Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 13+4 se öğrenmiştim kızımı13+4 doktor erkeğe benziyor ama emin değilim dedi sizce ne olabilir![]()
Benim doktor göremedi teşekkür ederimBende 13+4 se öğrenmiştim kızımıKız gibi geldi bana sağlıcakla gelsin
![]()
Göremediyse nazlanmıştır kızdırBenim doktor göremedi teşekkür ederim![]()
Çıkıntı var ama bilemiyorum dedi 1 ay sonraya bıraktı ben de kız hissediyorum ama sonucu da aşırı merak ediyorumGöremediyse nazlanmıştır kızdırbenim kızda çok zor gösterdi kendini
1 ay sonra fazla ki bence zaten 14 haftalıksın 15 de belli olur 16 da da kesin 1 ayı beklemeÇıkıntı var ama bilemiyorum dedi 1 ay sonraya bıraktı ben de kız hissediyorum ama sonucu da aşırı merak ediyorum![]()
Evet şuan 15+1 haftasonu gitmeyi düşünüyorum belli olur sanırım1 ay sonra fazla ki bence zaten 14 haftalıksın 15 de belli olur 16 da da kesin 1 ayı bekleme![]()
Tabii şuan bile belli olmuşturEvet şuan 15+1 haftasonu gitmeyi düşünüyorum belli olur sanırım![]()
Bir çıkıntı var erkek gibi ama kızda da olabiliyor bazen dedi burada anlayanlar oluyor sorayım dedimerkek demis ama kiz nubu bu
Banada 14+4 de erkek gbi demistiBir çıkıntı var erkek gibi ama kızda da olabiliyor bazen dedi burada anlayanlar oluyor sorayım dedim![]()
YaaaBanada 14+4 de erkek gbi demisticikinti var ama kozdada oluyo biraz daha bekleyelim demisti kiz mis sonra ogrendim
Allah gonlune gore versinYaaabelki bende de öyle olur sağlıklı olsun tabi ki ama kız olsun çok isterdim
![]()