122 m2 ev badana kaça mal olur

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
kızlar mayısta kısmetse kendi evimize geçiyoruz. ev sıfır, badanası yapılmış, kırık beyaz- krem gibi bir renkben 4 yıldır şu anki evde bu renkten çok sıkıldım, acaba kese kağıdı rengine boyatsak çok mu koyu olur, ve kaça mal olur ortalama ?

Öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz :) Güle güle oturmak nasip olur inşallah..122 m2 lik bir ev iyi bir işçilik istenirse 1300-1500TL arası bi rakama mal olur.Malzeme dahil.

Kese kağıdı rengini de bence dekorasyonunuza uyuyorsa kullanabilirsiniz.Bir de polisanda çok güzel renkler var.Mesela romans (pastel bi tondur ,tatlı bi pembe ) birde kumsal bejine bakabilirsiniz kese kağıdı renginin daha açığı :KK66:

Son düzenleme:
Canım bizim burda (ankara) boyalar hariç 650 ye boyayanda var boyalar dahil 600 e boyayanda var. bence boyaları kendiniz alın kaliteli silinebilir.

Kiraya bir eve çıktım evde banyo mutfak su tesisatı komple değişmesi gerekti.2 oda alçı sıva saten boya oldu. Bina eski olduğu için su boruları hep çürümüş ve resmen delikti.Ama super bir ekip buldum adamlar o kadar temiz çalıştılar ki anlatamam.Evde bir dünya moloz çıkıyorsu akşam molozları falan temizleyip gittiler hep bir inşaat işi ancak bu kadar temiz yapılabilirdi.Ekonomikte oldu ,yaptırmadan birçok ustadan teklif aldım koçtaş tekzen bi sürü yer gezdim iş çok diye ALLAH var adam en ucuza mal etti hemde öyle uyduruk malzemede kullanmadı. malzemecilerin ana yerinden alıyormuş onlar her zmn aldıkları için sana bana vermiyorlar parekende ama onlar alabiliyor ucuza. koçtaşta metrekaresi 40 lira olan fayansı 25 liradan aldık aynı marka aynı fayans dünyalar benim oldu.İşçilikleride çok simetrik ve iyi. Adamlar düzgün birde, çok saygılılar ve hiçbir yanlışlarını görmedim. Bayan olarak bu işlerle ilgilenmek zor ,uzun zamandır bu forumu kullanıyorum. Benim gibi sıkıntı çekenlere yardımcı olup paylaşmak istedim.

X