Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13.hafta cinsiyet
- Konu Sahibi esalesli
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmini cinsiyet tahmini 13hafta
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kimse yok mu13.haftamızdayız cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız :)
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Bir fotoğrafta erkek gibime geldi ama diğerinde de kıza benzettim. Emin olamadım. Doktor tahmin yapmadı mı?Eşime tahminini söylemiş ama eşim de heveslenmeyelim hemen gelecek ayı bekleyelim diye söylemedi bana bende buraya attım belki anlayanlar olabilir diye bende kararsız kaldım baya :))
- 18 Haziran 2022
- 78
- 81
- 18
- 34
erkek gibi geldi bana12 haftalık bize de tahmin de bulunurmusunuz
nereden anladınız
- 6 Mayıs 2024
- 3.363
- 3.497
- 48
- 29
Benim doktorum 1 ay sonra. Gel dedi cinsiyetine bakalım dedi. Gideceğim zaman 13/14 hafta arası olmuş olacak. Doktor bakarız dedi ama sizin 13. Hafta belli olmadı mı henüz kafam karıştı şimdi13.haftamızdayız cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız :)
Belli oldu bizim de ama eşime söylemiş doktorum eşim de sana sürpriz yaparım falan dedi hala bekliyorum dayanamadım buraya da yazdım acaba fikri olanlar var mı diye yani 12 fen sonra cinsiyet belli oluyor aslında :)Benim doktorum 1 ay sonra. Gel dedi cinsiyetine bakalım dedi. Gideceğim zaman 13/14 hafta arası olmuş olacak. Doktor bakarız dedi ama sizin 13. Hafta belli olmadı mı henüz kafam karıştı şimdi
Erkek benceKimse yok mu
Erkek13.haftamızdayız cinsiyet tahminlerinizi yazar mısınız :)
nereden anladınız:)?
Hayır değil :)Ilk bebeginizmi
Buraya da at ben bakayım birde belki tahminim olur kaç haftalık :)Bende hamileyim kac yere resim atiysam cvp alamadim:)