- 15 Mart 2019
- 11
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi ToprakNirsen
13 haftalik gebeyim.cinsiyet once kiz sonra erkek soylendi cinsiyet yanilmasi yasayanlar var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemler ben de yaşamış erkek erkek demişler kız olmuşum13 haftalik gebeyim.cinsiyet once kiz sonra erkek soylendi cinsiyet yanilmasi yasayanlar var mi?
İki farkli doktor iki gun arayla kiz gibi %70 80 dedi sonra bir cikinti var gibi ama bazen kizllardaki dudak siskin olup yaniltabiliyor dedi erkek olma ihtimalide var dedi haftaya gel nestlestirelim dedi ama iki kizim var buyuk kizim cok uzuldu kiz olabilir deyince ister istemez farkli istiyor insan saglikla gelsin hayirlisi olsun merakla bekliyorumÇevremde çok duydum canım ama 13 haftada kesin cinsiyet için erken bekle biraz daha ayrıntılı ultrason da felan da daha net belli olur bnm ki 18. Haftada net belli oldu zaten oda %100 değil hiç bir zaman :))
Yaa o da komikmis kızlarda yanılma payı daha fazla oluyor galiba allah biliyor bi oglum olsun istiyorum ama yavas yavas kıza da alıstımAnnemler ben de yaşamış erkek erkek demişler kız olmuşumeşime de kız demişler
![]()
Evet ben de hamileyim oğlan da bizim kız da Bizim:)) Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.Yaa o da komikmis kızlarda yanılma payı daha fazla oluyor galiba allah biliyor bi oglum olsun istiyorum ama yavas yavas kıza da alıstım ☺herseyin bası saglik
Cok guzel kac haftalik hamilesin saglikla gelsinler elbetteEvet ben de hamileyim oğlan da bizim kız da Bizim:)) Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
9 haftalık henüz cinsiyet göstergesi olabilecek biseyler için çok erken biraz daha sabredicez biz.Cok guzel kac haftalik hamilesin saglikla gelsinler elbette![]()
İki kızım.var erkek cok istediler hatta kiz duyunca baya uzulduler haftaya tekrar gidicez bakalim demek ki baya var boyle durumla karsilasanlar hayirlisi olsunIki arkadaşımda benzer durum oldu. Birinde %60 kız dediler daha sonra gittiğinde erkek olduğunu söylediler. Diğer arkadaşımda y%90 kız dediler ilerleyen haftalarda erkek dediler. Ama haftalarını bilmiyorum
Ultrason görüntüsünü at yorumlayan arkadaşlar çıkar erkek sec13 haftada net olması lazım
Mrh kaçıncı haftada kız deyip kaçıncı haftada erkekmiş dediler acaba? Bir de yeniden gittiniz mi ? Son durum nedir ?13 haftalik gebeyim.cinsiyet once kiz sonra erkek soylendi cinsiyet yanilmasi yasayanlar var mi?
Gittim canim 15 haftalik olduk kesin kiz dedi doktorumMrh kaçıncı haftada kız deyip kaçıncı haftada erkekmiş dediler acaba? Bir de yeniden gittiniz mi ? Son durum nedir ?