13.HAFTA HAFİF KANAMA BAŞLANGICI :(

seherella

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
5
0
29
ARKADAŞLAR BUGUN TAM 13.HAFTALIK HAMİLEYİM . GECEDEN BERİ VAJİNAMDA HAFİF YANMA GİBİ AĞRI VAR. 12+5 DE DOKTORA GİTTİM HERŞEY NORMALDİ. HATTA BEBEĞİN ELİNİ KOLUNU HAREKET ETTİRDİĞİNİ GÖREBİLİYORDUM. SABAHTA WC DEN SONRA PEÇETEYE HAFİF KAN GELDİ . ÇOK YOĞUN DEĞİL. VAJİNAMIM İÇİNDE BEYAZ BEYAZ PARÇALAR OLUYOR YIKARKEN ACABA TAHRİŞ Mİ ETTİM BİLMİYORUM.
BİKAÇ GÜNDÜRDE KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM AMA . ÇOK ÖĞÜRDÜĞÜM İÇİN Mİ BİLMEM BAŞ AĞRISI VAR. ÜŞÜTTÜM MÜ BURUN AKINTISI VAR. DOKTOR BENDE KANSIZLIK VE DEMİR EKSİKLİĞİ İÇİN İLAÇ BAŞLATTI BİDE. BİRAZ KARIŞTI AMA KAFAM DA KARIŞIK AYNI DURUMLARI YAŞAYANLAR LÜTFEN YAZABİLİRMİ??

Benim 15. haftamda akıntıyla karışık bir kaç gün pembe bir kaç gün kahverengi lekelenmem oldu. Benim de ultrasonda kanama alanı falan göremedi doktorum bir sorun olduğunu düşünmüyorum böyle olabilir arada sıkıntı yapma ama için rahat etmeyecekse progesteron başlayalım dedi yaklaşık 1 hafta kullandım. Zaten çok da uzun sürmedi kanamam sonra bıraktım ilacı. Sizin de bişi değildir inşallah içiniz rahat etmeyecekse tekrar gidin isterseniz ama olabiliyor böyle.

gidicem birazdan . İnşallah bişey yoktur dua edin. sizinde sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…