Gelinlik Ayakkabısı 13-14 cm platform ayakkabi, abd'den geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi xss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
47
0
36
Ankara
Kızlar, bu yaz düğünüm var, gelinliğim kırık beyaz üstüne gümüş renk taş işlemeleri var, kına kıyafetim de nar çiçeği renginde ve üstünde yine gümüş taş işlemeleri var. ben de gümüş renk ayakkabı almak istiyorum. aslında hiç zarif bir model değil ama çok görünmeyecek nasılsa. eşimle aramda 21 cm cik boy farkı var:)) bunu kapatmam lazım:)
gg
2de satılıyor. iadesi yok,199.00 tl, az para değil,ama rahat görünüyor. kalitesi hakkında fikriniz var mı. güvenebilir miyim ki??

Son düzenleme:
ya resmi ekleyememişim, linki vereyim, lütfen bakın
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ya resmi ekleyememişim, linki vereyim, lütfen bakın
xxxxxxxxxxx

Eklentiler

• $cok-sexi-platform-ayakkabi-SWEET__32305194_0.jpg
    $cok-sexi-platform-ayakkabi-SWEET__32305194_0.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de zarif değil aynı zamanda gelinlik altına da giyilebilecek bir ayakkabı gibi durmuyor fikrimce, hem netten almak da riskli aynı zamanda...Biraz dolaşıp aradığınız kriterde ayakkabı bulabilirsiniz, bulamazsanız da bu fiyata hatta belkide daha uygun fiyata ıstediğiniz ayakkabıyı yaptırabilirsiniz diye düşündüm ben..:71:

evt,haklısın,ince topuklular her zaman için daha zariftir. bir de üstünden gecen bantları falan basitleştiriyor farkındayım ama işte bu kadar yüksek topuk isteyince rahat olmuyor, bunun topuğu iyi diye düşünüyorum. o kadar saat ince topukla dayanamayabilirim. başka fikri olan varsa söylesin lütfen

ayakkabı denenmeden alınmaz. heleki o kadar para vereceksin. vee gelin ayakkabısı olacak. boy farkını kapatacağım diye düğününden zevk alamayacaksın. rahatlığınıda resme bakarak değil deneyerek anlarsın anca.

tatlım ben çok beğendim..bende dolgu topuk aldım ayakkabımı..kimsede beğenmedi..zaten önemli olanda bizim beğenmemizdi..o kadar saat ayağımızda olucak ayakkabılarımız rahatlık çok önemli..mutluluklar şimdiden.. buarada benimde düğünüm 10 haziranda..bende internetten aldım..

Son düzenleme:
okadar para vereceksen özel yaptır hem istediğini yaptırırsın hem de rahatlığı konusunda endişen olmaz

Canım iadesi olmaması bence çok kötü. Sonuçta ayakkabı bu, kalıbı farklı olur belki, senin hep giydiğin numara olmaz etmez sana bence geri verebilmelisin öyle bi durumda. Hem neden iade kabul etmiyolar ki çekindikleri bişey yoksa? Bana pek güven vermedi açıkçası.. Tarz olarak bana pek uygun değil ama bu senin günün olacak beğendiysen düşünme al. Ama o aranızdaki boy farkından dolayı ay buldum bunu hemen alayım deme. İlla ki en az bunun kadar güzel bi ayakkabı bulursun, aman kaçırmayayım denilecek bi ayakkabı değil fikrime göre.

Bu tarzda kararlıysanız şuanda limango da plaser marka aynı tarz ayakkabılar kampanyada bakın isterseniz..Birkaç model uygun gibi geldi.
birkaç modeli ekledim.. topuk boyları 12-15cm arası =) $aykkbı.jpg $adsızsdsf.jpg

Son düzenleme:
Evet bu ayakkabıları ben de gördüm,zaten benim gösterdiğimde onlara ait model. Yalnız beyaz renk olmaz,gelinliğim kırık beyaz. Renkli taşlar da olmaz. Normalde sivri topuk giyiyorum ama 6-7 cmlik. 13 cmlik bir ayakkabı da sivri topuk,düğünümde rahatsızlık verir. Ayakkabı görünmeyecek ki zaten. Rahatlığına da bakarak az cok fikir veriyorum,tabanı birden yükselmiyor.ayak oturakları belirgin. Ama daha karasızım bakıyorum.

o paraya degecek bi ayakkabi degil bence.
hem kirik beyaza lame gitmez ki?

Bende bu yaz evleniyorum ve platform topuk giymek istiyorum. Yalnız ayakkabıcılardaki platformlar normal topuklular gibi. Gerçek platformlar en az 10 cm uzatıyor boyumu. Rahat edebilmek için ayak taban kısımlarının en az 3 cm olması gerekiyor. Yoksa 12 cm ince topuk çekilmez düğün boyunca. Netten ayakkabı almak ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama en azından fikir edinmek için birde şu siteye bak. Hem tek fiyat 50 Tl. Hemde resimdeki ayakkabılara tıklayınca başka renklerinin olduğunuda görüyorsun.

HERŞEY TEK FİYAT, TEK FİYAT BİZİM İŞİMİZ! - Shoe Tek Fiyat

Back