Çatlakların oluştuysa artık onu geçirecek ancak lazerle tedavi olabilir. Kremler pek işe yaramıyor onlari denedim çünkü. Kızınızi evde de olsa spora yönlendirin , plates yapsın , ip atlasin. Yemekleri siz yapiyorsunuz , daha sağlıklı yemekler yapın eve abur cubur almayı bırakınKzım bir anda pandemi döneminde kilo almaya başladı. Okula giderken gayet iyiydi spora gider formunu korurdu. Ancak bir senedir odasında yatağında takılmaktan kilo aldı 65 kilo şuan bacakları dolgunlaştı. Bı hafta üst bacaklarda kırmızı kırmızı şimşek şeklinde lekeler var çatlak oluşuyor . Sizce ne yaparsam bu lekelerin oluşumunu önlerim ?
Bir dönem abur cubur yedi evet ama çok yemek yiyen bir çocuk değil . Şimdi spora başladı. Sürekli yatağında ve odasından çıkmıyor. Şuan kremler sürüyoruz sanırım lazerli bir tedavi araştırmam gerekÇatlakların oluştuysa artık onu geçirecek ancak lazerle tedavi olabilir. Kremler pek işe yaramıyor onlari denedim çünkü. Kızınızi evde de olsa spora yönlendirin , plates yapsın , ip atlasin. Yemekleri siz yapiyorsunuz , daha sağlıklı yemekler yapın eve abur cubur almayı bırakın
O nedirHenüz kırmızıysa geçirebilirsiniz büyük oranda. Shea butter alıp sürün bence
Teşekkürler h emen alacağımGebelikte bende de oluştu kantaron yagi ile baya azaldı tamamen yok olmasada baya azalma oldu beyaz çatlaklara ne yaptıysam çözüm bulamadım ama kırmızı olanlar beyaza dönmeden kantaron sürerseniz faydası oluyor
Karite yağı diye geçiyor. Yabancı youtuberlarda görmüştüm. Bir ara çatlaklarıma çok takmıştım da.O nedir
Birde ekliyeyim kantaron yağını gündüz kesinlikle kullanmayın leke yapar gece surun muhakakTeşekkürler h emen alacağım
Mutlaka onarıcı jel kullanmalısınızKzım bir anda pandemi döneminde kilo almaya başladı. Okula giderken gayet iyiydi spora gider formunu korurdu. Ancak bir senedir odasında yatağında takılmaktan kilo aldı 65 kilo şuan bacakları dolgunlaştı. Bı hafta üst bacaklarda kırmızı kırmızı şimşek şeklinde lekeler var çatlak oluşuyor . Sizce ne yaparsam bu lekelerin oluşumunu önlerim ?
sarı mı kırmızı mı kantoron yağıGebelikte bende de oluştu kantaron yagi ile baya azaldı tamamen yok olmasada baya azalma oldu beyaz çatlaklara ne yaptıysam çözüm bulamadım ama kırmızı olanlar beyaza dönmeden kantaron sürerseniz faydası oluyor
Vala benim oğlumdada var kremler falan fayda etmiyor die söleniyorKzım bir anda pandemi döneminde kilo almaya başladı. Okula giderken gayet iyiydi spora gider formunu korurdu. Ancak bir senedir odasında yatağında takılmaktan kilo aldı 65 kilo şuan bacakları dolgunlaştı. Bı hafta üst bacaklarda kırmızı kırmızı şimşek şeklinde lekeler var çatlak oluşuyor . Sizce ne yaparsam bu lekelerin oluşumunu önlerim ?