- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
Arkadaşlar bebekleriniz 13 14 aylıkken evde nasıl vakit geçiriyordunuz neler yapıyordunuz sürekli bebekle mi ilgileniyordunuz yoksa kendi kendine oyun oynuyor muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 aylık bebegim şu dönem onların kendine kendine oyun oynayabilme zamanlaŕi değil tabiki destek ilgi bekliyorlar. Nadirdir oyuncaklariyla kendi oynadigi.Arkadaşlar bebekleriniz 13 14 aylıkken evde nasıl vakit geçiriyordunuz neler yapıyordunuz sürekli bebekle mi ilgileniyordunuz yoksa kendi kendine oyun oynuyor muydu
Bende sürekli oyun oynuyorum bazen çok yoruluyorum ve bende sıkılıyorum artık ondan arada çizgi film açıyorum sonra da vicdan yapıyorum14 aylık bebegim şu dönem onların kendine kendine oyun oynayabilme zamanlaŕi değil tabiki destek ilgi bekliyorlar. Nadirdir oyuncaklariyla kendi oynadigi.
Artık boyamalara geçtik biz eğleniyor keyif alıyor kalemlerden . Buyuk parcali yapbozlarda ilgisini cok cekiyor
Ben özellikle yemek yaparken benim bebegim huysuzlanıyor tezgahın üzerinde neler yaptığımı görmek karıştırmak için. Ona bi öğrenme kulesi almayı planlıyorum bende
Ne güzelÇok nadir kendi kendine oynuyor. Genelde benimle oynamak istiyor.
mutfak malzemesi aldım bebeklerine yemek yediriyoruz arada bana yediriyor
Evin içinde dolanıp geliyor
Kovalamaca oynuyo babasıyla
Ben saklanıyorum bulmaya çalışıyor
Balon oynuyoruz
Bultak yapıyoruz
Dans ediyoruz beraber bazen
Arada çizgifilm izliyor
Ben yemek yaparken hayvan resimli kitaplarını inceliyor
buzdolabına hayvan magnetleri almıştım onları inceliyor
Gün bitiyor![]()
Yani canım çok haklisin bende sıkılıyorum ve yoruluyorum yani sonuç olarak insaniz. Biz birde tek uykuya düştük ikinci uyku saatlerinde uykusu geldiginde cok huysuzlaniyor bende o sirada biraz aciyorum ama vicdan yapmiyorum cunku bende cok yoruldugum anlara denk geliyor ve ben ona faydali olamiyorum o esnada.Bende sürekli oyun oynuyorum bazen çok yoruluyorum ve bende sıkılıyorum artık ondan arada çizgi film açıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Evet haklısınız Allah yardımcımız olsun akşamları kaçta yatırıyorsunuz ne uyku yapıncaYani canım çok haklisin bende sıkılıyorum ve yoruluyorum yani sonuç olarak insaniz. Biz birde tek uykuya düştük ikinci uyku saatlerinde uykusu geldiginde cok huysuzlaniyor bende o sirada biraz aciyorum ama vicdan yapmiyorum cunku bende cok yoruldugum anlara denk geliyor ve ben ona faydali olamiyorum o esnada.
Bizimki onlardan da sıkılıyor artık sürekli benimle bir şeyler yapmak istiyorKendi kendine oyun kurması için erken benim kızım 2,5 yaşında yeni yeni kendi başına oyun oynuyor. O aylarda oyuncak oynamazdı pek ben başında durursam anca öyle. Cekmeceleri cok karistirirdi bende plastik kaplari vs koyardim hic yorulmadan onlari defalarca cikarir doker oynar geri koyardi.
Sabah 8 de uyanıyoruz öğlen 13.00 gibi uyuyor şansliysam 2 saat uyur ikinci uyku istemez aksam 21.00 -22.00 arasinda uyuturum yoksa 1 saat falan ogle uykusu olursa ikinci uykuyu istiyor ama oxaman da gece 1 den once uyumuyor diye ikinci uykuyu uyutmamaya calisiyorum sizin duzeniniz nasilEvet haklısınız Allah yardımcımız olsun akşamları kaçta yatırıyorsunuz ne uyku yapınca
Evet bende diyorum bi abi ablası olsa onla oynarlardı ama yok bizde tekizBizimki onlardan da sıkılıyor artık sürekli benimle bir şeyler yapmak istiyor
Bizimki de aynen sizin gibi ama güne erken başlıyor 6.30 7 gibi ondan 7 8 arası uyuyor sabaha kadar da inanın 2 saatte bir uyanıyor her yolu denedim olmuyor sürekli kalkıyor emiyor geri yatıyor bu durum beni yıpratıyor çok uykusuz kalıyorum ama kabullendim artıkSabah 8 de uyanıyoruz öğlen 13.00 gibi uyuyor şansliysam 2 saat uyur ikinci uyku istemez aksam 21.00 -22.00 arasinda uyuturum yoksa 1 saat falan ogle uykusu olursa ikinci uykuyu istiyor ama oxaman da gece 1 den once uyumuyor diye ikinci uykuyu uyutmamaya calisiyorum sizin duzeniniz nasil
Aynen bazen bende öyle diyorumEvet bende diyorum bi abi ablası olsa onla oynarlardı ama yok bizde tekiz![]()
Canım iki saatte bir iyi uyanıyormuş biz daha sık uyanıyoruz ve emmiyorda mama veriyorum yani onu hazırlamak falan işkence. Tabi her uyandığında mama vermiyorum pispislayip tekrar uyututorum. Evet zor canım ama geçicek böyle düşün belki bi sene sonra hadi bebegim uyuyalım dediğinde yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacağızBizimki de aynen sizin gibi ama güne erken başlıyor 6.30 7 gibi ondan 7 8 arası uyuyor sabaha kadar da inanın 2 saatte bir uyanıyor her yolu denedim olmuyor sürekli kalkıyor emiyor geri yatıyor bu durum beni yıpratıyor çok uykusuz kalıyorum ama kabullendim artık
Bakalim benimkiler ilerde beraber oynayacaklarmı o günleri görürüm inşallah 27 ay var aralarındaEvet bende diyorum bi abi ablası olsa onla oynarlardı ama yok bizde tekiz![]()
Bence goruceksin ve rahat ediceksin inşallah arada sürtüşmeler olsadaBakalim benimkiler ilerde beraber oynayacaklarmı o günleri görürüm inşallah 27 ay var aralarında![]()
Evet canım inşallah sağlıkla o günlere gelirizCanım iki saatte bir iyi uyanıyormuş biz daha sık uyanıyoruz ve emmiyorda mama veriyorum yani onu hazırlamak falan işkence. Tabi her uyandığında mama vermiyorum pispislayip tekrar uyututorum. Evet zor canım ama geçicek böyle düşün belki bi sene sonra hadi bebegim uyuyalım dediğinde yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacağız![]()
Belli olmuyor ne kadar izlediği bazen ilgisini çekiyo bazen çekmiyorNe güzelPeki çizgi film olarak neler izletiyorsunuz günde kaç saat izliyor bende Arada açıyorum çünkü çok yoruluyorum sonra vicdan yapıyorum acaba zararı olur mu diye
Bende aynı yemek yaparken tuvalete giderken falan açıyorum ama günde 1 2 saat izliyordur işlerimi hallederkenBelli olmuyor ne kadar izlediği bazen ilgisini çekiyo bazen çekmiyor
Hayvanlar ve hayvan seslerini açıyorum genel olarak
ben yalnız büyütüyorum kızımı
Benimde nefes almaya tuvalete gitmeye ihtiyacım var
Sabahları tuvalete giderken açıyorum gelince kapatıyorum
reklamlar daha çok dikkatini çekiuor![]()