• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler 12 saatte sivilcelerden kurtulacağınızı biliyormusunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neyapsak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
6
0
0
35
Kocaeli
MERHABA ARKADAŞLAR geçen yüzümde çıkan sivilcelere çare olsun diye internetten dolaşırken bi kaç tanıtım videosu izledim arasında en dikkat çeken anadolu üniversitesinin onayladığı ve prof isimleride yazmaktaydı.gerçekten videoyu izledim inanamadım
%83 oranla 12 saatte etkili bir krem. üstelik %1i00 memnuniyet ve ürün iade garantisini de sunuyolar. En sonunda kremi aldım ama inanmıyacaksınız geceden sürdüğümde sabah sivilcelerimin kuruduğunu gördüm.sizede tavsiye etmek istedim
eğer bilgilenmek sizde araştırmak isterseniz ACNEMAX . Sonuçları bıildirirseniz sevinirm

Merhabaa, yazdıklarını okuyunca çok sevindim ben herşeyi denedim bu sivilceler için bunu da denemek istiyorum ama merak ettim herhangi bir yan etkisi varmı acaba yani reçetesiz alabileceğimiz bir şey mi bu krem ?

birincisi reklam yapma gereksinimi neden duyayım:S sadece bilgilendirmek amacıyla yardım etmek için bu yazıyı yazdım.

ikincisi hiçbir yan etkesinin olmadığını okudum zaten anadolu üniversitesi tarafndaın onaylanmış bir kremdir .zatenog sayfada belirttiğim gibi anadolu üniversitesinden alınmış belgeler sitede paylaşılmıştır.zaten ücret iade garantilidir bende geçirdiğim hastalıktan dolay bireşyler bakıyordum bunu görünce bende araştırdı herşeyi .belirrttiğim sitede hem video olarak hem belgeler olarak görme imkanına sahip oldum.3 gun içerinsdede gelicek. zaten ürünün siparişini verdikten sonra 5 dk içinde arıyolar. hem teyit ediyorlar tekrardan hemde %100 ücret iade garantisinin oldugğunu belirtiyorlar

www.acnemax.gen.tr

Son düzenleme:
Back
X