124gün önce Somali'ye kaçırılan Eşim Kaptan Ümit SAVAŞ ve diğer gemi mürettebatı

nesmit

Nesrinsavas ben:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.492
7
683
38
İstanbul
.ExternalClass .ecxhmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.ecxhmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;}
Yoğun çalışmalarınız arasında, ulaşabildiğiniz basım yayım organlarında yayımlanmasını sağlarsanız çok seviniriz.

Eşim Karya Denizcilik Şirketinin Frigia gemisinin 1.kaptanı Ümit Savaş.23 Mart 2010 tarihinde yönettiği gemi 19'u Türk 21 mürettebat ile Somaliye kaçırıldı.Onlarla birlikte kaçırılan 3 gemi kurtarıldı ama bizimki kurtarılamadı. Ulaşabileceğim her yere ulaşmaya çalışıyorum.Karya denizçilik şirketi mürettebatı gözden çıkarmış durumda (onlar her nekadar öyle olmadığını söyleseler de bize artık inandırıcı gelmiyor.Sadece "ilerleme var ama sonuç yok" diyorlar.120 gün oldu Allah aşkına, 2 aylık kumanya ile yola çıktı eşim. 120 GÜNDÜR DENİZİN ORTSINDA, 60 DERECE SICAKLIKTA GEMİ SACININ İÇİNDE , SİLAHLI KORSANLARIN ELİNDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR VE KİMSENİN KILI KIPIRDAMIYOR) .
Karya denizcilik şirketinin çoook geç olduğu halde artık paralarına kıyıp ordaki mürettebatı kurtarması gerekiyor.
Devlet büyüklerimiz el atarsa bu umarsızlıkları düzelteceklerine inanıyorum.Sonuçta orada 19 TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı var.Sayın Başbakanımız Amerika'nın vatandaşlarına(mavi marmarada kaybettiğimiz delikanlıyı kastediyorum) sahip çıkmamasını kınıyor, bu nedenle benim eşim ve diğer 19 TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞINA SAHİP ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Selamlar.
Nesrin SAVAŞ

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Çok zor durumdayız

bir an önce eşinize kavuşmanızı diliyorum (
dualarımız siznle ve diğer vatandaşlarımızla...

canım ben de askeri denizci eşi olarak sana sonuna kadar destek veriyorum biliyorsun. maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.allah yardımcımız olsun hepimizin.

Allah en yakin zamanda saglikla sihatle kavusmanizi nasip etsin...

Aman Allah'ım ne zor şeyler bunlar?
Bizim mail atmamız bir fayda sağlarsa atalım canım ama bilemiyorum bunun sonucu nolur...
:1no2:

Öncelikle büyük geçmişler olsun
Recep Tayyip ERDOĞAN | Anasayfa
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
Canım bunlar mail adresleriymiş.
Mail atmayı denedin mi?

canım ben heryere mailler attım, heryere fax çektim kaç defa ama dönen yok geri.
bilmiyorum başka ne yapabiliriz ama zor durumdayız ve ben psikolojik olarak kötuyum. maneviyatım kırıldı.

diğr arkadaşlar teşekkr ederim yorumlarınız için akıl akıldan üstündür derler ya o yuzden buraya yazdım

Kk olarak topluca bir mail bombardımanına
tutsak belki de gözlerine çarpar.

Bir elin nesi var Kk nın sesi var
Hemen atıyorum ben de yazdığın metini

canım ya kaç zamandır merak ediyordum seni.
bu gemiyle ilgili gazetede yazı görmüştüm.
Allah yardımcın olsun.
inşllh biran önce birileri bişeyler yapar.

Yahu onca asker gönderiyorlar Somali ye ki göndermeye de devam ediyorlar...
Neden birşey yapılamıyor anlamadım..
Ne gerekiyorsa yapalım... Konuyu siteye duyurup herkesin mail atmasını sağlayalım Başbakan'a umarım duyarsız kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…