Çok geçmiş olsun kurtuldunCok sukur bugun direnlerim cikti.dunya varmış. Direniş deliğini diktiler resmen ben şok yani. Yapismaz mi s baska .. yine paketlediler beni geldim. Ama tam 15 gunle diren rekorunu kirdim.
Banada diren takildi bugun 8 gunum ertesi gunu dr cikardi gercekten cok uzn sure kalmis benim dirende tekciple tuturulmustu cikardi baticon surdu ustune gazli bez koydu bntlmadi yarn cikar dedi baktim delik kapnmisti biri birode diger gun kapandi hemenCok sukur bugun direnlerim cikti.dunya varmış. Direniş deliğini diktiler resmen ben şok yani. Yapismaz mi s baska .. yine paketlediler beni geldim. Ama tam 15 gunle diren rekorunu kirdim.
Bana diren takilmadi ama gergin bir sekilde bant takildi dikislerin ustune bugun 6.gunum ctesi kontrolum var cikarir umarim bayagi bi gerginlik baski yapiyor cunku bantlardadiren tam olarak nedir kanaması dursun diye mi takılıyor
Diren, ameliyattan Sonra içeride biriken kanı/ serumu/ sıvıyı dışarı ATA'n pipet genişliğinde borular. Bazı Dr lar diren takmazken bazı Dr lar diren şart diyor.1, 2,3 ün gün veya kanama miktarına göre daha fazla durabiliyor.diren tam olarak nedir kanaması dursun diye mi takılıyor
diren tam olarak nedir kanaması dursun diye mi takılıyor
diren tam olarak nedir kanaması dursun diye mi takılıyor
İşte benim direnlerim bunlardı. Koltukaltı kesisi ile olmuştum , direnlerimin çıkış yeri de kesininhemen üstünde yarım cm lik bi yerden çıkıyordu. Ama memealtı kesisinde memenin yan tarafından çıkarıyorlar galiba.
Canım peki memnun musun şuan henüz erken ama beklentilerini karşıladı mi hangi dr ameliyat oldu bir de maliyeti ne kadar oldu herkese soruyorum tekrardan sorduysam kusura bakmaİşte benim direnlerim bunlardı. Koltukaltı kesisi ile olmuştum , direnlerimin çıkış yeri de kesininhemen üstünde yarım cm lik bi yerden çıkıyordu. Ama memealtı kesisinde memenin yan tarafından çıkarıyorlar galiba.
Canım geçen sene 22 temmuzda Ankara'da Dr Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile ameliyat oldum. 10000 lira. Çok memnunum şükürCanım peki memnun musun şuan henüz erken ama beklentilerini karşıladı mi hangi dr ameliyat oldu bir de maliyeti ne kadar oldu herkese soruyorum tekrardan sorduysam kusura bakma
Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, çünkü benim alt yapı çok da süper değildi. Hem sıfır doku, hem ayrık uçlar, hem de kemikli bir göğüs kafesim vardı. Hala inanmıyorum memelerimin olduğunaCanım peki memnun musun şuan henüz erken ama beklentilerini karşıladı mi hangi dr ameliyat oldu bir de maliyeti ne kadar oldu herkese soruyorum tekrardan sorduysam kusura bakma
425cc gogus alti yuvarlak takildi. Ameliyat gayet basarili geçti. Kas zari alti islem olduğu için ameliyataneden çıkmak 4.5saati bulmuş. Direnlerim hala duruyor. Carsanba 15gun olucak. Maksimum kalma suresi buymuş. Bakalim ne olucak ama azda olsa geliyo dok. Cilek renginde olmasi lazim cikarmak için diyo ama hala koyu.cok sıkıldım. Daha keyfini cikaramadim. Yazılıp çizildiği gibi değilmiş meşakatli iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?