13 haftalık cinsiyet bebek gösterdiyse değişir mi?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
13 haftalık gebeyim. Doktor baktı erkek dedi bence o ana bacak arasını gösterdi de zaten ben öyle anladım. Daha sonra çıkarken sordum hocam erkek mi sizce yoksa beklemek gerekir mi diye bence kesin erkek dedi. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Deneyimli bir doktor ama başka bir arkadaşıma da önce erkek demiş sonra kızı olmuş ama kesin dememiş onda. Benim bir kızım var. Kızım olunca bir tane de oğlum olsun istiyorum açıkcası 1 kız 1 erkek güzrl olur diye düşünüyorum. 13 hafta da cinsiyet söylenil değişen var mı? Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin tabi bebişlerimizin ☺️

Sağ Salim kucağına al canım öncelikle
Benimkide tam tersi olmuştu 12 haftada gittim kıza benzetmiş ti ama kesin dememişti 17 hafta gittiğimde erkek demişti o zaman kesin demişti oğluşumun pipisi küçüktü emin değildi 12 haftada gerçekten de doğdu pipisi küçük 🤣🤣

13 haftalık gebeyim. Doktor baktı erkek dedi bence o ana bacak arasını gösterdi de zaten ben öyle anladım. Daha sonra çıkarken sordum hocam erkek mi sizce yoksa beklemek gerekir mi diye bence kesin erkek dedi. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Deneyimli bir doktor ama başka bir arkadaşıma da önce erkek demiş sonra kızı olmuş ama kesin dememiş onda. Benim bir kızım var. Kızım olunca bir tane de oğlum olsun istiyorum açıkcası 1 kız 1 erkek güzrl olur diye düşünüyorum. 13 hafta da cinsiyet söylenil değişen var mı? Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin tabi bebişlerimizin ☺️
Allah gönlüne göre versin benimde kızim var oğlum olsun istiyordum bir kız Bir oğlan çok güzel gebeliklerim riskli olunca ikisini de tatmak istiyordum Allah hayırlı evlatlar versin
Allah seninde gönlüne göre vermiş erkek bebek kendini çabuk belli eder çoğunda doğru çıkıyor erken haftalarda kesin demiş zaten birdaki gidişinde de tekrar sor istersen

erkekler kendilerini daha erken belli ediyor zaten. bir yakınıma 12.haftada kesin erkek dendi ve bebek erkek 😂 ama yeni duydum komsumuza 16da erkek denmis ama 20.hafta detaylı usgde kız çıkmış 😂😂 ama dediğim gibi bunlar münferit olaylar. erkek genelde daha net belli ediyor kendini erkenden. benim doktorum 16+5e kadar hiçbir yorum yapmamıştı. 16+5te direkt ultrasonu açar açmaz erkek dedi 😂😂 29.haftadayız hala masallah her kontrolde gözümüze soktuğu için garantiledik 😂

Cinsiyet tahmininde bulunur musunuz kızlar 12 haftalık burda

Eklentiler

• IMG20241119205255.jpg
    IMG20241119205255.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 170
Cinsiyet tahmininde bulunur musunuz kızlar 12 haftalık burda

Benim ultrasyon resmimle karsilastirdim ama anlayamadim dun benimde 12+2 cikti ultrasyonda direkt erkek dedi
Hatta emin olmak icin baska doktora da gittim o da direkt erkek dedi ama benimki bacaklarini acmisti net gozukuyordu
12+0 dım dün normalde ultrasyona gore 12+2

Benim ultrasyon resmimle karsilastirdim ama anlayamadim dun benimde 12+2 cikti ultrasyonda direkt erkek dedi
Hatta emin olmak icin baska doktora da gittim o da direkt erkek dedi ama benimki bacaklarini acmisti net gozukuyordu
12+0 dım dün normalde ultrasyona gore 12+2
Banada kıza benziyor dedi doktor ama katan şeklim belirtilerim vs hepsi erkeği işaret ediyor ama 13 haftadan sonra cinsiyet değişir mi bilemem tabi

Banada kıza benziyor dedi doktor ama katan şeklim belirtilerim vs hepsi erkeği işaret ediyor ama 13 haftadan sonra cinsiyet değişir mi bilemem tabi

Emin olamadıysa değişme ihtimali var oğlumda kız dediler
Detaylı da erkek olduğu anlaşılmıştı

Emin olamadıysa değişme ihtimali var oğlumda kız dediler
Detaylı da erkek olduğu anlaşılmıştı
Peki oğlunuzda kız demelerinin sebebi bacak arasında boşluk mu vardı ilk başlarda bide kaçıncı hafta da erkek olduğunu öğrendiğiniz ☺Allah bağışlasın inşallah 🥰

Peki oğlunuzda kız demelerinin sebebi bacak arasında boşluk mu vardı ilk başlarda bide kaçıncı hafta da erkek olduğunu öğrendiğiniz ☺Allah bağışlasın inşallah 🥰

Oğlumun pozisyonundan dolayı çok zorlandı doktor emin olamadı kız dedi sırtı karnıma dönüktü
21-22 haftalıkken detaylı ultrasyonda kesinleşti erkek olduğu

Şuan yine hamileyim cuma günü 12+0 dım bacaklarını açtığı için iki doktorda çok net erkek dedi hatta bana da gösterdiler yanılma payı yok dedi ikisi de

Teşekkür ederim hepimizin evladını inşallah

İlk resimde oradaki çıkıntı pipi
Ikinci resimde de ultrasyon videosundan ekran goruntusu aldim bacak arasindaki cikinti pipi :)

Eklentiler

• 1000104638.jpg
    1000104638.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 161
  • 1000104636.jpg
    1000104636.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 161
İlk resimde oradaki çıkıntı pipi
Ikinci resimde de ultrasyon videosundan ekran goruntusu aldim bacak arasindaki cikinti pipi :)
Aaa evet baya belli ☺kızlarda sonradan erkek dedikleri oluyormuş doktorların ama erkek de pek yanılma olmuyormuş zaten bariz belli ultrason da da . benim doktor da gösterdi işte bacak arası bak boş dedi ama neden bilmiyorum ben erkekmiş gibi hissediyorum şuan 14 hafta 4 günlük daha gitmedim doktora bakalım nasıl olacak

Oğlumun pozisyonundan dolayı çok zorlandı doktor emin olamadı kız dedi sırtı karnıma dönüktü
21-22 haftalıkken detaylı ultrasyonda kesinleşti erkek olduğu

Şuan yine hamileyim cuma günü 12+0 dım bacaklarını açtığı için iki doktorda çok net erkek dedi hatta bana da gösterdiler yanılma payı yok dedi ikisi de

Teşekkür ederim hepimizin evladını inşallah
Doktor hiç şu kadar olasılıkla kız falan dedi mi

X