Çocuk Hastalıkları 13 aylık bebeğin kakasında siyah ipler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
103
35
Merhaba, herkesin bayramı mübarek olsun
Bir kaç gündür bebeğimin kakasında çok sayıda siyah ip gibi şeyler çıkıyor. İlk kurt sandım ama oynamıyor. Muz yedirdiğim için düşünmüştüm yalnız bebeğim 13 aylık sindirim sistemi gelişmiştir. Bugün kaka yapınca acile gitti test yaptırmaya, acilde kaka testinde parazit bakılmıyormuş bayramdan sonra haftaiçi doktora götürün dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı perşembe günü doktora getireceğim ama çok endişeliyim kurt olabilir mi diye

Çocuğunuz 1 yaşını geçmiş , yürüyor mu ? Ev içinde dolaşırken ağzına ip vb atmış ve yutmuş olabilir mi ?

Koltuklarınızda örtü kullanıyorsanız , dişleriyle çekiştirmiş olabilir mi , bir kontrol edin isterseniz. Çocuğunuzu yatırırken üzerini neyle örtüyorsanız onu da kontrol edin. Belki kumaşı emerek uyuyordur.

Öyle bir ip değil. Çok sayıda kısa kısa siyah ip benzeri şeyler var. Yarım cm civarı. Evet yürüyor devamlı ağzına bir şeyler de atma çabasında daha önce kakasında böyle bir sorun yoktu

Öyle bir ip değil. Çok sayıda kısa kısa siyah ip benzeri şeyler var. Yarım cm civarı. Evet yürüyor devamlı ağzına bir şeyler de atma çabasında daha önce kakasında böyle bir sorun yoktu

Giydirdiğiniz mont , oynadığı peluş oyuncak , örtündüğü örtüleri kontrol ettiniz mi ? Belki de onlardan tüy , ip vb yutmuş olabilir.

Emziriyor musunuz emziriyorsaniz sizin yediğiniz muzda öyle yapmış olabilir kızim 4 aylık falanken emzirirken öyle olmustu muzdan dolayı olduğunu soylemisti arkadaşlarım

Giydirdiğiniz mont , oynadığı peluş oyuncak , örtündüğü örtüleri kontrol ettiniz mi ? Belki de onlardan tüy , ip vb yutmuş olabilir.
Kontrol ettim yatağı değiştim üstünü aradım kıyafet çorap hep baktım bulamadım. Hayırlısıyla perşembe günü gelmesini bekliyorum

Emziriyor musunuz emziriyorsaniz sizin yediğiniz muzda öyle yapmış olabilir kızim 4 aylık falanken emzirirken öyle olmustu muzdan dolayı olduğunu soylemisti arkadaşlarım
Emzirmiyorum evet muz da yapıyormuş yalnız benim bebek 13 aylık olduğu için sindirim sistemi geliştiğinden muz yapacağını sanmıyorum tabi yine doktora gideceğim perşembe günü

Cocugunuz muz yedi mi ?muz yediyse onun lifleride siyah ip gibi oluyor

ne olduğunu bilemiyorum ama ilkmkez duydum.. birşeyler yemiş olabileceği geldi aklıma direk ona da yok dwmişsiniz..

ne dedi doktor acaba? önemli birşey değildir inşAllah..

ne olduğunu bilemiyorum ama ilkmkez duydum.. birşeyler yemiş olabileceği geldi aklıma direk ona da yok dwmişsiniz..

ne dedi doktor acaba? önemli birşey değildir inşAllah..
Merhaba, muzdan kaynaklı olduğunu söyledi. Parazit olsa beyaz ve hareketli olur. Muz yapıyor dedi çok şükür önemli bir şey yokmuş

Merhaba, muzdan kaynaklı olduğunu söyledi. Parazit olsa beyaz ve hareketli olur. Muz yapıyor dedi çok şükür önemli bir şey yokmuş

ayy şükür.. çok sevindim birşey olmamasına.. hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu valla nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…