F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 4 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #1 Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın
Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın
tuva luna 🤍🖤 Kayıtlı Üye 3 Aralık 2023 634 307 23 4 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #2 Faattoss .!.: Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın Genişletmek için tıkla... gebelik şekerin yok ise çikolata,meyve suyu iç 2 li tarama testini yapar bence diğer aya kalırsa geç kalır belli de olmaz dr karar verir
Faattoss .!.: Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın Genişletmek için tıkla... gebelik şekerin yok ise çikolata,meyve suyu iç 2 li tarama testini yapar bence diğer aya kalırsa geç kalır belli de olmaz dr karar verir
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 4 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #3 tuva luna .!.: gebelik şekerin yok ise çikolata,meyve suyu iç 2 li tarama testini yapar bence diğer aya kalırsa geç kalır belli de olmaz dr karar verir Genişletmek için tıkla... Gebelik şekerime de bakılmadı henüz açıkçası ilk defa giidcem bu doktora da bakalım devlet hastanelerinin ultrason cihazı çok iyi değil diye duymuştum inşAllah gösterir merak ediyorum
tuva luna .!.: gebelik şekerin yok ise çikolata,meyve suyu iç 2 li tarama testini yapar bence diğer aya kalırsa geç kalır belli de olmaz dr karar verir Genişletmek için tıkla... Gebelik şekerime de bakılmadı henüz açıkçası ilk defa giidcem bu doktora da bakalım devlet hastanelerinin ultrason cihazı çok iyi değil diye duymuştum inşAllah gösterir merak ediyorum
M monsteranne Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 68 24 3 31 5 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #4 Faattoss .!.: Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın Genişletmek için tıkla... Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da
Faattoss .!.: Merhaba kızlar yarın kontrole gidicem ve 13 haftalık olcaz inşAllah cinsiyet öğrenilir mi acaba çikolata yesem yada idrara sıkışık olsam ile yarar mı sizce bilgisi olan var mı Bide 2li tarama yapar mı acaba yarın Genişletmek için tıkla... Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 5 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #5 monsteranne .!.: Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Bugün gittim ama daha küçük cinsiyet yorumu yapamam dedi anlayan var mıı Eklentiler 1000025985.jpg 55,5 KB · Görüntüleme: 21
monsteranne .!.: Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Bugün gittim ama daha küçük cinsiyet yorumu yapamam dedi anlayan var mıı
M monsteranne Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 68 24 3 31 5 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #6 Faattoss .!.: Bugün gittim ama daha küçük cinsiyet yorumu yapamam dedi anlayan var mıı Genişletmek için tıkla... Net birşey görünmüyor hayırlısı olsun
Faattoss .!.: Bugün gittim ama daha küçük cinsiyet yorumu yapamam dedi anlayan var mıı Genişletmek için tıkla... Net birşey görünmüyor hayırlısı olsun
F Faattoss Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 994 713 103 27 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #7 monsteranne .!.: Net birşey görünmüyor hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Amiin teşekkürler
kubractk ali & efe 'nin annesi Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 47 12 3 28 7 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Faattoss #8 monsteranne .!.: Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Ögrene bildinizmi
monsteranne .!.: Merhaba kontrole gittin mi acaba cinsiyetini öğrenebildin mi bende 14 haftalık hamileyim yarın gideceğim öğrenir miyim çok merak ediyorum da Genişletmek için tıkla... Ögrene bildinizmi