12 yaşında intihar etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İzmir'in Buca İlçesi’nde, 12 yaşındaki ortaokul 7 sınıf öğrencisi A.K. adlı erkek çocuk, inşaat halindeki bir binada kendini asarak yaşamına son verdi.

DHA

Olay, dün (Cumartesi) öğle saatlerinde Akıncılar Mahallesi 548 Sokak numara 6’da meydana geldi. Sokaktan geçenler boş inşaat halindeki binanın çatı katında tavanda iple asılı birinin görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde asılı kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis yaptığı araştırmada ölenin Ufuk İlköğretim Okulu 7 sınıf öğrencisi A.K., olduğu öğrenildi. A.K.’nin ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Yanında herhangi bir intihar notu bulunmayan A.K.’nin cesedi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. A.K.’nin ölüm haberini duyan okul arkadaşları ise sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
http://www.milliyet.com.tr/12-yasinda-intihar-etti-gundem-2050123/

ahh be canım kimbilir neler hissettin kimbilir aklından neler geçti...Allah rahmet eylesin..

gercekten ergenlik dönemi çok tehlikeli isyanlar , başkaldırışlar ..
ergenlık yaşı düştü artık daha küçük yaşlarda başa çıkmaya çalışıyoruz.

gercekten ergenlik dönemi çok tehlikeli isyanlar , başkaldırışlar ..
ergenlık yaşı düştü artık daha küçük yaşlarda başa çıkmaya çalışıyoruz.
ah ah bilmezmiyim

neden be oğlum,
bu ilk ergenlik dönemleri daha tehlikeli, dikkatli olmak lazım
gerçekten çocuklarıyla iletişim kurmakta özürlü veliler var..allah akıl fikir versin bunlara

Acaba o kahrolasıca karneyi ana babaya nasıl göstereceğim paniği miydi?!

Bence bu işin içinde çocuğu aşağlama var ya arkadaşları ,yada öğretmenleri yada ailesi tarafından , ortaya çıkacak elbet
yazık olmuş çocuğa

Ama neden ki. O yaşta çocuğun aklına intihar neden gelir. O yaştaki çocuk intihar etmeyi nerden bilir.

au inanmiyorum evladim henuz cok kucuk kimbilir neyin etkisu ile boyle birseye kalkisti cok uzuldum cok

Daha 12 yaşında
Ne düşündü nasıl düşündü off çok kötü
Nasıl cesaret etti korktu mu acaba
Cirpinirken o ıpte vazgeçmek istedi mi..
Hayatta neler var..

kime ders verdi acaba? neye - kime bu öfke, sinir? anacığının yüreği yandı şimdi. bir ömür sönmeyecek...

ALLAH cc rahmet eylesin inş

Allah rahmet eylesin.. Kim bilir neler yaşadı da intihar etti çocukcağız :/

Ben birinin astigini dusunuyorum o yasta kendini asabilmeyi gectim bunu dusunmek bile normal degil. Dusunulemezmis gibi geliyor. Biri tecavuz edip asmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…