120 kilo ile hamile kalan var mı?

120 değilde 100' e yakın kiloyla hamile kalan gördüm
Annemin arkadaşıydı.ama pek sağlıklı bi durum değil

kilolu hamile kalan bi kaç tanıdığım oldu ama 120 kilo yoklardı sanırım en fazla 90 dır diye tahmin ediyorum
kilolu olup hormonları ve üreme sağlıkları yerinde olan insanlar vardır mutlaka
ama fazla kilo riskli olabilir yani 120 kilo gebe kalıp
20 kiloda üstüne almak demek zor bi hamilelik olsa gerek

teşekkürler..ama burada umuda ihtiyacı olan bir arkadaşım var.

arkadaşınız sağlığı ve rahat bi gebelik için az biraz zayıflayabilirse
daha mutlu bi gebelik geçirir eminim.
çünkü zayıf insanlar bile gebelikte ödem şişlik gibi sorunlar yaşıyo
ben de 80 kiloyum en azından 65-70 kilo olmak istiyorum ki
daha az sorunla keyifli bi gebelik geçireyim

Bende 83 kiloyum ve korkuyorum wallaha 20 kilo alsam 103 kilo olurum. En guzeli en az 100 kilo olsun oyle hamile kalsin( benim fikrim) 5 ay disini siksin. Bende 60 kilo olup hamile kalmak istiyorum. 23 kilo vermem lazim. Gorunuste kilolu degilim. kilomuda gostermiyorum ama olsun vermem lazim. :52:

bende 85 le hamile kaldım ben daha çok korkuyrm kilo vermeye çalıştım ama olmadı ya:(((hamile kalmadan önce ...15 kilodan fazla almak istemiyorum:)))100 ideal kilom hihihih napsam ki

Bende 97-98 kiloyla hamile kaldım ve 5 aylığım ama şuana kadar hiç kilo almadım. Korunmayı bıraktıktan sonra kilo veririm diye düşünüyordum ama fırsat kalmadan hamile kaldım. Maşallah bende bebekte iyiyiz şuan. DR.um belki hiç kilo almadan tamamlayabileceğimi söylüyor hamileliğimi ama pek mümkün değil bence. Kilolu annelerde böyle bir durum olabiliyormuş. Tabi birde kilo/boy oranının da etkisi var ben 1,75 falanım şimdilik bir sıkıntı çekmiyorum.

ben120 kilo ile hamile kaldım128ile doğum yaptım çok ama çok zorlandım normal doğum yaptım ama3 saatte zor yaptımhiç kimseye bu kilolarda hamile kalmasını tavsiye etmem bende istemezdim ama benim hamileliyim süpriz oldu

120 ile ile hamile kaldım şuan 124 kiloyum ve 27 haftalık gebeyim. bebeğim allahıma şükürler olsun iyi yani kontrollerde doktorlar iyi diyor. sezeryanla doğum yapacağım çok korkuyorum doğum yapmaktan ama doktorum korkma sezeryanın kilolusu zayıfı olmaz dedi. bebek iyi sende iyiisn sorun yok dedi. inş böyle sorunsuz bitiririm ve bebeğim sağlıklı bir şekilde doğar. ayrıca arkadaşlar ben 50 kilolarda olup bebeği olmayan yada gebeliğinde sürekli sorunlar yaşayan arkadaşlar biliyorum. yani benim allahıma şükürler olsun hiç sorunum olmadı . tabiki kilolu olmak iyi bir durum değil. ama gebe kalıp çocuk doğuramayız diye bir durumda yok.

95 kiloyla hamile kaldım 96,5 kilo ile doğuma girdim doktorum sıkı bir rejim verdi, tansiyon şeker çıkmasın diye bire bir uyguladım
bebeğimi 3.5 kilo doğurdum, ben hastahaneden çıktığımda 86 idim
ama şimdi gene 95 :) formumdn hiçbirşey kaybetmedim

selam ben 120 civarındaydım çatlama iğnesi ile hamile kaldım şuan 17 haftalık hamileyim çok normal gidiyo herşey hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim bile, ama ultrasonda zor görülüyor bebek ve doktorlar tarafından zor hasta olarak adlandırılıyorsun, ama benm hamileliğim çok şükür kolay geçiyor şimdilik , ümidiniz hiç kaybetmeyin istedikten sonra kiloda sorun değil

benbde 100 kiloyla hamile kaldım. benim hamileliğimde sürpriz oldu aslında. ben istemiyordum. önce biraz zayıflıyım diyordum ama olmadı işte. ikinci çocuğuma hamile kaldım. ne yapıcağımı bilemiyorum. kilo almaya çok müsait bünyem. ilk çocuğumda 30 kilo kadar aldım. ve veremedim. üstüne aldım sürekli. şuan 3 aylık hamileyim. en son geçen ay tartıldım tam 100 kilo çıktım. şimdi karnımı çok şişkin hissediyorum. kesin 103 falan olmuşumdur. ALLAH bizim gibilere ve bize kolaylık versin. napıcaz yaaa :(:(

bende 100 kiloyum 3 aylık hamileyim. nasıl bir rejim listesiydi paylaşırmısın?

95 kiloyla hamile kaldım 96,5 kilo ile doğuma girdim doktorum sıkı bir rejim verdi, tansiyon şeker çıkmasın diye bire bir uyguladım
bebeğimi 3.5 kilo doğurdum, ben hastahaneden çıktığımda 86 idim
ama şimdi gene 95 :) formumdn hiçbirşey kaybetmedim

bende 100 kiloyum 3 aylık hamileyim. nasıl bir rejim listesiydi paylaşırmısın?

Selam dostlar,
Ben de 115 kiloyum ve 2 aylık hamileyim.
+ 3 kere bel fıtığı ameliyatı geçirdim ve belimde platin takılı.
Baya riskli bir hamileliğim olacak gibi.

Mümkün olduğunca kilo almadan süreci tamamlamak istiyorum.
Lütfen bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?

Çok teşekkürler.

Back