13.haftalik gebeyim cinsiyet once kiz sonra erkek soylendi cinsiyet yanilmasi yasanlar var mi

Çevremde çok duydum canım ama 13 haftada kesin cinsiyet için erken bekle biraz daha ayrıntılı ultrason da felan da daha net belli olur bnm ki 18. Haftada net belli oldu zaten oda %100 değil hiç bir zaman :))

Çevremde çok duydum canım ama 13 haftada kesin cinsiyet için erken bekle biraz daha ayrıntılı ultrason da felan da daha net belli olur bnm ki 18. Haftada net belli oldu zaten oda %100 değil hiç bir zaman :))
İki farkli doktor iki gun arayla kiz gibi %70 80 dedi sonra bir cikinti var gibi ama bazen kizllardaki dudak siskin olup yaniltabiliyor dedi erkek olma ihtimalide var dedi haftaya gel nestlestirelim dedi ama iki kizim var buyuk kizim cok uzuldu kiz olabilir deyince ister istemez farkli istiyor insan saglikla gelsin hayirlisi olsun merakla bekliyorum

Ultrason görüntüsünü at yorumlayan arkadaşlar çıkar erkek sec13 haftada net olması lazım

Iki arkadaşımda benzer durum oldu. Birinde %60 kız dediler daha sonra gittiğinde erkek olduğunu söylediler. Diğer arkadaşımda y%90 kız dediler ilerleyen haftalarda erkek dediler. Ama haftalarını bilmiyorum

Iki arkadaşımda benzer durum oldu. Birinde %60 kız dediler daha sonra gittiğinde erkek olduğunu söylediler. Diğer arkadaşımda y%90 kız dediler ilerleyen haftalarda erkek dediler. Ama haftalarını bilmiyorum
İki kızım.var erkek cok istediler hatta kiz duyunca baya uzulduler haftaya tekrar gidicez bakalim demek ki baya var boyle durumla karsilasanlar hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun, sağlıklı doğsun inşallah. Kızlarının istediği gibi olur inşallah belkim sende de yanilmislardir.. doktorlar da kesin konuşmuyorlar haftalar ilerledikçe kesin oluyor. Hadi bakalım inşallah diyelim :)

Ultrason fotografi burda bakmak isteyen olursa☺️

Eklentiler

• IMG_20190316_120332.webp
    IMG_20190316_120332.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 694
Back
X