13.gun direnlerimle

derasna

Gülümse☺️😁🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
100
23
425cc gogus alti yuvarlak takildi. Ameliyat gayet basarili geçti. Kas zari alti islem olduğu için ameliyataneden çıkmak 4.5saati bulmuş. Direnlerim hala duruyor. Carsanba 15gun olucak. Maksimum kalma suresi buymuş. Bakalim ne olucak ama azda olsa geliyo dok. Cilek renginde olmasi lazim cikarmak için diyo ama hala koyu.cok sıkıldım. Daha keyfini cikaramadim. Yazılıp çizildiği gibi değilmiş meşakatli iş

Sevgili derasna derasna öncelikle geçmiş olsun.Ameliyatta da fazla kalmışsınız sanki,neden öyle olmuş acaba?Diren dediğiniz büyük birşey mi acaba,bu kadar uzun zaman kalmasının sebebi nedir?Ben doktor görüşmemi yapmadım ama benim de kas altı olur diye düşünüyorum , göğüs kafesi çevreniz kaç cm acaba?

Can'ım Allah Allah yaaa... Rekor sende. 13 gün çok uzun. Çok rahatsız etmiştir seni. 2 gün Sonra rahatlayacaksın. Ama bu kadar kanama normal miymiş?!?!?

Bana hiç diren takılmadı kız kardeşime de takılmamıştı şükür hiç sıkıntı yaşamadık.Yanlız dr a muayene için görüşmeye gittiğimde diren takmadığını söylemişti.neden dediğimde ameliyat esnasında kanamayı önleyici bi takım steril yöntemlerinin olduğunu önemli olanın enfeksiyon olmaması gerektiğini dışardan herhangi minicik bi delik olsa dahi bunun daha büyük bi risk olup enfeksiyon olasılığını büyüttüğümü söylemişti.Allah a şükür bi sıkıntım olmadı:KK73:çok geçmiş olsun cnm.inşallah tez Zamanda iyileşirsin:KK66:

Cok sukur bugun direnlerim cikti.dunya varmış. Direniş deliğini diktiler resmen ben şok yani. Yapismaz mi s baska .. yine paketlediler beni geldim. Ama tam 15 gunle diren rekorunu kirdim.

Cok sukur bugun direnlerim cikti.dunya varmış. Direniş deliğini diktiler resmen ben şok yani. Yapismaz mi s baska .. yine paketlediler beni geldim. Ama tam 15 gunle diren rekorunu kirdim.
Banada diren takildi bugun 8 gunum ertesi gunu dr cikardi gercekten cok uzn sure kalmis benim dirende tekciple tuturulmustu cikardi baticon surdu ustune gazli bez koydu bntlmadi yarn cikar dedi baktim delik kapnmisti biri birode diger gun kapandi hemen

diren tam olarak nedir kanaması dursun diye mi takılıyor
Bana diren takilmadi ama gergin bir sekilde bant takildi dikislerin ustune bugun 6.gunum ctesi kontrolum var cikarir umarim bayagi bi gerginlik baski yapiyor cunku bantlarda

Diren, ameliyattan Sonra içeride biriken kanı/ serumu/ sıvıyı dışarı ATA'n pipet genişliğinde borular. Bazı Dr lar diren takmazken bazı Dr lar diren şart diyor.1, 2,3 ün gün veya kanama miktarına göre daha fazla durabiliyor.

image.jpeg

İşte benim direnlerim bunlardı. Koltukaltı kesisi ile olmuştum , direnlerimin çıkış yeri de kesininhemen üstünde yarım cm lik bi yerden çıkıyordu. Ama memealtı kesisinde memenin yan tarafından çıkarıyorlar galiba.
Canım peki memnun musun şuan henüz erken ama beklentilerini karşıladı mi hangi dr ameliyat oldu bir de maliyeti ne kadar oldu herkese soruyorum tekrardan sorduysam kusura bakma

Canım peki memnun musun şuan henüz erken ama beklentilerini karşıladı mi hangi dr ameliyat oldu bir de maliyeti ne kadar oldu herkese soruyorum tekrardan sorduysam kusura bakma
Canım geçen sene 22 temmuzda Ankara'da Dr Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile ameliyat oldum. 10000 lira. Çok memnunum şükür :KK66:

Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, çünkü benim alt yapı çok da süper değildi. Hem sıfır doku, hem ayrık uçlar, hem de kemikli bir göğüs kafesim vardı. Hala inanmıyorum memelerimin olduğuna :KK66: sıfır Ağrı'yla atlattım. 1 yılı geçti Bi sıkıntı yok şükür .

425cc gogus alti yuvarlak takildi. Ameliyat gayet basarili geçti. Kas zari alti islem olduğu için ameliyataneden çıkmak 4.5saati bulmuş. Direnlerim hala duruyor. Carsanba 15gun olucak. Maksimum kalma suresi buymuş. Bakalim ne olucak ama azda olsa geliyo dok. Cilek renginde olmasi lazim cikarmak için diyo ama hala koyu.cok sıkıldım. Daha keyfini cikaramadim. Yazılıp çizildiği gibi değilmiş meşakatli iş

Geçmiş olsun arkadaşım, bugün benimde 6.günüm 325 cc kas zarı altı yöntemiyle takıldı 1.5 saat sonra çıktım ameliyattan ve direnleri ertesi gün çıkış yaparken çıkarıldı. Senin neden o kadar uzun durdu merak ettim ya da benimkini neden 1 günde çıkardılar

X