12 yıllık hasret sona mı eriyor?

Hamilelik var mı sizce ? Resim konudadır..

• Ankete Katılan
    16
Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Kaçıncı tüp bebeğiniz merak ettim 12. Yıl gerçekten sabrınıza hayran kaldım.

Sagol canim allah hepimize nasip etsin

Arkadaşlar bu resmi eklediğim günden beri koyulaşma olmuyor maalesef..galiba kimyasal kan verdim dua edin nolur

Arkadaşlar bu resmi eklediğim günden beri koyulaşma olmuyor maalesef..galiba kimyasal kan verdim dua edin nolur
Canım dualarımız seninle , hiç kendini üzme kan değerin güzel çıkar Allahın izniyle hem bol su içiyoruz silik çıkması çok doğal

Yaaa taze transfer çatlama iğnesi etkisi mi acaba umarım hayırlı haberi alırsın zor süreçler

Yaaa taze transfer çatlama iğnesi etkisi mi acaba umarım hayırlı haberi alırsın zor süreçler
Yok canım transferin 11.gününde çatlama iğnesinin etkisi kalmaz ki bende kan sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak

Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Taze transferde catlatma iğnesinin etkisi olabilir diyorlar bir süre böyle idrarda cıkabiliyormus burada okuduklarımdan anladıgım kadarıyla. İnşallah sizin gebelik vardır

Evet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
tek embriyo transferi mi ?
Kaçıncı gün embriyosunun tuttuğu bile farkediyor değerde. Daha çok yeni olabilir , yarın kan sonucuna göre belli olur. İnş bebeğin seninledir

Evet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
Merhaba ben 10. Gün kan değerim 13 ile öğrendim şuan 1,5 yaşında inşallah sizde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız, önemli olan ikiye katlaması düşük olmasına üzülmeyin

Merhaba ben 10. Gün kan değerim 13 ile öğrendim şuan 1,5 yaşında inşallah sizde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız, önemli olan ikiye katlaması düşük olmasına üzülmeyin
Bana umut oldunuz Allah bağışlasın yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…