- 23 Nisan 2021
- 526
- 328
- 53
- 33
- Konu Sahibi -mathilda-
-
Sarilik yada seker olabilie mutlaka doktora goturun. 2 aylik bebegin bu sekilde uyumasi normal degil....Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
Doğduğunda sarılık olmuştu sma geçti tekrarlayabilir mi ki?Sarılık olabilir mi acaba? Bizde hafif seyirlide olsa atlatmıştık...Çocuk o zaman uykudan kalkmak bılmıyordu ve doktor 1 saatte bir mi 2 saatte bir mi ne uyandır emzir bu şekilde geçer demişti...Aman hemen götürün bir uzmana..
Bizimki de sanaha kadar kesintisiz uyuyordu hatta uyamdırmaya çalışsamda uyandırmamıyordum. Kısa süre sonra sarılık olduğu anlaşıldı. Hastanede yattık jer ihtimale karşı gösterinArkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
Kaç aylıktı acabaBizimki de sanaha kadar kesintisiz uyuyordu hatta uyamdırmaya çalışsamda uyandırmamıyordum. Kısa süre sonra sarılık olduğu anlaşıldı. Hastanede yattık jer ihtimale karşı gösterin
Evet tekrarlar 2 aylik daha cok kücük,bence Doktor götürün insallah bir sey cikmazDoğduğunda sarılık olmuştu sma geçti tekrarlayabilir mi ki?
Tekrarlar mı bilmiyorum ama korona da olabilir 3 aylıkken atlattık biz sizin belirtileri okuyunca aklıma direk o geldi sürekli uyumak istiyordu oğlum neşesi yoktu gülmedi bile 2 gün dalıp dalıp uyumuştu sanırım ağrısı vardı doktora gitmenizde fayda var sizindeDoğduğunda sarılık olmuştu sma geçti tekrarlayabilir mi ki?
Kan şekeri düşüyor olabilir.Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
Sİz 2 saatte bir emziryeme devam ediyorsunuz değil mi yinede? Uyuyor diye emzirmeyi ihmal etmeyin kan şekeri düşüyor olabilir dikkat edinArkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
Evet tekrarlar 2 aylik daha cok kücük,bence Doktor götürün insallah bir sey cikmaz
Örnek var mı diye sorduğunuz için cevap vermek istedim.Altini çizmek isterim bu benim deneyimim.Siz bı doktora görünün içiniz rahat etsin.Benim bebeğim sabah 10 Lara kadar iyumazdi bazı geceler.Eger sansliysam 5 6 gibi uyurdu.Ustuste 10 a kadar uyumadiktan sonra bazen iki gün saatlerce ve evet 12 saate kadar uyurdu.Bagirmaktan ve uykusuzluktan yorulup saatlerce uyurdu.Hatta iki gün sadece emmeye kalktığını sonra tekrar uyuduğunu bilirim.Hicbi hastalığı,sarılığı,gelişim problemi yoktu.Dedigim gibi bagirmaktan ve uykusuzluktan bitap düşer uyurdu.Hem ne uyuma.Mesela saat 10 biberonu veriyorum içerken pat diye uyuyuverirdiArkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
İlk ay doymadığı için uyumuyordu. Sonra mama ve meme beraber yürütünce ilk aydan sonra 2. Ve 3. Aylarda öyleydiKaç aylıktı acaba
Nasıl oldu bebeğiniz götürdünüz mü doktoraArkadaşlar 2 aylık bebeğim var dünden önceki gece sabaha kadar hiç uyumadı 6.30 da ancak uyudu 9 da kalktım emzirdim ondan sonra bir uyudu aralarda 5-10dk uyanarak tam 12 saat kesintisiz uyudu sonra 1 saat uyanık kaldı ve yine kesintisiz çok uzun uyudu. Bu arada uyanıkken de tepkileri çok halsiz şapşal gibi. Ve bugün de bu uyuma ve halsizlik şağşallık devam etti. Normalde desteksiz asla uyumaz uykusu gelince ağlar ya emzirerek uyumak ister ya da kucağımızda dolaştırarak ancak 2-3 gündür durup dururken kendi kendine bir yere bakıp dalıyor ve uyuyakalıyor böyle birşey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?