13 haftalık cinsiyet bebek gösterdiyse değişir mi?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
501
86
13 haftalık gebeyim. Doktor baktı erkek dedi bence o ana bacak arasını gösterdi de zaten ben öyle anladım. Daha sonra çıkarken sordum hocam erkek mi sizce yoksa beklemek gerekir mi diye bence kesin erkek dedi. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Deneyimli bir doktor ama başka bir arkadaşıma da önce erkek demiş sonra kızı olmuş ama kesin dememiş onda. Benim bir kızım var. Kızım olunca bir tane de oğlum olsun istiyorum açıkcası 1 kız 1 erkek güzrl olur diye düşünüyorum. 13 hafta da cinsiyet söylenil değişen var mı? Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin tabi bebişlerimizin

Sağ Salim kucağına al canım öncelikle
Benimkide tam tersi olmuştu 12 haftada gittim kıza benzetmiş ti ama kesin dememişti 17 hafta gittiğimde erkek demişti o zaman kesin demişti oğluşumun pipisi küçüktü emin değildi 12 haftada gerçekten de doğdu pipisi küçük

Allah gönlüne göre versin benimde kızim var oğlum olsun istiyordum bir kız Bir oğlan çok güzel gebeliklerim riskli olunca ikisini de tatmak istiyordum Allah hayırlı evlatlar versin
Allah seninde gönlüne göre vermiş erkek bebek kendini çabuk belli eder çoğunda doğru çıkıyor erken haftalarda kesin demiş zaten birdaki gidişinde de tekrar sor istersen

erkekler kendilerini daha erken belli ediyor zaten. bir yakınıma 12.haftada kesin erkek dendi ve bebek erkek ama yeni duydum komsumuza 16da erkek denmis ama 20.hafta detaylı usgde kız çıkmış ama dediğim gibi bunlar münferit olaylar. erkek genelde daha net belli ediyor kendini erkenden. benim doktorum 16+5e kadar hiçbir yorum yapmamıştı. 16+5te direkt ultrasonu açar açmaz erkek dedi 29.haftadayız hala masallah her kontrolde gözümüze soktuğu için garantiledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…