Gebeliğe Hazırlık 13 gün arayla 2. adet dönemi lütfen bilgisi olanlar cevap verebilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrv59

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
42
14
3
32
4 haziranda normal adet döngüm gerçekleşti ve bitiminde bebek için çalışmalarımız sürdü.Birlikteliğimizden 4 gün sonra kahverengi lekelenmeler aksamına ve bir gün sonrada normal kanamam devam etmekte ancak adet gibi yoğun değil peçete ile sildiğimde gelen kanama şeklinde yardımcı olabilecek var mı

Duzenszlik olmus olabilir cnm. Benm de gecen ay adetten 10 gun sonra tekrr adet olmustm. Doktora gittgimde duzenszlik olmus dedi

Duzenszlik olmus olabilir cnm. Benm de gecen ay adetten 10 gun sonra tekrr adet olmustm. Doktora gittgimde duzenszlik olmus dedi
ilk defa başıma böyle bişi geldi tam adet sökülmeside yaşayamıyorum.Sizin düzensiz gelmesinden sonra beklenen dönemde yine geldimi

ilk defa başıma böyle bişi geldi tam adet sökülmeside yaşayamıyorum.Sizin düzensiz gelmesinden sonra beklenen dönemde yine geldimi
Daha 6 gun var adetime. Gebelik dusunuyorm insllh gelmez arada duzenszlik olmasi norml bence mevsimlerden de oluo

bende gebelik düşünüyorum bi farklı oldu bu durum yüzünden sizinde inşallah istediğiniz gibi gebelik gerçekleşir teşekkür ederim yanıtınız için

bende gebelik düşünüyorum bi farklı oldu bu durum yüzünden sizinde inşallah istediğiniz gibi gebelik gerçekleşir teşekkür ederim yanıtınız için
Vucut boyle seylere alisamamistr belki ondan olabilir.rica ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…