Bence bi prenses hiçbir şey göremedim ama fotoya bakınca onu hissettimKizlar bugun 13+2 oldum ultrasonda 14+1 uyumlu. Cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz anliyorsaniz.
Ben de basindan beri kiz hissettim bakalim hayirlisiBence bi prenses hiçbir şey göremedim ama fotoya bakınca onu hissettim
Erkek gibiKizlar bugun 13+2 oldum ultrasonda 14+1 uyumlu. Cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz anliyorsaniz.
Bence bi prenses hiçbir şey göremedim ama fotoya bakınca onu hissettim
Erkek gibi
Merhaba erkek benceBenim içinde tahminde bulunur musunuz 10+1
Ben anlamıyorum ama kıza benzettimBenim içinde tahminde bulunur musunuz 10+1
KızKizlar bugun 13+2 oldum ultrasonda 14+1 uyumlu. Cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz anliyorsaniz.
Tesekkurler, ayni doktora gittim bacaklari yukardaydi ve bacak arasinida gordu bakti ama soylemedi bana, bacaklari kapali diyede kandirdi. Buda 15+4 goruntusu
Erkek gibi sankiTesekkurler, ayni doktora gittim bacaklari yukardaydi ve bacak arasinida gordu bakti ama soylemedi bana, bacaklari kapali diyede kandirdi. Buda 15+4 goruntusu
Banada bakabilir misiniz rica edersemErkek gibi
Benimkinede bakar mısınız size zahmetMerhaba erkek bence
Benimkinede bakar mısınız size zahmetErkeğe benziyor gibi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimkinede bakar mısın rica edersemErkek gibi sanki
Kız gibi geldi sanki ama nub cok belliu deglBenimkinede bakar mısın rica edersem
Benimkinede bakar mısınız size zahmet
Erkek gibi
Merhaba erkek bence
Erkek gibi
Erkeğe benziyor gibi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Erkek gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?