- Konu Sahibi filozofcan
-
selam ben 120 civarındaydım çatlama iğnesi ile hamile kaldım şuan 17 haftalık hamileyim çok normal gidiyo herşey hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim bile, ama ultrasonda zor görülüyor bebek ve doktorlar tarafından zor hasta olarak adlandırılıyorsun, ama benm hamileliğim çok şükür kolay geçiyor şimdilik , ümidiniz hiç kaybetmeyin istedikten sonra kiloda sorun değil
Mrb . Bende kiloluyum ve pco var hamile kalmak istiyorum peki siz nasil bi tedavi uyguladiniz acababende aynı sorunları yaşıyorum bende polikistik overde var ne yapıcam bilmiyorum şimdiye doğum yapmışsındır büyümüşdür bile doğum sürecin nasıldı birde nasıl tedavi uygulandı
Ben şimdiye kadar hep ilaç ile tedavi oldum şimdi ise tüp bebeğe geçiyoruzMrb . Bende kiloluyum ve pco var hamile kalmak istiyorum peki siz nasil bi tedavi uyguladiniz acaba
Himmmm anladim bnde ilk asilamami olacam insallah . Insallah tup bebekte basarili olursunuzBen şimdiye kadar hep ilaç ile tedavi oldum şimdi ise tüp bebeğe geçiyoruz
Allah İnşallah tüm isteyenlere nasip eder.Siz ne kadar oldu evleneli pko dan başka problem falan var mı mesela bende pko ve kilo varHimmmm anladim bnde ilk asilamami olacam insallah . Insallah tup bebekte basarili olursunuz
Aynen bendede kilo var suan 112 kiloyum evleneli 2 seneye yakin oldu . Evlenmeden once 72 kiloydum evlendikten sonra hizla kilo almya basladim hareketsizlikten dolayi olsa gerek . Bide pco var iste baskada bi sorunum yok cok sukur . Doktorum hamile kalirsin diyo ama kilodan dolayi umitsizimAllah İnşallah tüm isteyenlere nasip eder.Siz ne kadar oldu evleneli pko dan başka problem falan var mı mesela bende pko ve kilo var
Yuzde 25 sans varmis asilamada . Tup bebek icin cok erken dedi doktorum o nedenle asilamya basliycaz . Birde benim esimle munasebetim haftada 1 yada 2 kez oluyo cunku cok agri hissedyrum doktorum bundanda kaynakli hamile kalamiyo olablirsin dediBirde ben aşılama olmadım direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum aşılamanın şansı az diye duydum ondan istemiyorum tabi sizi yanıltmayayım
Bende evleneli 7 sene oldu ilk başlarda kilo yüzünden hep korunduk zayıflayayım öyle hamile kalayım dedik ama bir türlü zayıflayamadım verdim kilo ama hep geri aldım artık yıllar geçiyor yüzden tüp bebeğe yeşil ışık yaktıkAynen bendede kilo var suan 112 kiloyum evleneli 2 seneye yakin oldu . Evlenmeden once 72 kiloydum evlendikten sonra hizla kilo almya basladim hareketsizlikten dolayi olsa gerek . Bide pco var iste baskada bi sorunum yok cok sukur . Doktorum hamile kalirsin diyo ama kilodan dolayi umitsizim
Insallah tutar canimm :)Bende evleneli 7 sene oldu ilk başlarda kilo yüzünden hep korunduk zayıflayayım öyle hamile kalayım dedik ama bir türlü zayıflayamadım verdim kilo ama hep geri aldım artık yıllar geçiyor yüzden tüp bebeğe yeşil ışık yaktık
İnşallah canım tüm isteyenlere nasip olurInsallah tutar canimm :)
Siz hangi şehirdesiniz acaba?Yuzde 25 sans varmis asilamada . Tup bebek icin cok erken dedi doktorum o nedenle asilamya basliycaz . Birde benim esimle munasebetim haftada 1 yada 2 kez oluyo cunku cok agri hissedyrum doktorum bundanda kaynakli hamile kalamiyo olablirsin dedi
Kirikkale canim . SenSiz hangi şehirdesiniz acaba?
Balıkesir deyimKirikkale canim . Sen
merhaba canim :) naptin nasil gidiyo hamileligin bende 117 ile hamile kaldim prolaktinim yuksekti tedaviyle kaldim. 4 aylik hamileyim 2 li test yaptirdm ve simdi 3 lu yapilck bende cok korkuyorum acaba sorun cikarmi testte dye senin sorun ciktimi cevap verirsen cok sevinirim cunku bayagi kafama takiyorum bu knuyuMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bayaadir burayı takip ediyordum kısmet bugüne yazmak is bende 120 kilo ile hamile kaldim daha yeni ama korkuların çok acaba zorlanirmiyim acaba doktorlardan küçük gorulurmuyum horlanirmiyim diye çok ama çok korkuyorum onun içinde hala bu doktora gidemiyorum benim gibi olan varmı acaba
Maalesef ozaman ben kimyasal geçirdim yani olmadı ama şuan yine hamileyim rabbim hakkımızda hayırlısını versin sende nasıl geçiyor hamilelikmerhaba canim :) naptin nasil gidiyo hamileligin bende 117 ile hamile kaldim prolaktinim yuksekti tedaviyle kaldim. 4 aylik hamileyim 2 li test yaptirdm ve simdi 3 lu yapilck bende cok korkuyorum acaba sorun cikarmi testte dye senin sorun ciktimi cevap verirsen cok sevinirim cunku bayagi kafama takiyorum bu knuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?