- 19 Şubat 2025
- 10
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Bebiş olabilir testte çıkmayabilir hemen sakin ol canım
Canim kac cikti sonucuİnşallah güzel haberler alırızBen öğleden sonra kan verdim ama sistemde bile gözükmüyor yarına kaldı sonuç galiba heyecanla bekliyorum
20 çıktı canımCanim kac cikti sonucu
Bebiş olabilir testte çıkmayabilir hemen sakin ol canım
İnşallah güzel haberler alırızBen öğleden sonra kan verdim ama sistemde bile gözükmüyor yarına kaldı sonuç galiba heyecanla bekliyorum
12 sinde mi olmustun transfer, Rabbim tamamina erdirsin20 çıktı canımyarın tekrar yapacağım inşallah yükselir
Amin12 sinde mi olmustun transfer, Rabbim tamamina erdirsin
bende dayanamadim bugun yaptim 130 ciktiAminEvet canım 12 sinde
Maşallahbende dayanamadim bugun yaptim 130 cikti
Evet canim 12 subat:) insallah duzenli artarMaşallahsiz de 12 Şubat'ta transfer oldunuz değil mi
İnşallah canım inşallah benimki de artarEvet canim 12 subat:) insallah duzenli artar
Bende hastanedeyim şuan bakalım değerim yükselmiş miMaşallah kızlar darısı bana inşallah bende bugün yapacağım
Cikti mi canim sonucBende hastanedeyim şuan bakalım değerim yükselmiş mi
Hayır canım ben de bekliyorumCikti mi canim sonuc
İnşallah yükselmiştir içini ferah tut canımBende hastanedeyim şuan bakalım değerim yükselmiş mi
Maalesef 20 den 15 e düşmüşİnşallah yükselmiştir içini ferah tut canım
Üzülme desem de seni en iyi ben anlarım iki tane kimyasalım var tek diyeceğim pes etme vardır bir zamanıMaalesef 20 den 15 e düşmüş
Canim ilk denemen mi birde kacinci gun emboriyosuydu.Üzülmemek mümkün değilDr hala ilaçlara devam edip tekrar test yapmamı söyledi
Hayır ilk değil dondurulmuş 5. Gün embriyosu idiCanim ilk denemen mi birde kacinci gun emboriyosuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?