- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sultan3434
-
Merhaba, herkesin bayramı mübarek olsun
Bir kaç gündür bebeğimin kakasında çok sayıda siyah ip gibi şeyler çıkıyor. İlk kurt sandım ama oynamıyor. Muz yedirdiğim için düşünmüştüm yalnız bebeğim 13 aylık sindirim sistemi gelişmiştir. Bugün kaka yapınca acile gitti test yaptırmaya, acilde kaka testinde parazit bakılmıyormuş bayramdan sonra haftaiçi doktora götürün dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı perşembe günü doktora getireceğim ama çok endişeliyim kurt olabilir mi diye
Öyle bir ip değil. Çok sayıda kısa kısa siyah ip benzeri şeyler var. Yarım cm civarı. Evet yürüyor devamlı ağzına bir şeyler de atma çabasında daha önce kakasında böyle bir sorun yoktuÇocuğunuz 1 yaşını geçmiş , yürüyor mu ? Ev içinde dolaşırken ağzına ip vb atmış ve yutmuş olabilir mi ?
Koltuklarınızda örtü kullanıyorsanız , dişleriyle çekiştirmiş olabilir mi , bir kontrol edin isterseniz. Çocuğunuzu yatırırken üzerini neyle örtüyorsanız onu da kontrol edin. Belki kumaşı emerek uyuyordur.
Öyle bir ip değil. Çok sayıda kısa kısa siyah ip benzeri şeyler var. Yarım cm civarı. Evet yürüyor devamlı ağzına bir şeyler de atma çabasında daha önce kakasında böyle bir sorun yoktu
Kontrol ettim yatağı değiştim üstünü aradım kıyafet çorap hep baktım bulamadım. Hayırlısıyla perşembe günü gelmesini bekliyorumGiydirdiğiniz mont , oynadığı peluş oyuncak , örtündüğü örtüleri kontrol ettiniz mi ? Belki de onlardan tüy , ip vb yutmuş olabilir.
Emzirmiyorum evet muz da yapıyormuş yalnız benim bebek 13 aylık olduğu için sindirim sistemi geliştiğinden muz yapacağını sanmıyorum tabi yine doktora gideceğim perşembe günüEmziriyor musunuz emziriyorsaniz sizin yediğiniz muzda öyle yapmış olabilir kızim 4 aylık falanken emzirirken öyle olmustu muzdan dolayı olduğunu soylemisti arkadaşlarım
Cocugunuz muz yedi mi ?muz yediyse onun lifleride siyah ip gibi oluyorMerhaba, herkesin bayramı mübarek olsun
Bir kaç gündür bebeğimin kakasında çok sayıda siyah ip gibi şeyler çıkıyor. İlk kurt sandım ama oynamıyor. Muz yedirdiğim için düşünmüştüm yalnız bebeğim 13 aylık sindirim sistemi gelişmiştir. Bugün kaka yapınca acile gitti test yaptırmaya, acilde kaka testinde parazit bakılmıyormuş bayramdan sonra haftaiçi doktora götürün dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı perşembe günü doktora getireceğim ama çok endişeliyim kurt olabilir mi diye
Kizim 3yasina gircek hala muzu cok yerse o sekilde oluyorEmzirmiyorum evet muz da yapıyormuş yalnız benim bebek 13 aylık olduğu için sindirim sistemi geliştiğinden muz yapacağını sanmıyorum tabi yine doktora gideceğim perşembe günü
Merhaba, herkesin bayramı mübarek olsun
Evet 1 yaşını geçtiği için muzdan değildir dedim ama haklısınız doktor muzdan olduğunu söylediCocugunuz muz yedi mi ?muz yediyse onun lifleride siyah ip gibi oluyor
Merhaba, muzdan kaynaklı olduğunu söyledi. Parazit olsa beyaz ve hareketli olur. Muz yapıyor dedi çok şükür önemli bir şey yokmuşne olduğunu bilemiyorum ama ilkmkez duydum.. birşeyler yemiş olabileceği geldi aklıma direk ona da yok dwmişsiniz..
ne dedi doktor acaba? önemli birşey değildir inşAllah..
Öyleymiş bende netten okudum 6 aya kadar muzdan kaynaklanır sonra neden olduğu araştırılır diye. Tam da bayram zmaanına denk geldi çok korkmuştum şükür ki muzdanmışKizim 3yasina gircek hala muzu cok yerse o sekilde oluyor
Doktor muzdan olduğunu söyledi. 1 yaşında da olsa lifli besinler yaparmışKakada kan var sanirim. Alerji belirtisi olabilir. 1 yas asisindan sonra gelismis olabilir. Benim bebegimde asilardan sonra benzer bir durum yasamistik.
Merhaba, muzdan kaynaklı olduğunu söyledi. Parazit olsa beyaz ve hareketli olur. Muz yapıyor dedi çok şükür önemli bir şey yokmuş
Çok teşekkür ederim bende duyunca dern bi nefes aldımayy şükür.. çok sevindim birşey olmamasına.. hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu valla nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?