13 gün geçti adetim !!

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.018
364
123
Merhaba hanımlar son aylarda adetim düzensizdi zaten bu geçen aya göre şuan 13gün geçti hiçbir belirti yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyor test yapıyorum negatif böyle çıkıpta hamile olan varmı

Canım kan testi yaptır ama 13 gün geçen bı adette idrar negatif ise çok umitlenme derim . İnşallah bigun hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Merhaba hanımlar son aylarda adetim düzensizdi zaten bu geçen aya göre şuan 13gün geçti hiçbir belirti yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyor test yapıyorum negatif böyle çıkıpta hamile olan varmı
Kan testi yaptir canim idrar testinin negatifte doğruluk payı düşük ozele git sadece beta testi istiyorum de hemen sonucu veriyorlar zaten sonra buraya bile yazsan yardımcı oluruz sana ins bebeğin seninledir

Kuzum benim ablamın idrar da çıkmadı kanda çıkdı sen kan ver bence benim 2 gun bile geçse idrarda çıkıyor ama bezen değişiyor

Test yaptırın kan , güvenilirliği yüksek diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…