Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım selamlar inşallah her şey gönlünüze göre olsun teste göre var gibi duruyor Rabbim kucağınızı doldursun inşallah , kan gününüz ne zamanKızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
[/QUOTslm var gibi allahim kucağa almayı nasip etsin kacgun sonra yaptiniz bu test bugun benim 7 gun
Kan testi daha iyi demisler di ondan yaparsanız daha iyi olur bende yapmak istiyorum ama az daha demi 7 gunKızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Amin canım teşekkür ederim..hepimizin kucağı dolsun inşallah..kan günüm 8inde inşallahCanım selamlar inşallah her şey gönlünüze göre olsun teste göre var gibi duruyor Rabbim kucağınızı doldursun inşallah , kan gününüz ne zaman
Amin canım inşallah duaların için teşekkür ederimSağlıcakla kucaginiza alin. Var gibi duruyor.
Beklemek çok zor biliyorum ama Allah gönlümüze göre versin.idrara karışması 8 9 gün onun öncesi kan testi çıkar mı bilmiyorum..İnşallah vardırKan testi daha iyi demisler di ondan yaparsanız daha iyi olur bende yapmak istiyorum ama az daha demi 7 gun
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekleriz Rabbim yardımcımız olsunAmin canım teşekkür ederim..hepimizin kucağı dolsun inşallah..kan günüm 8inde inşallah
İnşallah canım Allah razı olsunvar gibi canım. inşallah kan testin de çok iyi gelir
Amin diyorum canım güzel duan için.inşallah sağolasınEvet canim hamilesin teste gore. Saglikla kavus minik mucizene
Teşekkür ederim canım cevabın içinBencede var gibi ama daha çok küçük
Canim hayirlisi olsun var bence ne sorun vardi acaba canim bende tup bebege baslicam banada umut ol benim amh degerim dusukKızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Amin canım güzel duan için teşekkür ederimÇok çok yeni hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Canım benimde amh düşüktü 0.4 tü..yaşımda 38..tek yumurta döllendi o yüzden inanamıyorum ama Allah bir gün nasip edecek dedim hep.umudunu yitirme..inşallah tutunma olmuştur kucağımız boş kalmasın inşallahCanim hayirlisi olsun var bence ne sorun vardi acaba canim bende tup bebege baslicam banada umut ol benim amh degerim dusuk