- 8 Temmuz 2017
- 139
- 26
- Konu Sahibi Minikkedi00
13+3 de bebisimize özelde doktor kesin kız dedi ona göre alışverişe başlamayi düşünüyorum aramızda sonradan bebişinin cinsiyeti değişenler oldu mu? Kesin tanı diyebilir miyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.Aya kadar erkek dedikleri kuzenim, bebeğin bütün herşeyini isimli şekilde aldıktan sonra 8. Ayda erken doğumla kizini kucağına aldı minik prensesimiz Abdullah yazılı zibinla yatıyor13+3 de bebisimize özelde doktor kesin kız dedi ona göre alışverişe başlamayi düşünüyorum aramızda sonradan bebişinin cinsiyeti değişenler oldu mu? Kesin tanı diyebilir miyiz?
Peki sizin de özel miydi ? Birde bebeğin bacak arasını göstermis miydi? Doktorunuz21 haftadayım daha dün detaylıda öğrendik farklı olduğunu 22.haftadan beri kız biliyorduk ve doktorum çok emindi, dün detaylıda birdenbire erkek oldu
Aaa gittikleri doktor özel miydi?7.Aya kadar erkek dedikleri kuzenim, bebeğin bütün herşeyini isimli şekilde aldıktan sonra 8. Ayda erken doğumla kizini kucağına aldı minik prensesimiz Abdullah yazılı zibinla yatıyor
Evet canım özel kendi klinigi olan bir doktordu. Sezeryanla acil doğuma alindiginda " ahahaha kordonmusssss, senin kız iyi saklanmış ahahahahah" dedi yüzsüz neyse ki prenses lazımdı aileyeAaa gittikleri doktor özel miydi?
Evet canım özel kendi klinigi olan bir doktordu. Sezeryanla acil doğuma alindiginda " ahahaha kordonmusssss, senin kız iyi saklanmış ahahahahah" dedi yüzsüz neyse ki prenses lazımdı aileye
Allah anneli babalı büyütsün bende emin olamadim hep erkek gibi hissediyordum çevremdeki herkes erkek dedi ama şimdi bende emin olamıyorumEvet canım özel kendi klinigi olan bir doktordu. Sezeryanla acil doğuma alindiginda " ahahaha kordonmusssss, senin kız iyi saklanmış ahahahahah" dedi yüzsüz neyse ki prenses lazımdı aileye
Hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsun inşallahAllah anneli babalı büyütsün bende emin olamadim hep erkek gibi hissediyordum çevremdeki herkes erkek dedi ama şimdi bende emin olamıyorum
Kesinlik 19.haftada detaylı ultrasonda rahmi goruntulendıgınde bellı olur13+3 de bebisimize özelde doktor kesin kız dedi ona göre alışverişe başlamayi düşünüyorum aramızda sonradan bebişinin cinsiyeti değişenler oldu mu? Kesin tanı diyebilir miyiz?
Evet özelde doktorum. Önceki mesajımda yanlışlıkla 22 yazmışım 12. Haftadan beri kız biliyorduk. Ben zaten ultrasondan pek anlamıyorum doktor emin olarak kız demişti. Dün detaylıda perinatolog erkek dedi o baya detaylı gösterdiPeki sizin de özel miydi ? Birde bebeğin bacak arasını göstermis miydi? Doktorunuz
Kaçıncı haftanizda erkek olduğunu öğrendinizEvet özelde doktorum. Önceki mesajımda yanlışlıkla 22 yazmışım 12. Haftadan beri kız biliyorduk. Ben zaten ultrasondan pek anlamıyorum doktor emin olarak kız demişti. Dün detaylıda perinatolog erkek dedi o baya detaylı göste
Bacak arasına bakarak kız dedi ama ben emin olamadım sanki altta bir tomurcuk gibi bir şey var ekte fotoğrafı ekliyorumKesinlik 19.haftada detaylı ultrasonda rahmi goruntulendıgınde bellı olur
Aaa vajınal gordum deme ile kız cocuk teshısı konulmaz
Dün 21.haftada detaylı ultrasondaKaçıncı haftanizda erkek olduğunu öğrendiniz
18. Haftaya kadar doktor bebisinizin bacak arasındaki boşluğu göstermiş miydi ? Kız bebek nasıl erkek bebege dönüşebiliyor onu anlayamadım18. Haftaya kadar kız biliyorduk bir kere de erkekle benzetmişti 18. Haftada başka doktor erkek dedi 22. Haftada detaylı ultrason erkek olduğunu söyleyince erkek olduğunu öğrendik
Aynı doktor 13. Kız18. Haftaya kadar doktor bebisinizin bacak arasındaki boşluğu göstermiş miydi ? Kız bebek nasıl erkek bebege dönüşebiliyor onu anlayamadım