoğrafında daha netti bunda emin olamadım. Doktor bir tahminde bulundu mu acaba
Evet çıkıyor gönlünüzce olur umarımDoktor hiç tahminde bulunmadı bir sonraki sefer dedi ve 15.haftada çağırdı tekrar ama dün Fetal dna yaptırdım zaten onda en geç 10 günde cinsiyeti çıkacak
Banada yorum yapabılırmısınızÇok net görünüyor erkek. Hayırlı olsun
Ben bu bebeğin nubunu göremedim ya fotoğraf hiç net değilBanada yorum yapabılırmısınız
Direk çıkıntı var bence hayırlı olsun şimdidenMerhabalar 12+5 haftalik hamileyim doktorum bugun cinsiyeti söyledi ama bana biraz erken gibi geliyor. Görsellerden tahmin edebilcek var mı acaba. Doktorum bakarken sürekli göbek kordonu bacak arasında dedigi icin emin olamadım. Doktorumun demesine göre oglum olcakEki Görüntüle 3528053
Buna yorum yapabılırmısınız pekıBen bu bebeğin nubunu göremedim ya fotoğraf hiç net değil
Burda erkek gibi görünüyorBuna yorum yapabılırmısınız pekı
cıktımı sonucunuz cinsiyet soluyorlarmı orafdaDoktor hiç tahminde bulunmadı bir sonraki sefer dedi ve 15.haftada çağırdı tekrar ama dün Fetal dna yaptırdım zaten onda en geç 10 günde cinsiyeti çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?