• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yıllık hasret sona mı eriyor?

Hamilelik var mı sizce ? Resim konudadır..

• Ankete Katılan
    16

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
448
Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?

Eklentiler

• IMG_20231203_123534.jpg
    IMG_20231203_123534.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_20231203_132610.jpg
    IMG_20231203_132610.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 201
Kızlar merhaba 12 yıldır bebek hasreti ile bekliyorum..24 Kasım'da 1 tane taze transfer oldum ve bugün 9.günüm.idrar testim bu şekilde çıktı..sizce var mı hasretim sona erdi mi dersiniz?
Canım selamlar inşallah her şey gönlünüze göre olsun teste göre var gibi duruyor 🤗🤗❤️ Rabbim kucağınızı doldursun inşallah , kan gününüz ne zaman 😍

[/QUOTslm var gibi allahim kucağa almayı nasip etsin kacgun sonra yaptiniz bu test bugun benim 7 gun

Kan testi daha iyi demisler di ondan yaparsanız daha iyi olur bende yapmak istiyorum ama az daha demi 7 gun

Canım selamlar inşallah her şey gönlünüze göre olsun teste göre var gibi duruyor 🤗🤗❤️ Rabbim kucağınızı doldursun inşallah , kan gününüz ne zaman 😍
Amin canım teşekkür ederim..hepimizin kucağı dolsun inşallah..kan günüm 8inde inşallah

Kan testi daha iyi demisler di ondan yaparsanız daha iyi olur bende yapmak istiyorum ama az daha demi 7 gun
Beklemek çok zor biliyorum ama Allah gönlümüze göre versin.idrara karışması 8 9 gün onun öncesi kan testi çıkar mı bilmiyorum..İnşallah vardır😊

Evet canim hamilesin teste gore. Saglikla kavus minik mucizene

Çok çok yeni hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥰

Canim hayirlisi olsun var bence ne sorun vardi acaba canim bende tup bebege baslicam banada umut ol benim amh degerim dusuk

Canim hayirlisi olsun var bence ne sorun vardi acaba canim bende tup bebege baslicam banada umut ol benim amh degerim dusuk
Canım benimde amh düşüktü 0.4 tü..yaşımda 38..tek yumurta döllendi o yüzden inanamıyorum ama Allah bir gün nasip edecek dedim hep.umudunu yitirme..inşallah tutunma olmuştur kucağımız boş kalmasın inşallah

Benimde taze transferdi şuncacık çizgi ile öğrendim 3 aylık olduk bile ❤️🙏 bende 8 sene somra kavuştum . Rabbim seni de sevindirsin devamını getirsin inşallah 🙏

Eklentiler

• 8E801CB4-9B64-494D-95D3-D84F037F16A0.jpeg
    8E801CB4-9B64-494D-95D3-D84F037F16A0.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 138
Back