• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 120 gün sonra oğlum evde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
ben birce35
nihayet oğlum utku karan 120 günlük mücadelenin ardından evde. Biliyorsunuz solunumu durdu, ventülatöre girdi, kalp deliği kapanmadı, daha bir çok sıkıntı yaşadı. Ama yaşamdan da bizden de kopmadı. Çok şükür, Allah bu günleri gösterdi.

Bebeği küvözde ve hastanede olan tüm arkadaşlara Allah sabır ve kolaylıklar versin. Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin. Dualarla minik bebeklerinize güç verin. Onlar size gelecektir.

Yanımda olan, duasını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Dualarım sizinle...

Yeni nickim ucrubana

cok sevındım ya darısı tum bekleyenlereeeeeeeee................saglıklı guınler dılıyorıum oğluşlarınlaaaaaaaaa..........

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünaydın canım çok sevindim. Darısı bekleyen diğer kuzucuklara..

çok geçmiş olsun gercekden zor sürecler benim kızımda 45 gün oğlumda 65 gün kaldı Allah tün annelere sabır versin bebeklerinle sağlıklı günler

Çok sevindim canım allah bi daha bu sıkıntıları yaşatmasın...Darısı benim ve benim gibi bebeklerini bekleyen annelerin başına...

Back