- 25 Ekim 2018
- 3.491
- 6.172
-
- Konu Sahibi Thallosofili
Eşim 3. Üniversitesini okuyor maalesef. Ben de merakla bekliyorum. İnşaAllah açılmaz. Tedbir amacıyla. Bizim için de çok zor olacak İstanbul’dayız. Okul Muğla da. Evi taşımak zor meseleMerhaba herkese,Önümüzdeki güz dönemi üniversitelerin acilip acilmamasi henüz net degil.Bu farkli sehirde üniversite okuyanlar icin cok can sıkıcı bir sürec.Normalde şu an evde kalacak olanlar ev,yurtta kalacak olanlar yurt bakar hazirliklarini yapardi.Öyle bir kaos ortami var ki herkes bir sey söylüyor ve ortada sonuc yok.Agustosun son haftasi acilacak karari aciklansa ortalama 10 günde nasil seyahat edip nasil yurt ,ev bakilacak ? Nasil hazirliklar tamamlanicak 13 eylüle? Duyduguma göre fiyatlar cok artacakmisAyrica ev ve özel yurt sözlesmelerine 10 aylik imza attiriyorlar.Acildiktan sonra vakalar artarsa ve tekrar kapanma olursa koca dönem,sene boş evlere, yurtlara ,odalara para ödenecek..Bu konuyu yakinen takip eden ebeveyn ya da ögrenciler var mi aranizda? Sizler neler düşünüyor,planliyorsunuz?
Benim oglum da Mugla sitki kocman da okuyor ve diger yerlere göre pahali ve cok alternatif yok diyorlar oranin ev,yurt fiyatlari icin.Karar ne alinacaksa bir an önce aciklamalilar ki insanlar ona göre hareket etsin.Bi gecede aciklayip ,ertesi günü trafige akin edecekleri düşünemiyorum.Zamana yaymalari lazim.Acilacaksa simdi aciklamalilar bence.Eşim 3. Üniversitesini okuyor maalesef. Ben de merakla bekliyorum. İnşaAllah açılmaz. Tedbir amacıyla. Bizim için de çok zor olacak İstanbul’dayız. Okul Muğla da. Evi taşımak zor mesele
En kötüsü o zaten,ya hep ya hic olmali.Bir sürü insan boş evlere para ödedi...sanmıyorum
açılsa da kapanır
aynen öyle kiralarda arttıEn kötüsü o zaten,ya hep ya hic olmali.Bir sürü insan boş evlere para ödedi...
Allah yardımcımız olsun. İnşaAllah bu sene de açmazlar. Seneye hastalıktan kurtulmuş oluruz o zaman açsınlar.Benim oglum da Mugla sitki kocman da okuyor ve diger yerlere göre pahali ve cok alternatif yok diyorlar oranin ev,yurt fiyatlari icin.Karar ne alinacaksa bir an önce aciklamalilar ki insanlar ona göre hareket etsin.Bi gecede aciklayip ,ertesi günü trafige akin edecekleri düşünemiyorum.Zamana yaymalari lazim.Acilacaksa simdi aciklamalilar bence.
Aşılılara açılması diğerlerine açılmaması diye bir şey söz konusu olamaz bence. Aşı şartı konup hepsine açılır ya da hiç açılmaz.Ben aşılılara açılacağını düşünüyorum
Eksik ifade etmişim sanırım kusura bakmayın.. Ben de aşı şartıyla açılacağını demek istemiştim.Aşılılara açılması diğerlerine açılmaması diye bir şey söz konusu olamaz bence. Aşı şartı konup hepsine açılır ya da hiç açılmaz.
Estağfirullah olabilir.Eksik ifade etmişim sanırım kusura bakmayın.. Ben de aşı şartıyla açılacağını demek istemiştim.
Asi karsitlarinin cogu üniversite ögrencisiymis ve halen olma orani cok az.Iki doz tamamlanacak,üzerinden 14 gün gecicek ,nasil yetisir muamma..Hep belirsizlik .Ben aşılılara açılacağını düşünüyorum
Bu yıl okulları tamamen açmayı düşünüyorlar. Gördüğüm kadarıyla o yönde ama, malum pandemi vakalar vs hic birsey tam net gelmiyor. İnsallah acılır bütün öğrenciler çok geriledi zorlandi, haklisiniz. Bizde okullu olacağız, bizde merakla bekliyoruz, gelecek kararları.Merhaba herkese,Önümüzdeki güz dönemi üniversitelerin acilip acilmamasi henüz net degil.Bu farkli sehirde üniversite okuyanlar icin cok can sıkıcı bir sürec.Normalde şu an evde kalacak olanlar ev,yurtta kalacak olanlar yurt bakar hazirliklarini yapardi.Öyle bir kaos ortami var ki herkes bir sey söylüyor ve ortada sonuc yok.Agustosun son haftasi acilacak karari aciklansa ortalama 10 günde nasil seyahat edip nasil yurt ,ev bakilacak ? Nasil hazirliklar tamamlanicak 13 eylüle? Duyduguma göre fiyatlar cok artacakmisAyrica ev ve özel yurt sözlesmelerine 10 aylik imza attiriyorlar.Acildiktan sonra vakalar artarsa ve tekrar kapanma olursa koca dönem,sene boş evlere, yurtlara ,odalara para ödenecek..Bu konuyu yakinen takip eden ebeveyn ya da ögrenciler var mi aranizda? Sizler neler düşünüyor,planliyorsunuz?