• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1200 tl tutarındaki çeyiz alışverişim (:

bigfish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
27
0
36
Kocaeli
kızlar bugün aldım hepsini bakalım beğenecek misiniz, içlerinden sizin de aldığınız ya da kullandığınız bişiler varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

$SP_A0231.webp$SP_A0232.webp$SP_A0234.webp$SP_A0235.webp$SP_A0236.webp$SP_A0237.webp$SP_A0239.webp$SP_A0240.webp

fotoları telefonumla çektiğim için görüntü çok kaliteli değil
aldığım ürünleri sıralayacak olursam

fakir elektrik süpürgesi
arzum ütü
shefer 1 tava, 2 tencere(pilavlık,geniş)
fakir blender,rondo
kütahya porselen 38 parça kahvaltı takımı
kütahya porselen 6 kişilik günlük yemek takımı
korkmaz 3lü minik tencereler(omletlik)

kızlar bugün aldım hepsini bakalım beğenecek misiniz, içlerinden sizin de aldığınız ya da kullandığınız bişiler varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

Eki Görüntüle 236193 Eki Görüntüle 236194 Eki Görüntüle 236195 Eki Görüntüle 236196 Eki Görüntüle 236197 Eki Görüntüle 236198 Eki Görüntüle 236199 Eki Görüntüle 236200

fotoları telefonumla çektiğim için görüntü çok kaliteli değil
aldığım ürünleri sıralayacak olursam

fakir elektrik süpürgesi
arzum ütü
shefer 1 tava, 2 tencere(pilavlık,geniş)
fakir blender,rondo
kütahya porselen 38 parça kahvaltı takımı
kütahya porselen 6 kişilik günlük yemek takımı
korkmaz 3lü minik tencereler(omletlik)

canım hepsi birbirinden güzel umarım iyi günlerde kullanırsın:34:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.çok güzel hepsi.Hayırlı olsun canım:nazar:

aslında mağazaya sadece anneme beğendiğim kahvaltı takımı göstermek için gitmiştik :D sonrasında hadi şunu da alalaım bunu da alalım derken böyle oldu.. beğendiğinize gerçekten çok sevindim, iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler :)

cnm güle güle kullan hepsi çok güzel aldıklarının. 1200 tl ye oldukça uygun almışsın. taksitle dimi??

Back
X