13. Hafta bebeğin rahme iyice yapışmaması,erken doğum?? Lütfen başına gelen ?

Handemiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
179
86
48
28
Arkadaşlar merhaba 13. Haftalık hamileyim. Bugün doktordayken doktor kesenin sol tarafının rahme tam yapismadigini aralık kaldığını ama ilerleyen zamanlarda yapisabilecegini söyledi, erken doğuma sebebiyet verebilir . Ağırlık kaldırma eğilme çok ani hareketler yapma dedi. Ya cok kötü de konuşmadı ama içim rahat etmedi benimle aynı durumu yaşayıp tekrar düzelen varmı acaba lütfen bılen fln yorum yapsa resimde parmağımla gösterdiğim yerde boşluklar var hoca oralardan bahsediyor.

Eklentiler

• IMG_20250116_174317.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250116_174314.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 16
Pamuğum merhaba, saat henüz çok erken, hamileler veya lohusalar uyuyor sen ben hariç ama ultrason görüntüsünden gördüğüm kadarıyla bebeğin zaten rahme yapışmaması lazım, elinle tuttuğun yer bebekle rahim arası. Orası bende de hep öyle görünüyordu. Rahme tutunması gereken bebeğin eşi. İnşallah bilgili bir atkadaş gelir de içini rahatlatır. Ben daha önce duymadım böyle bir şey

konun üste çıksın diye tekrar yorum yapıyorum, inşallah sağlıcakla hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına

Allah razı olsun canım ya en azından bir yorum işte uyunmuyor sürekli düşünüyor insan. Bebeğin rahme yapışması değildeo kesenin oralarinin yapışması diyeyim ben sana . Bebeğin eşi zaten çok şükür sağlıklı imiş tutunmuş bu yapışma mevzusu duzeleebilir dedi çok da kötü konuşmadı aslında ama işte insanın içi rahat etmiyor ya sizin şuan elinizin altında bu haftalarda çekilmiş ultrason fotoğrafınız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…