Söz Kesimi 13.02.2010 aşkımla sözlendik....

aaulku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
114
0
96
Ankara
14 ŞUBATA DENK GETıRMEYE ÇALIŞITĞIMIZ SÖZÜMÜZ HERKES EVıNE RAHAT DÖNSÜN DÜŞÜNCESı ıLE 13. DE YAPILDI:dance:.ÇOK GÜZEL GEÇTı HERŞEY ÇOK GÜZELDı MAŞALLAH NAZAR DEĞMESıN... BıKAÇ RESıM KOYAYIM BAKALIM BEĞENECEK MıSıNıZ??? DARISI BEKARLARIN BAŞINA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $DSCF4567.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 115
  • $DSCF4578.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 159
  • $13022010061 (2).jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 124
cnm allah mutlu etsin cok yakışmışssınız . allah hepimizi nazarlardan korusunn:Saruboceq:

Alllah mutluluğunuzu daim etsin birbirinize çok yakışıyorsunuz canım

kızlar bu resimde benim üzerimde olan elbise nasıl?nişanlığımı da böyle düz kesim mi alayım yoksa kabarık mı yada böyle göğüs altından itibaren genişleyenlerden mi karar veremedim....

kızlar bu resimde benim üzerimde olan elbise nasıl?nişanlığımı da böyle düz kesim mi alayım yoksa kabarık mı yada böyle göğüs altından itibaren genişleyenlerden mi karar veremedim....

Allah tamamını erdirsin aaulku a.s.

Nişanlığın konusunda ben kabarık modeller sewmediğim için uzun abiye seçeneğini söylüyorumm...

Ama internetten bakıp kafanı karıştırma başta çık dolaş eğer beğenemezsen internetten bak ve bi modaevine gidip diktir..

Dikiminin iyi oldğuna güvendiğin bi moda evine..

Tabi sen kabarık beğeniomsn bilemicem eğer öle beğeniosan öylede seçebilrsin..

Bence o kabarıklık gelinliğe has kalmalıı o yüzden beğenmiorum kabarık nişanlıkları..

allh tamamına erdirsin arkadaşım..mutluluklar opuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsun darısı benim ve tüm bekarların başına:asigim::kedi:

Allah tamamina erdirsin tatlim Mutluluklar diliyorum...darisi da benim basima ve tum bekarlarin basina insallah benimde yaza nikahim olacak kismet olursa herseyin hayirlisini diliyorum yuce rabbimden:Saruboceqpuyorumnanaktan

Allh tamamını erdirsin mutluluklar
bizede nasip olr inşallh :Saruboceq:

bncede kabarık olmayan bi abiye tercih etmelisn ama kabarık seviyorsan içinde kalmaması için kabarıkta tercih edbilirsn kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…