.ExternalClass .ecxhmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.ecxhmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;}
Yoğun çalışmalarınız arasında, ulaşabildiğiniz basım yayım organlarında yayımlanmasını sağlarsanız çok seviniriz.
Eşim Karya Denizcilik Şirketinin Frigia gemisinin 1.kaptanı Ümit Savaş.23 Mart 2010 tarihinde yönettiği gemi 19'u Türk 21 mürettebat ile Somaliye kaçırıldı.Onlarla birlikte kaçırılan 3 gemi kurtarıldı ama bizimki kurtarılamadı. Ulaşabileceğim her yere ulaşmaya çalışıyorum.Karya denizçilik şirketi mürettebatı gözden çıkarmış durumda (onlar her nekadar öyle olmadığını söyleseler de bize artık inandırıcı gelmiyor.Sadece "ilerleme var ama sonuç yok" diyorlar.120 gün oldu Allah aşkına, 2 aylık kumanya ile yola çıktı eşim. 120 GÜNDÜR DENİZİN ORTSINDA, 60 DERECE SICAKLIKTA GEMİ SACININ İÇİNDE , SİLAHLI KORSANLARIN ELİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR VE KİMSENİN KILI KIPIRDAMIYOR) .
Karya denizcilik şirketinin çoook geç olduğu halde artık paralarına kıyıp ordaki mürettebatı kurtarması gerekiyor.
Devlet büyüklerimiz el atarsa bu umarsızlıkları düzelteceklerine inanıyorum.Sonuçta orada 19 TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı var.Sayın Başbakanımız Amerika'nın vatandaşlarına(mavi marmarada kaybettiğimiz delikanlıyı kastediyorum) sahip çıkmamasını kınıyor, bu nedenle benim eşim ve diğer 19 TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞINA SAHİP ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
Selamlar.
Nesrin SAVAŞ
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Çok zor durumdayız