Evet yüzde 70 kız gibi demiş bu hafta cumartesi günü net belli olacak 3 kızımız vardı 4.geliyor sanırımÖğrendiniz mi cinsiyeti
Evet yüzde 70 kız gibi dedi doktor bu hafta cumartesi belli olacak :)Kız gibi
Pardon zaten yazmışım. Başka mesaj başka birisi sanıp tekrar yazdım.
MalesefMalesef görünmüyor. Başka resim var mıydı?
Sağlıkla gelsin inşallahEvet yüzde 70 kız gibi demiş bu hafta cumartesi günü net belli olacak 3 kızımız vardı 4.geliyor sanırım
Doktor %70 kız olabilir ama net değil dedi. Benimde hep içimde kız vardı taaaki bu ultrasona kadar. Nedensebu ultrasonda erkek hissettim. ☺Erkek olabilir ama net görünmüyor.
Bir kızım var bir de oğlum olursa fena olmazBana erkek gibi geldi ama bilemiyorum
Lütfen haber edin. Merak ettim. Net olmasa da erkek gibi bayağıDoktor %70 kız olabilir ama net değil dedi. Benimde hep içimde kız vardı taaaki bu ultrasona kadar. Nedensebu ultrasonda erkek hissettim. ☺
Bir kızım var bir de oğlum olursa fena olmaz
Allah gönlünüze göre versin inşallah bana da yüzde 70 kız gibi dedi bu cumartesi gidince net belli olacak 3 kızım var buda erkek olsa fena olmaz ama kız gibi geliyor bana da hayırlısı olsun tabi öncelikle sağlıklı olmasıDoktor %70 kız olabilir ama net değil dedi. Benimde hep içimde kız vardı taaaki bu ultrasona kadar. Nedensebu ultrasonda erkek hissettim. ☺
Bir kızım var bir de oğlum olursa fena olmaz
Kesinleşince yazacağımLütfen haber edin. Merak ettim. Net olmasa da erkek gibi bayağı
Kiz gibiAyy banada bakarmısınız çok merak ediyorum daha belli değil dedi doktor
Kız gibi duruyor canımAyy banada bakarmısınız çok merak ediyorum daha belli değil dedi doktor
Kesenin şekline göre söylüyorum ama yanıladabilirim bana erkek gibi geldi8+1 bize de yorum yapabilir misiniz
12-13 hafta olmaliHanımlar merhaba bize de bakabilir misiniz
Erkek gibi ama net görünmüyor.İyi Akşamlar arkadaşlar bende klübe yeni katıldım 13 haftalık bebegim anlayan arkadaşlar cinsiyetine bakabilirmi doktor kız benziyor dedi ama net birşey söylemediEki Görüntüle 3452610
Teşekkür ederimErkek gibi ama net görünmüyor.
İki kızım var sağlıkla doğsun öncelikle oğlum olsun isterimKesenin şekline göre söylüyorum ama yanıladabilirim bana erkek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?