12 yıllık esaretim bitti - zirkonyum

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
Küçükken dişlerimi kirmistim . 12 yıl boyunca hep dolgu yapıldı oda kırık dökük hep hasar gördü ve en sonunda zirkonyum yapmaya karar verdim
( resimde ilk hali - geçici diş -zirkonyum )

Eklentiler

• PicsArt_1430766513305.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 981
  • 2015-05-04 21.55.19.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 957
Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım, allah yeni dişlerinle tatlı tatlı yemek yemeni, mutlu mutlu gülümsemeni nasip etsin :)
Çok güzel olmuş, ilk zamanlar rahatsız olabilirsin ama alışınca keyfini süreceksin.
Benim de ön dişlerimin ara yüzlerinde dolgu var, goruntusunden memnun değilim ama bi kaç sene daha bekliyorum zirkonyum için.

benimde ön 6 dişim zirkonyum 4 sene kadar oldu ama zamanla diş eti çekilmem oldu dişlerin dipleri etlerim morumsu bir renk aldı şu an ( sanırım yeniletmem gerek artık.. insanın kendi dişi gibi hiç bir şey olmuyor temizliğide çok zor fırçala çık yapamayorum hiç.. ara yüz fırçası gargara her seferinde ona rağmen yinede sanki altları içleri pis gibi geliyor(

Evet suan peltek konuşuyorum zaten dişleriniz de kırık , caprasiklik vs var mı ? Yoksa sadece dolgu mu var ? Bence doktoru iyi seçmek lazım her tedavi olmayabilir malum.disinjzden olmayın. Benim dişler zaten yarısı kendi disim değildi kesmek de bişi yoktu. Ama sadece bi dolgu olsa lamina porselen de olabilir.dedigim gibi en az bi kaç yere gösterip ortak görüşe göre karar vermeli. Her özgürce gülsün inşallah

4 sene yenilemek için çok erken değil mi ? Bi 10 15 yıl sonra yeniletebilinir diye biliyorum. Yaptirdiginiz doktora gösteriniz mi ne diyor ? Benimkinin 5 sene garantisi var dedi bir sorunda . Sizin metal destekli zirkonyum mu ? Yoksa morluk niçin oldu ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…