- 8 Temmuz 2017
- 148
- 28
- Konu Sahibi Minikkedi00
13+3 reyiz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kız dedi ama yanlış çıkma ihtimali var mı ? Sizinde tahminlerinizi almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek olunca bacak arasi böyle oluyor.13+3 reyiz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kız dedi ama yanlış çıkma ihtimali var mı ? Sizinde tahminlerinizi almak istiyorum
Maşallah erkek benceErkek olunca bacak arasi böyle oluyor.
Yanlış resme bakmasim kız canım maşallah sağlıkla gelsin13+3 reyiz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kız dedi ama yanlış çıkma ihtimali var mı ? Sizinde tahminlerinizi almak istiyorum
Son adet tarihini baz al canım ne zamndiBetam 151,00 sizce kaç günlük bir gebelik bu ?
Oglumun ultrason resmiydi zaten. Konu sahibinin kız maşallah sağlıklı büyütsün.Maşallah erkek bence
Tahminim 4+1/2 yönündeBetam 151,00 sizce kaç günlük bir gebelik bu ?
Ah ah bize daha çok var cinsiyette herkez kız diyor bakalım sağlıkla gelsin önce tabii kız olursa sevinirim vallaOglumun ultrason resmiydi zaten. Konu sahibinin kız maşallah sağlıklı büyütsün.
İlk bebis miAh ah bize daha çok var cinsiyette herkez kız diyor bakalım sağlıkla gelsin önce tabii kız olursa sevinirim valla
Evet ilk bebiş bakalım sağlıkla alırız inşallahİlk bebis mi
İlk bebisin kız olması çok güzel. Hayattaki en iyi arkadaşın olacak. Benim İlk bebeğim kız. 8 bucuk yaşında şimdi bile bana yoldaş. Her kadınının en az bir kızı olmalı.Evet ilk bebiş bakalım sağlıkla alırız inşallah
Aynen ablamın ilki kız 2 erkek 3 kız oldu birlikte buyuruyorlar oda liseye geçti ona baya destek oluyor ev işi olsun bebeği oyalamak vs bide kizlar çok naif oluyor böyle tatlı nazlı diğer kardeşimin iki oğlu var alllahim yok boyle. Bir şey 1 yaşında ikincisi hoo hooo boğuruyir ablamın kız bebek askimmm diyorum kafasını egiyir cilve yapıyor çok tatlılar yaa maşallahİlk bebisin kız olması çok güzel. Hayattaki en iyi arkadaşın olacak. Benim İlk bebeğim kız. 8 bucuk yaşında şimdi bile bana yoldaş. Her kadınının en az bir kızı olmalı.
Maşallah yaaa çok tatlilarAynen ablamın ilki kız 2 erkek 3 kız oldu birlikte buyuruyorlar oda liseye geçti ona baya destek oluyor ev işi olsun bebeği oyalamak vs bide kizlar çok naif oluyor böyle tatlı nazlı diğer kardeşimin iki oğlu var alllahim yok boyle. Bir şey 1 yaşında ikincisi hoo hooo boğuruyir ablamın kız bebek askimmm diyorum kafasını egiyir cilve yapıyor çok tatlılar yaa maşallah
Aynen öyle boşuna dememisler oğlun varsa bagkurlisun kızın varsa sigortalısin tabii önce sağlıklı olsun kızında erkeğinden Allah hayırlısını versinMaşallah yaaa çok tatlilar
Teyzemin 3 oğlu var. Kızları olmadı bir de kalça çıktığı olunca 4. Yu dusunmedi o da erkek olursa diye. Şimdi büyüdü kuzenler tabi kız arkadaşları filan var. Annelerine kızıp sevgililerini el üstünde tutuyorlar. Teyzem de üzülüyor. Merak etme evlenince anneci olurlar dedim. Evlat hayırlı sağlıklı olsun. Diğer türlüsü sınav oluyor.Aynen öyle boşuna dememisler oğlun varsa bagkurlisun kızın varsa sigortalısin tabii önce sağlıklı olsun kızında erkeğinden Allah hayırlısını versin
Öyle valla kızında erkeğin de hayırlısı önce zor bir anne için bak büyüt elin oğlu kızı gelsin alsınTeyzemin 3 oğlu var. Kızları olmadı bir de kalça çıktığı olunca 4. Yu dusunmedi o da erkek olursa diye. Şimdi büyüdü kuzenler tabi kız arkadaşları filan var. Annelerine kızıp sevgililerini el üstünde tutuyorlar. Teyzem de üzülüyor. Merak etme evlenince anneci olurlar dedim. Evlat hayırlı sağlıklı olsun. Diğer türlüsü sınav oluyor.
Kız13+3 reyiz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kız dedi ama yanlış çıkma ihtimali var mı ? Sizinde tahminlerinizi almak istiyorum