13 14 aylık bebeği olanlar

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Arkadaşlar bebekleriniz 13 14 aylıkken evde nasıl vakit geçiriyordunuz neler yapıyordunuz sürekli bebekle mi ilgileniyordunuz yoksa kendi kendine oyun oynuyor muydu

Çok nadir kendi kendine oynuyor. Genelde benimle oynamak istiyor.

mutfak malzemesi aldım bebeklerine yemek yediriyoruz arada bana yediriyor 😃
Evin içinde dolanıp geliyor
Kovalamaca oynuyo babasıyla
Ben saklanıyorum bulmaya çalışıyor
Balon oynuyoruz
Bultak yapıyoruz
Dans ediyoruz beraber bazen
Arada çizgifilm izliyor
Ben yemek yaparken hayvan resimli kitaplarını inceliyor
buzdolabına hayvan magnetleri almıştım onları inceliyor
Gün bitiyor 😃

Arkadaşlar bebekleriniz 13 14 aylıkken evde nasıl vakit geçiriyordunuz neler yapıyordunuz sürekli bebekle mi ilgileniyordunuz yoksa kendi kendine oyun oynuyor muydu
14 aylık bebegim şu dönem onların kendine kendine oyun oynayabilme zamanlaŕi değil tabiki destek ilgi bekliyorlar. Nadirdir oyuncaklariyla kendi oynadigi.
Artık boyamalara geçtik biz eğleniyor keyif alıyor kalemlerden . Buyuk parcali yapbozlarda ilgisini cok cekiyor
Ben özellikle yemek yaparken benim bebegim huysuzlanıyor tezgahın üzerinde neler yaptığımı görmek karıştırmak için. Ona bi öğrenme kulesi almayı planlıyorum bende

14 aylık bebegim şu dönem onların kendine kendine oyun oynayabilme zamanlaŕi değil tabiki destek ilgi bekliyorlar. Nadirdir oyuncaklariyla kendi oynadigi.
Artık boyamalara geçtik biz eğleniyor keyif alıyor kalemlerden . Buyuk parcali yapbozlarda ilgisini cok cekiyor
Ben özellikle yemek yaparken benim bebegim huysuzlanıyor tezgahın üzerinde neler yaptığımı görmek karıştırmak için. Ona bi öğrenme kulesi almayı planlıyorum bende
Bende sürekli oyun oynuyorum bazen çok yoruluyorum ve bende sıkılıyorum artık ondan arada çizgi film açıyorum sonra da vicdan yapıyorum

Çok nadir kendi kendine oynuyor. Genelde benimle oynamak istiyor.

mutfak malzemesi aldım bebeklerine yemek yediriyoruz arada bana yediriyor 😃
Evin içinde dolanıp geliyor
Kovalamaca oynuyo babasıyla
Ben saklanıyorum bulmaya çalışıyor
Balon oynuyoruz
Bultak yapıyoruz
Dans ediyoruz beraber bazen
Arada çizgifilm izliyor
Ben yemek yaparken hayvan resimli kitaplarını inceliyor
buzdolabına hayvan magnetleri almıştım onları inceliyor
Gün bitiyor 😃
Ne güzel ❤️ Peki çizgi film olarak neler izletiyorsunuz günde kaç saat izliyor bende Arada açıyorum çünkü çok yoruluyorum sonra vicdan yapıyorum acaba zararı olur mu diye

Bende sürekli oyun oynuyorum bazen çok yoruluyorum ve bende sıkılıyorum artık ondan arada çizgi film açıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Yani canım çok haklisin bende sıkılıyorum ve yoruluyorum yani sonuç olarak insaniz. Biz birde tek uykuya düştük ikinci uyku saatlerinde uykusu geldiginde cok huysuzlaniyor bende o sirada biraz aciyorum ama vicdan yapmiyorum cunku bende cok yoruldugum anlara denk geliyor ve ben ona faydali olamiyorum o esnada.

Kendi kendine oyun kurması için erken benim kızım 2,5 yaşında yeni yeni kendi başına oyun oynuyor. O aylarda oyuncak oynamazdı pek ben başında durursam anca öyle. Cekmeceleri cok karistirirdi bende plastik kaplari vs koyardim hic yorulmadan onlari defalarca cikarir doker oynar geri koyardi.

Yani canım çok haklisin bende sıkılıyorum ve yoruluyorum yani sonuç olarak insaniz. Biz birde tek uykuya düştük ikinci uyku saatlerinde uykusu geldiginde cok huysuzlaniyor bende o sirada biraz aciyorum ama vicdan yapmiyorum cunku bende cok yoruldugum anlara denk geliyor ve ben ona faydali olamiyorum o esnada.
Evet haklısınız Allah yardımcımız olsun akşamları kaçta yatırıyorsunuz ne uyku yapınca

Kendi kendine oyun kurması için erken benim kızım 2,5 yaşında yeni yeni kendi başına oyun oynuyor. O aylarda oyuncak oynamazdı pek ben başında durursam anca öyle. Cekmeceleri cok karistirirdi bende plastik kaplari vs koyardim hic yorulmadan onlari defalarca cikarir doker oynar geri koyardi.
Bizimki onlardan da sıkılıyor artık sürekli benimle bir şeyler yapmak istiyor

Evet haklısınız Allah yardımcımız olsun akşamları kaçta yatırıyorsunuz ne uyku yapınca
Sabah 8 de uyanıyoruz öğlen 13.00 gibi uyuyor şansliysam 2 saat uyur ikinci uyku istemez aksam 21.00 -22.00 arasinda uyuturum yoksa 1 saat falan ogle uykusu olursa ikinci uykuyu istiyor ama oxaman da gece 1 den once uyumuyor diye ikinci uykuyu uyutmamaya calisiyorum sizin duzeniniz nasil

Sabah 8 de uyanıyoruz öğlen 13.00 gibi uyuyor şansliysam 2 saat uyur ikinci uyku istemez aksam 21.00 -22.00 arasinda uyuturum yoksa 1 saat falan ogle uykusu olursa ikinci uykuyu istiyor ama oxaman da gece 1 den once uyumuyor diye ikinci uykuyu uyutmamaya calisiyorum sizin duzeniniz nasil
Bizimki de aynen sizin gibi ama güne erken başlıyor 6.30 7 gibi ondan 7 8 arası uyuyor sabaha kadar da inanın 2 saatte bir uyanıyor her yolu denedim olmuyor sürekli kalkıyor emiyor geri yatıyor bu durum beni yıpratıyor çok uykusuz kalıyorum ama kabullendim artık

Bizimki de aynen sizin gibi ama güne erken başlıyor 6.30 7 gibi ondan 7 8 arası uyuyor sabaha kadar da inanın 2 saatte bir uyanıyor her yolu denedim olmuyor sürekli kalkıyor emiyor geri yatıyor bu durum beni yıpratıyor çok uykusuz kalıyorum ama kabullendim artık
Canım iki saatte bir iyi uyanıyormuş biz daha sık uyanıyoruz ve emmiyorda mama veriyorum yani onu hazırlamak falan işkence. Tabi her uyandığında mama vermiyorum pispislayip tekrar uyututorum. Evet zor canım ama geçicek böyle düşün belki bi sene sonra hadi bebegim uyuyalım dediğinde yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacağız 🙏🙏

Canım iki saatte bir iyi uyanıyormuş biz daha sık uyanıyoruz ve emmiyorda mama veriyorum yani onu hazırlamak falan işkence. Tabi her uyandığında mama vermiyorum pispislayip tekrar uyututorum. Evet zor canım ama geçicek böyle düşün belki bi sene sonra hadi bebegim uyuyalım dediğinde yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacağız 🙏🙏
Evet canım inşallah sağlıkla o günlere geliriz

Ne güzel ❤️ Peki çizgi film olarak neler izletiyorsunuz günde kaç saat izliyor bende Arada açıyorum çünkü çok yoruluyorum sonra vicdan yapıyorum acaba zararı olur mu diye
Belli olmuyor ne kadar izlediği bazen ilgisini çekiyo bazen çekmiyor
Hayvanlar ve hayvan seslerini açıyorum genel olarak

ben yalnız büyütüyorum kızımı
Benimde nefes almaya tuvalete gitmeye ihtiyacım var
Sabahları tuvalete giderken açıyorum gelince kapatıyorum

reklamlar daha çok dikkatini çekiuor 😂

Ah bız kızım 7 de uyanıyor makyaj masamın basına gecıyor kendı tarağını bebek kolonyasına parfüm diyoruz onları alıyor bebeklerını topluyor yatağına gıdıp bır 10 dk oynuyor sonra gelıp anne mama dıyor😂uzerımız gıyınıp kahvaltı yaptırıyorum saat 9 oluyor😍sonra ben akşam yemegını yapıyorum ona cızgı fılm acıyorum bıraz bakıp sıkılıyor 😝bacağıma yapışıyor bende kalan ısı onunla beraber tezgah uzerınde yapıyorum 11 kadar her ısımı bıtırıyprum. Sonra uyuyor Kınık kuşum saaat 1 kadar kalkar bıraz yemek yer sonra oyun oynuyoruz gıder evı dolaşır yatağına yatar bebeklerını getırır benım emzirmem ıcın kendı yere yatar bazen hav hav vak vak 🤣balıklarımız var onlarla oynar akvaryumu karıştırır ellerıyle😅sonra ben ders verıyorum kuran dersı 3 tane koz öğrencim var onlar gelır ben okuturken oda oturur oynar bırısıyle sonra namaz kılarız beraber arada kuruyemış meyve berıyorum kendı yiyor muzık acıyorum dans ederken sofra kurarız babamız gelır sonra🤗rutın gıbı ama benı ıstıyor sureklı ıs yapmaya kalktığımda bacaklarıma yapısıyor😩babamız gelınce benı unutuyor şükür ki😂

Belli olmuyor ne kadar izlediği bazen ilgisini çekiyo bazen çekmiyor
Hayvanlar ve hayvan seslerini açıyorum genel olarak

ben yalnız büyütüyorum kızımı
Benimde nefes almaya tuvalete gitmeye ihtiyacım var
Sabahları tuvalete giderken açıyorum gelince kapatıyorum

reklamlar daha çok dikkatini çekiuor 😂
Bende aynı yemek yaparken tuvalete giderken falan açıyorum ama günde 1 2 saat izliyordur işlerimi hallederken

Back