Kaçıncı tüp bebeğiniz merak ettim 12. Yıl gerçekten sabrınıza hayran kaldım.Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Amin canım Allah bebeğini kucağına almayı nasib etsinBenimde taze transferdi şuncacık çizgi ile öğrendim 3 aylık olduk bilebende 8 sene somra kavuştum . Rabbim seni de sevindirsin devamını getirsin inşallah
2.tüp canım 2013 te yaptırmıştım ilk.araya çok olaylar girdi maddi manevi ara vermek zorunda kaldık.Kaçıncı tüp bebeğiniz merak ettim 12. Yıl gerçekten sabrınıza hayran kaldım.
Sagol canim allah hepimize nasip etsinCanım benimde amh düşüktü 0.4 tü..yaşımda 38..tek yumurta döllendi o yüzden inanamıyorum ama Allah bir gün nasip edecek dedim hep.umudunu yitirme..inşallah tutunma olmuştur kucağımız boş kalmasın inşallah
Canım dualarımız seninle , hiç kendini üzme kan değerin güzel çıkar Allahın izniyle hem bol su içiyoruz silik çıkması çok doğalArkadaşlar bu resmi eklediğim günden beri koyulaşma olmuyor maalesef..galiba kimyasalkan verdim dua edin nolur
Yaaa taze transfer çatlama iğnesi etkisi mi acabaArkadaşlar bu resmi eklediğim günden beri koyulaşma olmuyor maalesef..galiba kimyasalkan verdim dua edin nolur
Aşlah razı olsun desteklerin için kardeşim inşallah diyelimCanım dualarımız seninle , hiç kendini üzme kan değerin güzel çıkar Allahın izniyle hem bol su içiyoruz silik çıkması çok doğal
Yok canım transferin 11.gününde çatlama iğnesinin etkisi kalmaz ki bende kan sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacakYaaa taze transfer çatlama iğnesi etkisi mi acabaumarım hayırlı haberi alırsın zor süreçler
İnşallah güzel sonuçlar olurYok canım transferin 11.gününde çatlama iğnesinin etkisi kalmaz ki bende kan sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak
Merhaba çıktı mı sonucunuz ?Arkadaşlar bu resmi eklediğim günden beri koyulaşma olmuyor maalesef..galiba kimyasalkan verdim dua edin nolur
Evet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericemMerhaba çıktı mı sonucunuz ?
Ya hayırlısı olsun hakkındaEvet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
Taze transferde catlatma iğnesinin etkisi olabilir diyorlar bir süre böyle idrarda cıkabiliyormus burada okuduklarımdan anladıgım kadarıyla. İnşallah sizin gebelik vardırKızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
tek embriyo transferi mi ?Evet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
Merhaba ben 10. Gün kan değerim 13 ile öğrendim şuan 1,5 yaşında inşallah sizde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız, önemli olan ikiye katlaması düşük olmasına üzülmeyinEvet canım 10.gün 12.6 çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..çok düşük..yarın 12.gün tekrar kan vericem
Amin canım eksik olma sağolasınYa hayırlısı olsun hakkındaokuyordum kaç gündür merak ettim
Bana umut oldunuz Allah bağışlasın yavrunuzuMerhaba ben 10. Gün kan değerim 13 ile öğrendim şuan 1,5 yaşında inşallah sizde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız, önemli olan ikiye katlaması düşük olmasına üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?