• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13+5 haftalık gebeyim..bu sabah kanama geldi :(

g_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
22
3
36
İstanbul
kızlar lütfen yardım edin benimle aynı durumu yasayan var mı ???
13+5 haftalık gebeyim. gecen ay kanama ile hastaneye gittik 1 hafta yattım.kahverengi kanamalardan sonra tamemen kesildi
içerde kesenin etrafında bi kanama varmış bebek iyiydi.
ve bu sabah yine kahvemsi kanama gördüm tekrar. gecenki kadar çok değildi ama bu durumu yasayan varmı. :5::5::5:
( bu arada progestan kullanıyorum. )

Canım geçmiş olsun. Bence doktorunu ara sor. Gel derse gidersin. Riske atma yavrunu. Benim ilk zamanlar olmuştu. Her defasında doktora gittim. Iğne ve progestanla kesildi kanamam. Inşallah önemli bişey yoktur.

özel hastanede bir doktora gidiyordum her gittiğimde moralimi daha da çok bozdugu için artık ona gitmiyorum. devlat hastanesine arkadaş tavsiyesiyle bir doktora gidiyorum bugünde haftasonu oldugu içinde bilemedim :( :44: eşimde çalışıyor.. öğlen gelecek :(

Son düzenleme:
Canım benim ilk üç ay kese çevresinde hep kanama alanları vardı. Ve 12 haftalıkken kanamam oldu. Doktorum ilk üç ay bunların normal olduğunu söyledi. Rahimin bir tarafında bebek büyürken diğer tarafıda ben adet olmalıyım dermiş. Bundan sonra yaşayacağını sanmıyorum. Hiç korkma.. Bak biz oğlumla 25 haftalık olduk bile.. Kafanı rahat tut canım.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)

amin çok teşekkürler içim rahatladı biraz..::16::
rabbim mucizemi bana nasip eder inşallah..
isteyen herkesede nasip etsin :emir_bebek:

Canım benim ilk üç ay kese çevresinde hep kanama alanları vardı. Ve 12 haftalıkken kanamam oldu. Doktorum ilk üç ay bunların normal olduğunu söyledi. Rahimin bir tarafında bebek büyürken diğer tarafıda ben adet olmalıyım dermiş. Bundan sonra yaşayacağını sanmıyorum. Hiç korkma.. Bak biz oğlumla 25 haftalık olduk bile.. Kafanı rahat tut canım.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)

benim özelde gittiğim doktor hiç bunun normal olmadıgını. çok tehlikeli bi durum oldugunu söyleyip iyice moralimi bozuyordu.
devlet hastanesindeki doktor içimi raahatlattı korkma dedi ama kanama görünce elde değil insan tereddüt edıyor :14:

Çok geçmiş olsun.bol bol uzan dinlen gerçi bunu doktor kesinlikle söylemiştir.Gerekmedikçe çok hareket etme.

benim özelde gittiğim doktor hiç bunun normal olmadıgını. çok tehlikeli bi durum oldugunu söyleyip iyice moralimi bozuyordu.
devlet hastanesindeki doktor içimi raahatlattı korkma dedi ama kanama görünce elde değil insan tereddüt edıyor :14:

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben kanamam olduğunu görünce saatlerce ağlamıştım.. Ama hepsi bana kar kaldı.. Eğer bebeğin bulunduğu kese bozuk değilse ve evladının gelişimi iyiyse inşallah bunu da atlatırsın.. Burdan haber ver bize doktora gidince

canım gecmiş olsun ınsallah hersey yoluna gırer sen ılaclarını kullan ve ıstıharat et gerekmedıkce ayaga kalkma benımkıde oyle olmustu dr progestan verdı sukur bısey olmadı o sızın kısmetınızse ne olursa olsun rabbım korur guzel haberlerını bklıyoruz....

çok teşekkürler desteğiniz için inş pazartesi doktra gitiğimde hiç bi sorun olmadıgını burdan yazarım :49:

Son düzenleme:
bebeğim ve ben iyiyizz çok şükür allahıma :49:
kahverendgi kanamadan kormamam gerekirmiş eski bir kanamanın dışarı atılmasıymış. umarım herşey iyi gider..:9:

bebeğim ve ben iyiyizz çok şükür allahıma :49:
kahverendgi kanamadan kormamam gerekirmiş eski bir kanamanın dışarı atılmasıymış. umarım herşey iyi gider..:9:

Canım inan dua ederek girdim konuya. Çok şükür iyi haberlerini aldık.

Rabbim kucagına almayı nasip etsin.

Allahım korusun yavrularımizi çok zor bi durum iki hafta önce bende yaşadım bir hafta kanama kahve renk sonra siyah geldi çok fazla korktum endişe ettim doktor yat dinlen korkma kırmızı olmadıkça dedi ama benim kesilend kadar elim ayağım titredi şükür kesildi yavrum sağlıklı 15. Haftamdayım

Back