Doğuma Hazırlık 13 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYET TAHMİNİ DOĞRU MUDUR?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sumos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
182
45
40
ARKADAŞLAR MERHABA;
DÜN DOKTORA GİTTİM 13+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM. ARTIK BÜYÜDÜ CİNSİYETİNİ GÖREBİLİRİZ DEDİ. ÇOK UĞRAŞTI DÜZGÜN BİR POZİSYON VERMİYOR ÇOK HARAKETLİ BAĞDAŞ KURMUŞ AMA ÇIKINTI GÖRDÜM BU ÇIKINTI ERKEK BEBEĞE BENZİYOR %60 ERKEK BEBEĞİN DEDİ. YANILMA PAYI VARMIDIR? BEN KIZ GİBİ HİSSEDİYORUM HEP AMA BİR OĞLUM OLDUĞU İÇİN PSİKOLOJİKMİDİR ACABA? OĞLUMDA TATLI ÇOK YEMİŞTİM ŞİMDİ AĞZIMA SÜREMİYORUM HEP EKŞİ YİYİYORUM KARNIM SİVRİ DEĞİL VE ÇOK ÇABUK BÜYÜDÜ KARNIM. ACABA BEN Mİ ABARTIYORUM.
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ARKADAŞLAR MERHABA;
DÜN DOKTORA GİTTİM 13+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM. ARTIK BÜYÜDÜ CİNSİYETİNİ GÖREBİLİRİZ DEDİ. ÇOK UĞRAŞTI DÜZGÜN BİR POZİSYON VERMİYOR ÇOK HARAKETLİ BAĞDAŞ KURMUŞ AMA ÇIKINTI GÖRDÜM BU ÇIKINTI ERKEK BEBEĞE BENZİYOR %60 ERKEK BEBEĞİN DEDİ. YANILMA PAYI VARMIDIR? BEN KIZ GİBİ HİSSEDİYORUM HEP AMA BİR OĞLUM OLDUĞU İÇİN PSİKOLOJİKMİDİR ACABA? OĞLUMDA TATLI ÇOK YEMİŞTİM ŞİMDİ AĞZIMA SÜREMİYORUM HEP EKŞİ YİYİYORUM KARNIM SİVRİ DEĞİL VE ÇOK ÇABUK BÜYÜDÜ KARNIM. ACABA BEN Mİ ABARTIYORUM.
bir ay sonra daha doğru bilgi verecektir.
şimdi tahminde bulunur ama 1 ay sonra erkek ise özellikle söyleme olasılığı çok fazla.
benim ilk 2 oğlumda doktor 12. haftada erkeğe benziyor dedi.
sonraki kontrollerde de erkek dedi

bu 3. bebek 12. haftada erkeğe benziyor dedi.
ama bi sonraki ay . kız da olabilir dedi
bi sonraki ay yine emin olamadı. bağdaş kurmuş kız olabilir dedi
21. haftada ayrıntılı ultrasonda kız olduğu kesinleşti.

1 ay daha sabredin. çünkü yanılabiliyorlar. daha erken çünkü

bir ay sonra daha doğru bilgi verecektir.
şimdi tahminde bulunur ama 1 ay sonra erkek ise özellikle söyleme olasılığı çok fazla.
benim ilk 2 oğlumda doktor 12. haftada erkeğe benziyor dedi.
sonraki kontrollerde de erkek dedi

bu 3. bebek 12. haftada erkeğe benziyor dedi.
ama bi sonraki ay . kız da olabilir dedi
bi sonraki ay yine emin olamadı. bağdaş kurmuş kız olabilir dedi
21. haftada ayrıntılı ultrasonda kız olduğu kesinleşti.

1 ay daha sabredin. çünkü yanılabiliyorlar. daha erken çünkü
BEN OĞLUMDA 12 HAFTALIKKEN ÖĞRENMİŞTİM DOKTOR KESİN DEMİŞTİ. BUNDAKİNDE GÖSTERMİYOR DİYİNCE İÇİMDE ACABA SORUSU KALDI.
BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN. 4 LÜ TEST DENEN BİŞEY VARMIŞ ONU YAPTIRDIN MI? NASIL BİŞEY RENKLİ ULTRASON MU? DOKTOR BANA 2 Lİ YAPTIRMADI 4 LÜ YAPARIZ DEDİ ARASINDAKİ FARKI SORMAYI UNUTTUM

BEN OĞLUMDA 12 HAFTALIKKEN ÖĞRENMİŞTİM DOKTOR KESİN DEMİŞTİ. BUNDAKİNDE GÖSTERMİYOR DİYİNCE İÇİMDE ACABA SORUSU KALDI.
BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN. 4 LÜ TEST DENEN BİŞEY VARMIŞ ONU YAPTIRDIN MI? NASIL BİŞEY RENKLİ ULTRASON MU? DOKTOR BANA 2 Lİ YAPTIRMADI 4 LÜ YAPARIZ DEDİ ARASINDAKİ FARKI SORMAYI UNUTTUM
ben ikili yaptırmadım . 3 lü yapıldı bana
hepsinin farklı şeyleri var.
4 lü da iyi diye duydum. ben yaptırmadım ama. kan ile bakılıyor bildiğim kadarıyla 2li , 3 lü, 4 lü de
ayrıntılı ult. başka.
tüm iç organ taraması yapılıyor 21 haftada.
organların içlerine kadar bakıyor doktor.
istersen yaptırıyorsun onu da.
ya da doktor risk görürse seni yönlendiriyor.

ARKADAŞLAR MERHABA;

cnm bana da 12 haftalıkken göstermiyo ama kemik yapısından % 90 erkek demişti 16. haftada gittim tekrar pipisini göstermişti ekranı açar açmaz :) erkekler çabuk belli ediyo kendini ama tabikide yanılma olur hakkında hayırlısı olsun

cnm bana da 12 haftalıkken göstermiyo ama kemik yapısından % 90 erkek demişti 16. haftada gittim tekrar pipisini göstermişti ekranı açar açmaz :) erkekler çabuk belli ediyo kendini ama tabikide yanılma olur hakkında hayırlısı olsun
Bana kemik yapisindan bahsetmedi belkide dedigin gibidir. Hayırlısı olsun

Ben hep kız hissettim ama doktorum 12. Haftada erkek dedi ve pipisini gösterdi. Hayirlisi olsun canım seninki de :)

Ben hep kız hissettim ama doktorum 12. Haftada erkek dedi ve pipisini gösterdi. Hayirlisi olsun canım seninki de :)

sebocu seninle bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynı gün bana da 13 +2 de bir doktor erkeğe benziyor dedi sonra 14 + 2 de başka bir doktor % 80 -90 erkek dedi ama ben hala emin olamıyorum sana ne dedi kesin erkek mi dedi doktorun 12 haziranda kontrolüm var ben o günü bekliyorum ama çok merak ediyorum

Bana da doktor 13+6'da biri yüzde 90 erkek dedi, diğeri erkek olabilir gibi ama belli değil dedi :p Keşke biri kız, biri erkek olsa ama en hayırlısı olsun tabi. Ben de heyecanla diğer randevuyu bekliyorum :KK68:

sebocu seninle bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynı gün bana da 13 +2 de bir doktor erkeğe benziyor dedi sonra 14 + 2 de başka bir doktor % 80 -90 erkek dedi ama ben hala emin olamıyorum sana ne dedi kesin erkek mi dedi doktorun 12 haziranda kontrolüm var ben o günü bekliyorum ama çok merak ediyorum
Evet tatlım hatta pipisi olan ultrason çıktısını verdi :) bugün 16+1 oldum . allahima şükürler olsun ki bebeğim hep onden gidiyor bir hafta ondeydi daha sonra bi kaç gün daha öne gecmis Rabbim herkese sağlık versin

Evet tatlım hatta pipisi olan ultrason çıktısını verdi :) bugün 16+1 oldum . allahima şükürler olsun ki bebeğim hep onden gidiyor bir hafta ondeydi daha sonra bi kaç gün daha öne gecmis Rabbim herkese sağlık versin
Amin canım Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bana da 12.ci haftada erkege benziyo dedi, ikili testi yaparken. 14.cu haftada yine buyuk ihtimalle erkek dedi, 17 de kesin erkek dedi.

Bana dr 12+5 te kız gibi dedi. Bizde bacak arasını boş gördük. Değişir mi ki?

ARKADAŞLAR MERHABA;
Merhaba,
Dr bu yorumu yaparken vajinal (alttan) ultrason ile mi incelemisti, yoksa gobekten mi?

Dr size bu yorumu yaparken, yani 13+2'de vajinal (alttan) ultrason ile mi inceledi yoksa karindan mi?

X